Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ertesi gün el öpmeye gitmek mi? mümkünse 1 hafta hiç bir yere gitmem.

Son düzenleme:
bende el öpmeymiş falan kesinlikle gitmem.. yaptık geldik der gibi.. lmaz: balayı dönüşünden sonra uğranır ailelere.

bende el öpmeymiş falan kesinlikle gitmem.. yaptık geldik der gibi.. lmaz: balayı dönüşünden sonra uğranır ailelere.

aynen canım ya hemen gidilmez ki

ben gitmeyi düşünmüyorum bir kaç gün kimseye el öpmeye falan

biz evlendikten ertesi gün , balayına çıktık, el öpmeye falan da kimseye gitmedik balayından dönüşte ailelere uğrayıp evimize geldik.aileler uzakta ayrı şehirlerdeyiz.

valla ben 1 hafta evden dışarı çıkmam 2012de evlenmiş olucaz inşallah yani 10 yıllık bi sabrın sonunda kimse çıkartamaz beni evden :kedi:

evlendikten sonraki gün hep sewiştikk ee başka ne yapılcakkiiii:kedi:
evdende dışarı çıkmadım...sonra el öpmeye giitim....güzeelldii herşey bence...........

ne el öpmesi yaa.. aynen katılıyorum. seviştik geldik herşey yolunda mesajı vermek gibi geliyor bana. adettendir diye yapanlara lafım yok tabii, bu benim düşüncem.

balayına hemen gidemediysem otururum evceğizimde kocamla mutlu mesut.. yeni evlenmişim, ne işim var ertesi günü anne de babada...

Yok yaaa şöyle bir an kendimi düşündümde hemen ertesi günü el öpmek filan olmaz o ne öyle biz işi becerdik oldu bitti verin elinizi öpelim... yok yok olmazzz...
Balayını hemen ertesi güne ayarlayamazsak bile bir iki gün kimseyi göreceğimi zanetmiyorum ben kaydirigubbakcemile3

Ben kısmetse 2010 bahara evlencem ben el öpmeye hemen gitmeyi düşünmüyorum ama eminimki kayınvalidem ertesi gün aramaya başlar gelin diye hatta belli olmaz kendi bile gelmeye kalkabilir bi huzur bi huzur yaa

valla ben 1 hafta evden dışarı çıkmam 2012de evlenmiş olucaz inşallah yani 10 yıllık bi sabrın sonunda kimse çıkartamaz beni evden :kedi:

Ahh canııımmmm bizim evlendiğimizde 5 yıl beklemiş olacaz bende çok diyordum yaa ortada kalmaktan biz delirmek üzereyiz canım benim yaaa Allah sabır versinn :tesellipuyorumnanaktan

Biz de evlendikten 1 hafta sonra gidilir,hayınvalideler de nasıldır bilemem vallahi zaten hiç bir adet onlarda olmadığı için muhtemelen bu adetse bile bunuda önemsemezler.Bu arada biz de 2003 ten beri bekliyoruz

Son düzenleme:
ertesi gün evden çıkmadık sonraki günde beklenen balayı zemuszemus

esimle yurt disinda ev tutacagimiz icin turkiye'de kendimize ait bir ev yoktu, esimin ailesinin yaninda kaldik o gece. dugun sabahi da kimsenin eline falan opmedik...oglene dogru uyandim kahvaltim hazirdi sagolsun hep kaynanam hazirlardi zaten ben yapmazdim pek cunku gec uyanirdim :roflol:

Son düzenleme:
biz de ertesi gün el öpmeye gitmiştik, insan utanıyor ya

harbi yaa herkes bılıo ne oldugunuuu :)) komedi yaaa ben hemen gıdemem öle balayına gıdıp gelırız öle gıderım buyuk ihtımalll ne o öle biz bu gece gerdeğe girdikk der gibii zaten herkes bılıo gözünün içine içine bakarlarrr tövbe tövbe yaa:))))alkisalkisalkis

valla ben hemen ertesi gün gitmemiştim. Tüm gün evden çıkmamıştık ayrıca hemen ertesinde düğün yorgunluğu da var diye yola çıkmamıştık ama el öpmeye de gitmedik hatta kayınvalidem yemek koymuştu yememiz için. Sonraki gün gittik. İlk olarakta olayımız orda oldu rahat olalım dedik hemde ben rahatsızlanırım yollarda belki diye.. Tabii annem sürekli arayıp rapor almıştı benden o iş olana kadar ne meraklılar yaa. Ama kayınvalidem hiç konu açmadı ilk gittiğimizde balayndan sonra bende tedirgin olmuştum sanki gözleri hep üzerimdeydi..

Ahh canııımmmm bizim evlendiğimizde 5 yıl beklemiş olacaz bende çok diyordum yaa ortada kalmaktan biz delirmek üzereyiz canım benim yaaa Allah sabır versinn :tesellipuyorumnanaktan

insan 14 yaşında hayatının aşkını bulunca böyle 10 yıl beklemek zorunda kalıyor malesef boshayallersmile

ertesi günü utancimdan odamdan cikmadim taaki benimki yeter artik cikalim böyle gidersen sen hic cikmazsin diyip beni ikna edene kadar, ciktigimda evin erkekleri ortada yoktu ben utanirim diye... kaynanam ve diger iki gelinle kahvalti yaptik... sonra yavas yavas alisiyor insan...

valla hanimlar,

bizim dügünümüz insallah 4.5 hafta sonra...
esime (nisanlima) simdiden sordum, hemen ertesi gün mü gidecez diye...o da evet dedi, cünkü pazaratesi günü balayina gidiyoruz insallah...
bu sabah eltim anlatti telefonda, dün kayinvalidemle otururlarken dügünden hemen sonraki gün el öpmeye gelirler, 1 saat oturur kalkarlar, ama kendi annesine gidemez, anca balayindan döndükten sonra gider demis (benim icin)...acayip sinir oldum yaaa...
bir de böyle emreder gibi konusuyor ya...uyuz oluyorum....lmaz:
neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…