Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ertesi gün hemen balayına gitmeyi planlıyoruz bi 10-15 gün balayı yapıp öle ailelere gideriz heralde.. tuhaf yaaa :S

ne el öpmesiymiş yawww ,ben gitmedim öyle el öpmeye falan direk vınnn balayına Şeniz

evlendiğimizin sabahına evimize ustalar geldi saat 11 de :)) daha sonra ev sahibi geldi ustaları kontrol amaçlı ve sorun çıktığı için iki görümcem eve geldi. ev sahibimiz tanıdıklarıydı.
(oturduğumuz evde tadilat işi vardı ustalar o sebepten geldi düğüne yetişemedi çünkü)
insan bi yalnız bırakırdı yaaa offff hiç bişe anlamadım ben (

ertesi günde balayına gittik el öpmesi balayından geldikten 2 gün sonra oldu.

vaLLa ben daha evlenmeden önce esimi bi kenariya cekip konusmudum ..
dedim dügünden hemen sonra balayina gitcez kimseyi cekemem dedim kaydirigubbakcemile3
oda bencede öyle yapalim iyi fikir dedi.. ikimizde keyfimize pek düskünüzdür o yüzden problem cikmamisdi kaydirigubbakcemile3 dügün bitti arabaya atladigimiz gibi balayina gitmisdik
ama otele varinca biraz cekinmisdim herkezin gözü benim üstümdeydi gelinlikle filan kaydirigubbakcemile3
ertsi sabah kahvalti odaya gelincede garsonla baya bi utanmisdim simdi hatirliyorumda kaydirigubbakcemile3
insan bi tuhaf oluyor yahuuu

Zaten düğün günü herkesin aklında olacaksın malum sebeple ertesi gün el öpmesi offf çok zor iş yaa...
Bakalım ben nasıl yaşayacağımo zamanıbilmiyorumkismile

ya anlamı ne oluyor kiii el öpmenin 2-3 gün yada balayından sonra uğrarsın o kadar bence.. içinden geliosada 1-2 parça bişiler götürürsüün.

kaynvaldemlere gittik biz. 1-2 saat oturup eve gittik geri. sonra balayna gittik. glincede el öpmeye falan işte...

bu devirde ne eli ne el opmesi allah askina ya.. ayip bence buyukler gencleri utandirmamali bence boyle seyler isteyerek

İlk düğün benim memeketimde olduğu için o gece annemlerde kaldık o gece eşimle odamıza çekildiğimizde altınlarımızı saydık,sonra onları sakladık,sarılıp uyuduk..
Ertesi gün müthiş bir açlık hissiyle uyandım çünkü son 15 gündür heyecandan ağzıma lokma bile koymamıştım..
Kalktık kahvaltımızı yaptık..
Kayınvalidemleri memleketlerine sepetledik,öğleden sonra eşimle bavullarımızı hazırlayıp balayına yola çıktık..
Arabaya binip yola çıktığımızda mutluluktan çığlık çığlığaydık..
Bir hafta çok güzel bir tatil yaptık.Sonraki hafta eşimin tarafındaki düğün oldu sonra ikinci balayına gittik 15 gün de orada kaldık..
40 gün 40 gece sürdü diyebilirim balayı çok güzeldi,çokk çok..
El falan öpmedik biz kimse de öyle bir talepte bulunmadı,balayında kimse aramadı,sormadı,kimse neler olduğunu da merak etmedi..

ertesi sabah uludağa balayına gitmiştik 5gün kaldık sonra gelince el öpmeye gitmiştik
ne güzeldiiii balayımız

saat 11 gibi uyandık kahvaltı ettik keyifle sonra akşama kadar ben yattım çünkü berbat hastaydım :/ akşamda kayınvalidemlere el öpmeye gittik dömnüştede pazraa çıktık domates salatalık falan aldık :d ay ne komikti sanki bizim yeni evli olduğumuzu herkes biliyormuş gibi geliodun sanki bütün pazar bizi izliyordu

Kaynanamlarla kös kös oturduk...

Ama niye ki, üzüldüm valla CADIARZU
Ilk günüüz böyle gecmemeliydi...gerci biz de hemen ertesi gün el öpecekmisiz, ama...
1 saat durur kalkarim ben hemen yasakkelime
kocacigiima bir kas göz isareti delikafadulden

nikahtan sonra hemen balayına gitmeyi planlıyorum.elleri sonra da öperiz canımyerimseniben

hayatta el falan öpmeye gidemem, benim ki de gitmez zaten aklinialirimsmile

ne güldüm yaw biz düğünden sonra 15 gün yokuz zatii kim el öptürmek için beklerse beklesinnnnn atrı bende cok kızıyorum daha 1.günün sabahıbda gelini ve damadı rahatsız eden anne ve akrabaları ne saçmaalsanaalsanasmile

Aynen canim ya, bence cok gereksiz bir mevzu...
biz cumartesi evleniyoruz, pazartesi insallah balayina gidiyoruz...
kayinvalidem eltime demis ki, onlar pazar günü gelirler 1 saat oturur kalakarlar..
ay bir uyuz oldum ki sorma...
gelecegim saati, oturacagim dakikayi o belirliyor sankim klava:
hayret yaaaalmaz:
benim esim de anaci bir tip zaten
aklima geldikce cildiriyorum :dilcikar:
ama artik mecburen...mafoldumben

koca gün evimizdeydikk 2bucukk sene beklemişizz evlenmeyi bi de ertesi gün dısarı mı cıkcaktık :umursamaz: 2.günde balayına gittik zaten döndüğümüzde el öpme falan olduu yerimseniben

evlendık ertesı gunu sabh saat 8.30 da dogalgazı açmaya geldıler servısten( hatta bizim 15 günümüz böyle ustalarla falan geçti berat tı yaaa:) balayı falan hak getıre zaten amannnn hatırlmak bile istemiyorum:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…