ALLAH mutluluğunu daim etsin arkadaşım,darısı biz bekarlaraa.s.
aaaaaaa nerdeeeen neereyeeeee bende seni merak ediyordummmmm... UMARIMM ÇOK ÇOKÇOK MUTLU OLURSUNNN CANIMMMMM HAYIRLISI OLSUNNNN Bİ YASTIKTA KOCAYIN İNŞALLAHHHH YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASINNN
merak ettim antalya merkez mı ? benım nışanlım ılcesınden
değil mi? 7 ay önce salya sümük ağlıyodum burda napcam ben diye:) ama şimdi mutluyum canım yaa. internette gelinlik bakıyorum haldır huldur onun yanında davetiye. pazartesiye davetiye işini halletmem gerek sağolsun matbaacı arkadaşım araya sıkıştıracak benim davetiyeleri ama model bulamıyorum model bulsam yazısını koyamıyorum:) sağolsun çok sevgili eşim bu konuyu bana bıraktı :)
ve güzel dileklerin ve duaların için teşekkür ediyorum
darısı seninle ufuğun başına.....
AMİNN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL DİLEĞİN İÇİNN... artık mutlu ol çünkü fazlasıyla hakediyorsunnnn artık hayatın varrrrrr artık senin için hayat varr yeniden başlıyor herşey 28 ağustosta yeni hayatına ilk adımı atıyorsunnn hihoyyyt:içelim:a.s.
tufan'ın hayat'ı oldum :)
insan hakkaten inanamıyor bazen inanmak için kendimi çimdiklemekten bacağımı morarttım yahihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
Sevgili arkadaşım tebrik ederim...Mutluluklar dilerim sana ve eşine.hihoyyyta.s.
selam kızlar
ne aramızdaki yaş farkı düşündürdü beni (16 yaş var) nede daha sonradan öğrendiğim maddi durumu. çalışmamı istemiyor ki bende istememeye başlamıştım (öğretmenlik mezunu olmama rağmen öğretmenlik yapamıyorum kpss dediğimiz sınav yüzünden) ve çok mutluyum. mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim.
DARISI BÜTÜN BEKARLARIN BAŞINA..
hepimizin mutluluğu daim olsun canlarım.....:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?