Moralim şu siralar çok bozuk zatenKaygı düzeyini yükselmiştir. Evlilikle birlikte çok kişiyi idare etmek gerekiyor e yeni bir yaşam tarzı. Benim bağışıklığım en çok moralim bozukken, kaygılandığımda düşer. Ne zaman mutlu olacağım şeyler yapar birilerini umursamazsam o zaman düzelir, sağlıklı mutlu günler dilerim
Evet maalesef yoğun stres :))Beneşim dalga geçiyor artık sanayiden çıkamadık diye. Bence stresle alakalı çıkarmadığım hastalıklar çıkmaya başladı. Yoğun stres altındaysanız sistem error vermiş olabilir.
Beni anlamayan bı ton insan var çevremde evliliği böyle hayal etmemiştim ne bilim eşim bile artık anlamıyor hiçbir şekilde. Anlasilamamak çok yorucu.Neler yaşıyorsunuz ? Niçin bu kadar üzgünsünüz ? Burda bu kadar kadınız bir hal çaresi bulabiliriz belki.
Eşim bir bardağı alıp yerine koymazBen fazla film izleyen tayfadan olabilirim ama bir sure esinizin size hazirladigi hic bir seyi yemeyin icmeyin bari....
Evet yaşadığım evi sevmiyorum.aynı ben
stres+nazar
bazıları evin enerjisi etkiliyor demiş ona da katılıyorum
Soylenilenleri mutlaka dikkate alacağım hepsini de deneyeceğim umarım artık bişeyler bana iyi gelir teşekkür ederimÖncedende vardı diye elemeyin belki bu zamana denk gelmiştir , bağışıklıklığınız düştü diye atağa geçmiştir. Belliki vücudunuz bir şeye tepki veriyor şu durumda bütün yazılanları dikkate alıp önlem almanız lazım. Siz yinede süpürge ve ev havalandırmayı arttırın , siz korunuyor olsanız dahi bir süre prezervatif mutlaka kullanın , küflü bir şeyler varmı tarayın , zencefili mutlaka hayatınıza ekleyin , yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkarın
Çalışmıyorsanız meşgale bulun kendinize hele bu stres benim gibi eş ailesinden kaynaklanıyorsa inanın değmez eşinizle mutlu olmaya bakın benim kronik hastalıklarım çıkmaya başlamıştı artık iletişimi minimuma indirdim yine anlamıyorlar ama bi nebze daha rahatım. Varsa böyle sorunlarınız.Boşverin en önemlisi sağlığınız.Evet maalesef yoğun stres :))
Öncelikle bunu bilinç altından çıkarman lazım … sebebi bu bile olabilir çok ciddi söylüyorum.Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Çalışmıyorsanız meşgale bulun kendinize hele bu stres benim gibi eş ailesinden kaynaklanıyorsa inanın değmez eşinizle mutlu olmaya bakın benim kronik hastalıklarım çıkmaya başlamıştı artık iletişimi minimuma indirdim yine anlamıyorlar ama bi nebze daha rahatım. Varsa böyle sorunlarınız.Boşverin en önemlisi sağlığınız.
Evler dip dibe ben minimuma indirsem bile eşim bir gün görmeden edemez ana baba sevdalısı resmenÇalışmıyorsanız meşgale bulun kendinize hele bu stres benim gibi eş ailesinden kaynaklanıyorsa inanın değmez eşinizle mutlu olmaya bakın benim kronik hastalıklarım çıkmaya başlamıştı artık iletişimi minimuma indirdim yine anlamıyorlar ama bi nebze daha rahatım. Varsa böyle sorunlarınız.Boşverin en önemlisi sağlığınız.
Bence siz bunu içten içe şartlamışsınız. Bu tip korkularınız vardı belki de ama kendinize bunu yapmayın. Anneniz evlendi diye ölmemiştir mutlaka bir hastalık bir sebep vardır.Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Siz de her gün gidin ailenize o zaman aynı şehirdeysenizEvler dip dibe ben minimuma indirsem bile eşim bir gün görmeden edemez ana baba sevdalısı resmen
Benim annem öldü maalesef kardeşlerim de farklı şehirlerde bir tek babam var o da akşamları evde oluyo geneldeSiz de her gün gidin ailenize o zaman aynı şehirdeyseniz
Deneyelim bakalım :)Eşine ciddi ciddi alerjisi olan bir kadın vardı haberlerde, o geldi aklımaGeçmiş olsun bu arada spora baslayın iyi gelir..
Ah ah bazen kendimi çok sorguluyorum ben neden evlendim ki? Artık çok gec.Bence siz bunu içten içe şartlamışsınız. Bu tip korkularınız vardı belki de ama kendinize bunu yapmayın. Anneniz evlendi diye ölmemiştir mutlaka bir hastalık bir sebep vardır.
Eşiniz aileciyse de siz bunu açıkça ifade etmelisiniz. Ayrıca ailesine siz mesafe koyun kendisi her gün görecekse de gitsin görsün. İstemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz
Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum
Başın sağ olsun canım. Eşin daha hassas davranabilir sana karşı. Yeni bir aile olma bilinci maalesef erkeklerde daha zor oluşuyor. Belki zamanla gitme gelme işini azaltacaktır. Yine de naçizane gitmek istiyorsa kendi gitsin görsün. Sen istemediğin bir şeyi yapma.Benim annem yok
Benim annem öldü maalesef kardeşlerim de farklı şehirlerde bir tek babam var o da akşamları evde oluyo genelde
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?