Isrardan, emrivakiden kim olursa olsun nefret ederimBence kayınaile evlenmeden tam olarak tanınmıyor. Ben 4 senelik evliyim onları tanıdım artık, ileride daha yaşlı olduklarında vs sürekli şehir değiştirip ilgilenemeyiz. İşi gücü çoluk çocuk ayarla zor yani arada biz perişan oluruz yine yollarda. Hiç karışan insan değiller, o geldi bu geldi sende gel demezler, gelinlik,iş beklemezler, oğullarına karşı gelinlerini tutarlar(örneğin kv açık açık çalışan kadınla evlendiniz o süpürdüyse sende siliceksin der asdfg) Ben açıkca yorgunum/gelemem/müsait değilim vs tarzı diyebilirim eşim anama bunu dedin babama şunu dedin demez bazı şeyler aşıldı birbirimizi tanıdık.
Bunları içlerine girmeden yaşamadan asla anlayamazdım. Mıç mıç şeylerden ısrardan emrivakiden nefret ederim, bilye gibi dağılırdı aile lafımıda sakınmam çünkü
İyi akşamlar kızlar. Benim evlilik için böyle bir kriterim var. Şu an konustugum çocuğun annesi ona düşkün biraz sanırım. Kültürü kültürüme asagı yukarı uysa da onun yaşadığı şehirde akrabaları dolu ve ailesi var. Ben gidersem orada kimsem yok. Ben kişilik olarak da akraba sevmeyen, uzak duran bir insanım. Karşımdaki de aksine gayet ziyaretlerini yapan onlarla sıcak olan bir insan. İleride sorun yaşarız gibi geliyor oraya gidersek. Kendimi tanıdığım için böyle bir kriter koydum. Bu konu hakkında deneyimi olanlar yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Güzel arkadaşım emin ol çok sıkıntı yaşarsın.İyi akşamlar kızlar. Benim evlilik için böyle bir kriterim var. Şu an konustugum çocuğun annesi ona düşkün biraz sanırım. Kültürü kültürüme asagı yukarı uysa da onun yaşadığı şehirde akrabaları dolu ve ailesi var. Ben gidersem orada kimsem yok. Ben kişilik olarak da akraba sevmeyen, uzak duran bir insanım. Karşımdaki de aksine gayet ziyaretlerini yapan onlarla sıcak olan bir insan. İleride sorun yaşarız gibi geliyor oraya gidersek. Kendimi tanıdığım için böyle bir kriter koydum. Bu konu hakkında deneyimi olanlar yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Herkese göre değişir bu fikir. Eğer senin mantığında olması gereken bu ise senin için doğru budur. Millet yaşamayacak o hayatı sen yaşayacaksın herkesin bir fikri olur. Senin ne hissedeceğin önemli. İstemiyorsan olay bitmiştir.İyi akşamlar kızlar. Benim evlilik için böyle bir kriterim var. Şu an konustugum çocuğun annesi ona düşkün biraz sanırım. Kültürü kültürüme asagı yukarı uysa da onun yaşadığı şehirde akrabaları dolu ve ailesi var. Ben gidersem orada kimsem yok. Ben kişilik olarak da akraba sevmeyen, uzak duran bir insanım. Karşımdaki de aksine gayet ziyaretlerini yapan onlarla sıcak olan bir insan. İleride sorun yaşarız gibi geliyor oraya gidersek. Kendimi tanıdığım için böyle bir kriter koydum. Bu konu hakkında deneyimi olanlar yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi henüz annesiyle tanışmadım. Bence bu sürede problem. Bir evli olarak sizce ?kayın ailesinin tümüyle 4 yıldır hiçbir iletişimi olmayan biri olarak yazıyorum. benimkiler uç noktalarda kötülük örnekleri sergiledikleri için bunu yapmak zorunda kaldım.
eğer güzel insanlar olsaydı eşimin akrabalarıni ağırlamaktan ve gitmekten gocunmazdim. kaynanami sevmeyi çok isterdim. ama haketmedi bunu. siz bu aileden nasıl bir enerji aldınız
Çok geçmiş olsunGüzel arkadaşım emin ol çok sıkıntı yaşarsın.
Ailesine anenelerine örf adetlerine düşkün birisiyle yaşamak çok ama çok zor .
Ben şükür ayrılma yoluna girdim. 2,5 yıllık evliliğimin bitme sebebi annesine benden önce olan çocuklarına ve neden ailesiyle gelip gitmeler evine gidip neden hizmet etmiyormuşum.
Ya annem gelcek bu eve ve çocuklarım bakacaksın dedi yada ayrılıcağız dedi.
Yani ben 45 yaşında kadın yıllar sonra yanlışlıkla 2. Evliliğimi maalesef ki yapmışım ama maalesef ki çok sıkıntılar yaşadım bu sebepden dolayı sen sen ol iyi düşün.
Çünkü değiştirimeyeceğin bir konu bu.
Nacizhane yaşadığımı anlattım karar vermek senin elinde.
Hoşlanıyorum tabii ki duygularım yoğun ama deli divane aşık değilim ve bu durumdan da memnunum aslında toz pembe baktırmıyorDiğer herkesin aksine benim bu konuda takıldığım şey öyle deli divane aşık değilim demeniz. Bence siz bu kişiyle evlenmeyin. Belli ki mantık evliliği yapmak istiyorsunuz ama gördüğünüz gibi mantığınıza ters düşen noktalar var. Adama da yazık etmeyin. Kendisine deli divane aşık olacak birini bulsun.
Haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi. Benim için bu miktar fazla. Bir evli olarak sizin de görüşünüzü almak isterim abartıyor muyum haklı mıyım yani fazla mı ?Bizim kvlerle aramız arabayla 5 dk 1 buçuk yıldır evliyiz toplasan 5 defa gelmemişlerdir hele ki öyle çat kapı vs asla yok gelecekleri zaman beni ararlar eşimi değil. Ya da biz de az gidiyoruz mesela 3 haftada 1 falan o da ideal bizce. Plan yapma olayı da yok yani bence Kayın aileeyle alakalı bi durum
Uzak şehirde oturmanında dezavantajı şu, ailesinden birileri ziyarete geldiklerinde en az 1 hafta yatıya kalmalı geliyorlar. 2-3 aya kadar da çıkabilir. Bir de hamilelik ve doğum sonrası dönemde tek olmak yorucu olabilir.İyi akşamlar kızlar. Benim evlilik için böyle bir kriterim var. Şu an konustugum çocuğun annesi ona düşkün biraz sanırım. Kültürü kültürüme asagı yukarı uysa da onun yaşadığı şehirde akrabaları dolu ve ailesi var. Ben gidersem orada kimsem yok. Ben kişilik olarak da akraba sevmeyen, uzak duran bir insanım. Karşımdaki de aksine gayet ziyaretlerini yapan onlarla sıcak olan bir insan. İleride sorun yaşarız gibi geliyor oraya gidersek. Kendimi tanıdığım için böyle bir kriter koydum. Bu konu hakkında deneyimi olanlar yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Evet daha mantıklı yaklaşabilirsiniz bu açıdan bi avantaj. Ama işte ilerde her şey batabilir. İnsan çok aşık olup evlenince bile bazen dayanamayacak gibi oluyor (şekil 1.a benHoşlanıyorum tabii ki duygularım yoğun ama deli divane aşık değilim ve bu durumdan da memnunum aslında toz pembe baktırmıyor
Çocuk olayında haklı olabilirsiniz doğru da haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi. Bence bu miktar problem. Ben mi abartıyorum acaba ?Uzak şehirde oturmanında dezavantajı şu, ailesinden birileri ziyarete geldiklerinde en az 1 hafta yatıya kalmalı geliyorlar. 2-3 aya kadar da çıkabilir. Bir de hamilelik ve doğum sonrası dönemde tek olmak yorucu olabilir.
Ailelere yakın olmanın da pek çok güzel yanı var. Çalışan karı kocalar için bedava akşam yemeği restoranı, çocuk yuvası
Bu açıdan çok haklısınızEvet daha mantıklı yaklaşabilirsiniz bu açıdan bi avantaj. Ama işte ilerde her şey batabilir. İnsan çok aşık olup evlenince bile bazen dayanamayacak gibi oluyor (şekil 1.a ben) o yüzden bence herkes çok aşık olup evlensin
Bir de hazır buradayken size de sorayım. Haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi ve bu bana fazla geldi. Abartıyor muyum ?Evet daha mantıklı yaklaşabilirsiniz bu açıdan bi avantaj. Ama işte ilerde her şey batabilir. İnsan çok aşık olup evlenince bile bazen dayanamayacak gibi oluyor (şekil 1.a ben) o yüzden bence herkes çok aşık olup evlensin
İkiniz de çalışıyorsanız bence fazla. Ben eve kendimi zor atıp yemek yetiştiriyorum ailesi yetmezmiş gibi bi de akrabalarıyla görüşmek istemezdim. Hafta içi olmaz deseniz her hafta sonu onlarla mı takılacaksınız. Ben iki aileye de çok uzağım. Bunun dezavantajını da çok yaşadım ama yine de seçenek sunulsa böyle isterdim.Bir de hazır buradayken size de sorayım. Haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi ve bu bana fazla geldi. Abartıyor muyum ?
Evet bana da fazla geldi. Bu yüzden hiç istemiyorum ve düşüncem değişmeyecek inşallah. Dediğiniz gibi iki çalışan insanız bir de hizmet edemem. Çok yakın bir akrabalık ilişkileri var ya en iyisi kaçmak başka şehire de bu çocuğun karakterinde varsa tutamam diye de endişeleniyorum. İleride bana senin için geldim iyiydim vs derse diyeİkiniz de çalışıyorsanız bence fazla. Ben eve kendimi zor atıp yemek yetiştiriyorum ailesi yetmezmiş gibi bi de akrabalarıyla görüşmek istemezdim. Hafta içi olmaz deseniz her hafta sonu onlarla mı takılacaksınız. Ben iki aileye de çok uzağım. Bunun dezavantajını da çok yaşadım ama yine de seçenek sunulsa böyle isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?