• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecegim adamın ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememem ? Eşin yaşadığı şehire evlenip gitmek nasıl bir durum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi svln03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bana da fazla geldi. Bu yüzden hiç istemiyorum ve düşüncem değişmeyecek inşallah. Dediğiniz gibi iki çalışan insanız bir de hizmet edemem. Çok yakın bir akrabalık ilişkileri var ya en iyisi kaçmak başka şehire de bu çocuğun karakterinde varsa tutamam diye de endişeleniyorum. İleride bana senin için geldim iyiydim vs derse diye
Ben de senin için ailemin olduğu şehre gitmedim. O zaman olaysız dağılalım dersiniz 😅😂😂 Allah korusun tabi şaka yapıyorum ama neticede ortak karar. Zorla götürmüyorsunuz ki.

Aynı şehirde daha hiç bir sorun yokken 2 haftada bir bile görüşmeye karşıysanız a bence evlenmeyini siz hatta en iyisi yetiştirme yurdundan birini bulun kadında erkekte evlendiği kişiyi ailesinden soyutlamamalı

Haftada 1 2 falan akrabalar ve aileyle oturmaya gelinir gidilir o şehirde yaşarsak dedi konuştuğum kişi henüz annesiyle tanışmadım. Bence bu sürede problem. Bir evli olarak sizce ?
Bu senin istediğin evliliğe bağlı. haftada iki çok bence. o ikiyle kalmıyor çünkü. onun hazırlığı dip köşe temizliği ağırlamaya ertesi gün temizliği derken haftada 1 3 gününüze maloacak iki ise 6 güne

kalan bir gün ile de eşinize kendinize vakit ayirirsiniz. 🤣🤣 bu durumu çok sevenler de var çok yanlış bulanlar da var. Bu size bağlı yani.

Aynı şehirde daha hiç bir sorun yokken 2 haftada bir bile görüşmeye karşıysanız a bence evlenmeyini siz hatta en iyisi yetiştirme yurdundan birini bulun kadında erkekte evlendiği kişiyi ailesinden soyutlamamalı
Haftada 2 demistim ama ailesi olmayan biri fena olmazdı 😂

Bu senin istediğin evliliğe bağlı. haftada iki çok bence. o ikiyle kalmıyor çünkü. onun hazırlığı dip köşe temizliği ağırlamaya ertesi gün temizliği derken haftada 1 3 gününüze maloacak iki ise 6 güne

kalan bir gün ile de eşinize kendinize vakit ayirirsiniz. 🤣🤣 bu durumu çok sevenler de var çok yanlış bulanlar da var. Bu size bağlı yani.
Ay hazırlık aşamasındaki zahmeti gidecek zamanı hiç düşünmemiştim o kadar haklısınız ki ve bu gelmelerin artmayacağı ne malum. Ay yok ya uğraşamam Allah korusun 😂 Bu yuzunden evlilik deneyimi olanlardan görüş almayı çok seviyorum, gözüm daha bi açılıyor 😅 teşekkür ederim 💖

ama adamı sevdim ben. maşallah aferin çocuğa önceden sana demiş. dereyi geçeyim de sonra dayatma yapayım dememis. uyum sağlarım demesine bakma evlendikten sonra daha bir anneci oluyorlar.

ama adamı sevdim ben. maşallah aferin çocuğa önceden sana demiş. dereyi geçeyim de sonra dayatma yapayım dememis. uyum sağlarım demesine bakma evlendikten sonra daha bir anneci oluyorlar.
Ay dimi klasik Türk erkeği. O zaten başka şehirde yaşamaya okeyim diyor. Sen böyle bir aile yapısından gelmedin anlarım diyor. Çünkü ben bu konuda çok netim. O da bana da uyar zaten dedi ya bakalım inşallah fikri değişmez 🥹 böyle kritik bir konuda da dönmelik yapar mı erkolar acaba ?

Çok geçmiş olsun 🥺 bundan sonraki yolunuzda çiçekler açsın mutlu olun insallah 💖 söyle ki benim memlekette yaşarsak haftada 1 2 akraba gelir oturma kalkma az olmaz dedi konuştuğum kişi. Bana bu miktar fazla geldi. Haksız mıyım ?
Bence kesinlikle haklısın ve senle aynı fikirdeyim. Ama maalesef ki böyle düşünceye sahip biriyle evlenme yolunda giderken daha da iyi düşün derim .
Biz yaşadığımız şehri bile değiştiremedik annemi ailemi bırakamam dedi.
Sürekli hizmet halinde olmakda bana göre değil.

Ay dimi klasik Türk erkeği. O zaten başka şehirde yaşamaya okeyim diyor. Sen böyle bir aile yapısından gelmedin anlarım diyor. Çünkü ben bu konuda çok netim. O da bana da uyar zaten dedi ya bakalım inşallah fikri değişmez 🥹 böyle kritik bir konuda da dönmelik yapar mı erkolar acaba ?
yapar hem de nasil sen bile inanamazsin.

Başka şehir daha fena bence ama. oğlumuza geliyoruz diyip her gelmelerinde 1 ay kalirlar. burnundan gelir lanet olsun bir gün gelip yiyip içip gitmeleri daha iyiydi dersin. Her türlü evliliğin çıkmaza girer bu aile ile

Bence kesinlikle haklısın ve senle aynı fikirdeyim. Ama maalesef ki böyle düşünceye sahip biriyle evlenme yolunda giderken daha da iyi düşün derim .
Biz yaşadığımız şehri bile değiştiremedik annemi ailemi bırakamam dedi.
Sürekli hizmet halinde olmakda bana göre değil.
Kendimizden taviz vermemeliyiz ki versek de nereye kadar illa ki bir noktada patlarız ve zamanımızdan, emegimizden daha çok boşuna gitmiş olur. En iyisini yapıyorsunuz bence siz de insallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız zamanla 🥹💖

yapar hem de nasil sen bile inanamazsin.

Başka şehir daha fena bence ama. oğlumuza geliyoruz diyip her gelmeden 1 ay kalirlar. burnundan gelir lanet olsun bir gün gelip yiyip içip gitmeleri dersin. Her türlü evliliğin çıkmaza girer bu aile ile
Ay bunu da çok duydum hatta bunu bu sitedeki kızlardan öğrendim ya 🥺 korkunc her türlü gerçekten 🥲 ama uzağı tercih ederim yine de 1 ay kalmamaları için de dua ederim artık 😂 bir de sevimli gelin olma gibi bir amacım yok açıkçası 😅 saygı olsun arada yeterli samimi olmayı düşünmüyorum çevremde bundan ağzı yanan çok gördüm maalesef

Ay bunu da çok duydum hatta bunu bu sitedeki kızlardan öğrendim ya 🥺 korkunc her türlü gerçekten 🥲 ama uzağı tercih ederim yine de 1 ay kalmamaları için de dua ederim artık 😂 bir de sevimli gelin olma gibi bir amacım yok açıkçası 😅 saygı olsun arada yeterli samimi olmayı düşünmüyorum çevremde bundan ağzı yanan çok gördüm maalesef
Yani kalmaya geldiklerinde misafirlik 3 gündür diyebilirim be seviyeyi ayarlarım dersen tamam. sadece anne babası gelse o da ok bir yerde ama öyle akrabalar yatıya gelmez böyle geniş boyutta ise orda iyi düşün derim sana 15 yıllık gelin olarak. 😇

Yani kalmaya geldiklerinde misafirlik 3 gündür diyebilirim be seviyeyi ayarlarım dersen tamam. sadece anne babası gelse o da ok bir yerde ama öyle akrabalar yatıya gelmez böyle geniş boyutta ise orda iyi düşün derim sana 15 yıllık gelin olarak. 😇
Haklısınız 🥺 ay evlilik ne zor iş gerçekten. İrdeledikçe kaçası geliyor insanın 😂 valla evlenenleri tebrik ediyorum gerçekten başarıymış sürdürmek 😅 sizin de yavrunuz sağlıkla gelir ve onun çok güzel bir ömrü olur inşallah 💖

Haklısınız 🥺 ay evlilik ne zor iş gerçekten. İrdeledikçe kaçası geliyor insanın 😂 valla evlenenleri tebrik ediyorum gerçekten başarıymış sürdürmek 😅 sizin de yavrunuz sağlıkla gelir ve onun çok güzel bir ömrü olur inşallah 💖
Amin teşekkür ederimmm🥰🥰 gercekten zor ama seven ve ailesini kendi ailesini on planda tutan erkek ile cok güzel.

İyi akşamlar kızlar. Benim evlilik için böyle bir kriterim var. Şu an konustugum çocuğun annesi ona düşkün biraz sanırım. Kültürü kültürüme asagı yukarı uysa da onun yaşadığı şehirde akrabaları dolu ve ailesi var. Ben gidersem orada kimsem yok. Ben kişilik olarak da akraba sevmeyen, uzak duran bir insanım. Karşımdaki de aksine gayet ziyaretlerini yapan onlarla sıcak olan bir insan. İleride sorun yaşarız gibi geliyor oraya gidersek. Kendimi tanıdığım için böyle bir kriter koydum. Bu konu hakkında deneyimi olanlar yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden 💖
Kriterini bu ilişkide surduremeyecegin için karsindaki kişiyle iliskini bitir.

Back