Evlenecegim adamın ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememem ? Eşin yaşadığı şehire evlenip gitmek nasıl bir durum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi svln03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesafeyi ayarlayamayan farklı şehirde de ayalarlayamaz.Uzaklık bahanesiyle gelen giden yatılı olacaksa, çekirdek ailesi aylarca sizde kalacaksa, her izinde kendinizi orada bulacaksanız ne anlamı var farklı şehirde olmanın?

Korkunc üstünden gece gece tekrar okudum tüylerim diken diken oldu. Ben de tam da bu gibi senaryoların olabileceğini düşünüyorum o yüzden çok nettim bu konuda en küçük yumuşarsam bu olay aklıma gelir canım teşekkür ederim

Kendi hür iraden mi canım şok oldum
Tabisi de
3 sokak ötemdeler ama uzak geliyor giyin çık git falan üst katımda olsalar hemen tıpır tıpır çıkardım ne güzel

doğumu bekliyorum burda kalacaklar die görümcelerin hepsı tembihledim 1 er ay kalıcaksınız 6. Aya beni cıkarıcaksınız bu sene yıllık izinleri saklayın die .

Valla burası zaten beni bu fikre sürükleyen etmenlerden oldu canım çok haklısın çok

Yok canım aksine teşekkür ederim ben kendim kişiliğimin de farkındayım deli divane aşık falan da değilim karşıdakine. Siz duygu yoğunluğuna rağmen zorlanıyorsanız ben daha çok zorlanırım onu tahmin edebildim kaynana sorunları oluyor mu gurbetin kendisi mi zor ?

Bu tavırda bir hemcinsimi ilk defa gördüm sanırım masallah diyeyim siz böyle mutluysanız problem yoktur zaten

Bu açıdan üzerinde çok düşünmemiştim. Bunu da düşünüp ilgili soruları soracağım ve gözlemlemeyeceğim teşekkür ederim canım

Valla burası zaten beni bu fikre sürükleyen etmenlerden oldu canım çok haklısın çok
100 tanesinden belki 3-4 tanesi gercekten iyi cıkıyor ama diyorsun ki aile kalabalık ve herkes samimi ve sen bu kültürde büyümediysen sevmen imkansız. Söyle düsün bi tatile gideceksiniz haftsınu biryere gideceksiniz herkes samimiyetten soru sorma laf söyleme hakkı bulacak kendinde. En basit kavgalar buradan baslayacak. Hele bide cahillerse vay haline

Gurbetin kendisi başlı başına zor berbat yani bu kadar zor olduğunu kimse bana söylemedi gerçekten söyleseydi benim fikrim değişirdi ben aslında biraz acaba yapabilir miyim dedim hatta ayrılmak istedim bahane bularak (sevgiliyken) ama eşim bırakmadı hiç. Ben sana iş bulurum arkadaş edinirsin dedi hiçbiri olmadı biraz nasipsiz çıktım ne iş buldum ne arkadaş. Her şeyin en kötüsü oldu gurbet zaten zor iken en ufak olumsuzluk aşırı etkiliyor insanı. Hala daha acaba geri gitsem her şeyi değiştirsem mi diye düşünüyorum ama eşim yine çok sevdiğini söylüyor uğraşıyor bende seviyorum galiba da hala yanındayım Yine de zaman geriye aksa ben gurbete geleceğime severek ayrılırdım. Net. Kaynana sorunları elbette oluyorum bitanem olmaz mı onlar da iyice strese sokuyor insanı.

Bu tavırda bir hemcinsimi ilk defa gördüm sanırım masallah diyeyim siz böyle mutluysanız problem yoktur zaten
Elhamdulıllah .

Sizin bakış açınız bana çok uzak ben öyle kimsesiz gibi yaşayamam . Yicez içcez gezcez büyük aile piknikleri çocuklarım akrabaları bilecek tanışacak . Önemli olan kime ne kadar sınır koyduğumuz bizim dur dediğimiz yerde durmayı bilene kapımızda gönlümüzde acık

Gerçekleri görmüşsün zaten eşin ailesi ile sıkı bir iletişimde sanırım bu bağlılık sık görüşmeler ayrı şehirlerde dahi devam ediyor ne yazk ki bizimkinin ailesi her yaz ve sonbahar da ne zaman gelelim siz ne zaman geliyorsunuz planları yapıyorlar . Aynı şehirde olursan daha sık olacak bu kesinlikle isteme bana göre çünkü bende senin gibi ziyaret telefon görüşmesi çok sevmeyen biriyim .. Çok pişman olursun

Evet ben böyle bir akraba yakınlıgı olan kültür içinde büyümedim tam olarak meseleyi açıklamışsınız bu yüzden istemiyorum ve zor geliyor. Dediğiniz gibi sorular olacak merak edecekler vs. kişiliğim de biraz terstir kötü olurum gibi geliyor

Evet ben böyle bir akraba yakınlıgı olan kültür içinde büyümedim tam olarak meseleyi açıklamışsınız bu yüzden istemiyorum ve zor geliyor. Dediğiniz gibi sorular olacak merak edecekler vs. kişiliğim de biraz terstir kötü olurum gibi geliyor

Eşm ve ben aynı şehirdeyiz. Evlenmeden de Burada yaşıyorduk ve çalışıyorduk. Annem oğluma baktı mesela. İlk başlarda eşit ailelere giderdik. Tatillerde memleket meselesi olmadı. İstediğimiz gibi geziyoruz. Aileler yaşlanıyor hasta olduklarında ilgileniyoruz. Onlarda bizle ilgileniyor. Sadece çekirdek ailemiz var. Sülalelerden uzağız. Ben ailelerle aynı ilde olmaktan memnunum.

Sizde de erkek tarafı daha çok seviyor da ondan bu iş buralara kadar gelmiş benim de benimki daha çok seviyor ve bu yüzden yanlış karar vermekten korkuyorum, sürüklenir giderim diye. Kendi durumunuzu, hislerinizi paylaşmanız çok açıklayıcı oldu kendimle bağ kurdum teşekkür ederim canım benim

O zaman baglanmamaya calis bak hazır da cok sevmemisken alısmamisken iliskin ile ilgili kafanda bi kar zarar listesi olustur hem simdiye hem gelecege yönelik. Psikologum ve sunu söyleyebilirim kar zarar listesi olusturmak evliliklerden önce sart
Bu kisinin karakterinde bana iyi gelenler
Bu kisi ile ilgili sorunlar
Aile ile iligili yasanabilecek sorunlar
Bunun gibi kar zarar listesi olusturmalısınız gelecekte olabilecekleri hesaplayarak. Ne yazık ki bosanmaların cogunun sebebi bu listeler olusturup bakılsa görülecek bilinecek seyler.

Ay uzakta olunca da mı bu samimiyetten kurtulunmuyor tatillerde gelinip çok kalınmasına ben de tahammül edeceğimi düşünmüyorum büyük konuşmayalım da Allah korusun ya sanırım şartlardan çok eşin karakteri önemli onu anladım deneyiminizden. Kulağıma küpe oldu, biraz daha gözlemleyeyim bakalım erkeği teşekkür ederim

Böyle saçma bir kriter duymadım, siz aile sevmiyorsunuz diye adan sizle evlenmek için şehir değiştirip ailesini terk edecek öyle mi prenses? Sizin gibi gelin düşman başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…