Çok teşekkür ederim ss aldım bi temiz kâğıda çıkaracağım bu başlıkları ve açıklamalarıO zaman baglanmamaya calis bak hazır da cok sevmemisken alısmamisken iliskin ile ilgili kafanda bi kar zarar listesi olustur hem simdiye hem gelecege yönelik. Psikologum ve sunu söyleyebilirim kar zarar listesi olusturmak evliliklerden önce sart
Bu kisinin karakterinde bana iyi gelenler
Bu kisi ile ilgili sorunlar
Aile ile iligili yasanabilecek sorunlar
Bunun gibi kar zarar listesi olusturmalısınız gelecekte olabilecekleri hesaplayarak. Ne yazık ki bosanmaların cogunun sebebi bu listeler olusturup bakılsa görülecek bilinecek seyler.
Rica ederim canım. Ben, beni bu kadar çok seven kişiyi bırakmak istemedim kendimi onunla birlikte okyanusa kaptırdım diyelim. Ayrılmak istediğim zamanlarda ismimi sayıklıyormuş, ağlıyordu kaç kere ağladı ben dayanamadım içimde sevgi olduğu için dayanamadım ikna oldum. Bir de kötü zamanlar geçiriyordum ailesel hep yanımda oldu destek oldu benimle birlikte ağladı ve aramızdaki bağ çok farklı bir boyuta geçti. Evlendikten sonra hatta düğün günü itibariyle ben naptım dedim bilmiyorum çok zor geldi ya çok iyi düşünmek gerekiyor. İstediğin yerde olup mutsuz olup şiddet gören hanımlar da var beterin beteri var yine de her halimize bin şükür diyelimSizde de erkek tarafı daha çok seviyor da ondan bu iş buralara kadar gelmişbenim de benimki daha çok seviyor ve bu yüzden yanlış karar vermekten korkuyorum, sürüklenir giderim diye. Kendi durumunuzu, hislerinizi paylaşmanız çok açıklayıcı oldu kendimle bağ kurdum teşekkür ederim canım benim
Böyle saçma bir kriter duymadım, siz aile sevmiyorsunuz diye adan sizle evlenmek için şehir değiştirip ailesini terk edecek öyle mi prenses? Sizin gibi gelin düşman başına.
Ben evleneceğim sırada nerdeydiniz hahaha harika tespitO zaman baglanmamaya calis bak hazır da cok sevmemisken alısmamisken iliskin ile ilgili kafanda bi kar zarar listesi olustur hem simdiye hem gelecege yönelik. Psikologum ve sunu söyleyebilirim kar zarar listesi olusturmak evliliklerden önce sart
Bu kisinin karakterinde bana iyi gelenler
Bu kisi ile ilgili sorunlar
Aile ile iligili yasanabilecek sorunlar
Bunun gibi kar zarar listesi olusturmalısınız gelecekte olabilecekleri hesaplayarak. Ne yazık ki bosanmaların cogunun sebebi bu listeler olusturup bakılsa görülecek bilinecek seyler.
Ay canım karşımıza çıkan erkek benziyor gibi şansımızın az olması da ortak karakter özelliğimiz gibiRica ederim canım. Ben, beni bu kadar çok seven kişiyi bırakmak istemedim kendimi onunla birlikte okyanusa kaptırdım diyelim. Ayrılmak istediğim zamanlarda ismimi sayıklıyormuş, ağlıyordu kaç kere ağladı ben dayanamadım içimde sevgi olduğu için dayanamadım ikna oldum. Bir de kötü zamanlar geçiriyordum ailesel hep yanımda oldu destek oldu benimle birlikte ağladı ve aramızdaki bağ çok farklı bir boyuta geçti. Evlendikten sonra hatta düğün günü itibariyle ben naptım dedim bilmiyorum çok zor geldi ya çok iyi düşünmek gerekiyor. İstediğin yerde olup mutsuz olup şiddet gören hanımlar da var beterin beteri var yine de her halimize bin şükür diyelimAllah gönlünüze göre versin iyi düşünüp karar verin belki de sizin benimki gibi gelişmez hemen iş arkadaş çevre edinirsiniz ne bileyim bunlar da olabilir tamamen kader diye düşünüyorum.
Bayıldım bu ifade edis şekline ben de aynı cümleyi kurayımBen seksen ilde yasayabilirim eşimin ailesinin olmadığı . Ben bunu başta söylemiştim.
Çok sağol canım seninde hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versinAy canım karşımıza çıkan erkek benziyor gibi şansımızın az olması da ortak karakter özelliğimiz gibiriske atmayayım çok düşüneyim teşekkür ederim tekrardan size de çok mutluluklar inşallah dilediğiniz çevreyi ve işi de bulursunuz
Aa yok yok kınamadım ama dediğim gibi düşman başına, şahsen 13 yıllık evliyim ve k. Validemle çok ii anlaşırız hatta yazları 3 ay beraber kalırız. Paylaşamadığımız bir şey yok şükür o bana ben ona her anlamda destek olup gidiyoruz. Uzun bir sürede aynı şehirde yaşadık.güldürdünüz vallahi sesli güldüm. Kınamayın başınıza gelir benim gibileri Allah korusun sizi Sizin gibi düşünen kaynanalardan da insallah Allah beni korur.
Bence kayınaile evlenmeden tam olarak tanınmıyor. Ben 4 senelik evliyim onları tanıdım artık, ileride daha yaşlı olduklarında vs sürekli şehir değiştirip ilgilenemeyiz. İşi gücü çoluk çocuk ayarla zor yani arada biz perişan oluruz yine yollarda. Hiç karışan insan değiller, o geldi bu geldi sende gel demezler, gelinlik,iş beklemezler, oğullarına karşı gelinlerini tutarlar(örneğin kv açık açık çalışan kadınla evlendiniz o süpürdüyse sende siliceksin der asdfg) Ben açıkca yorgunum/gelemem/müsait değilim vs tarzı diyebilirim eşim anama bunu dedin babama şunu dedin demez bazı şeyler aşıldı birbirimizi tanıdık.ne değiştirdi bu kadar fikrini canım şaşırdım
Komşu illeri edemediğin için bizimle diyilsınBen seksen ilde yasayabilirim eşimin ailesinin olmadığı . Ben bunu başta söylemiştim.
Bu sizin hayat deneyiminiz. Bana benim deneyimim bu şekilde diye açıklama yapsaydınız doğru olurdu teşekkür ederdim ama siz kendi hayat deneyiminiz üzerinden yargılayıcı konuştunuz. Kimse sizin gibi tavır almak zorunda değil eşinin ailesine.Aa yok yok kınamadım ama dediğim gibi düşman başına, şahsen 13 yıllık evliyim ve k. Validemle çok ii anlaşırız hatta yazları 3 ay beraber kalırız. Paylaşamadığımız bir şey yok şükür o bana ben ona her anlamda destek olup gidiyoruz. Uzun bir sürede aynı şehirde yaşadık.
Komşu illeri edemediğin için bizimle diyilsın
Bence de kur sonra aman benim haberim yoktu demesin . Eşimde aynı fikirde olabildiğince uzakta kendi hayatını yaşamalı herkes.Bayıldım bu ifade edis şekline ben de aynı cümleyi kurayım
Malesef komşu ildeyimKomşu illeri edemediğin için bizimle diyilsın
Ay onun keyfine +1 eklenerek hayatına devam etmesi dediniz ya tam olarak bu, çok iyi açıkladınızvalla bana sacma geliyor sirf kadiniz diye adamin sehrine tasinmak, adamin rahatinin bozulmamasi ama senin isini aileni dostunu sehrini terkedip onun sehrine gelmen, ona muhtac olman , yalnızlık cekmen.
onunsa en ufak bir eksiklik yasamadan +1 ile keyifle hayatina devam etmesi.
yok öyle yağma
biz erkek arkadasimla iki farkli ulkedeydik, mantikli olan benim euro kazanilan ülkeye gitmemdi ama asla gundemini bile yapmadık, o geldi. şimdi tl ile eskisinin yarisindan da az maas aliyor, burada dil ogrenip bi sekilde yasamaya calisiyor.
ha yillar gecer fedakarlik sirasi bana gecer seve seve giderim. ama ilk büyük fedakarlik erkekten gelmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?