Aksine o hiç hasta olmaz bı kere öhö dediğini duymadım. Hep ben hastayimEşinle yakın olduğun kadar kimseyle temas etmemissindir :) eşin de kalabalık bir yerde çalışıyorsa hastalık getiriyordu. Bünye de zayıf gelsin mikroplar
Stressiz yaşam şu süreçte mümkün değil maalesefBağışıklığı zeytinyağı hakiki çok güçlendiriyomus sabah ceviz fındık fıstık sağlıklı bir kahvaltı bol su ve yeşillik tüketin düzenli spor ve en önemlisi stressiz yaşam
O alismistir. Her bünye bir mi ayrıca bı maşallah de adamı yatak döşek yatiracan erkeklerin hasta halı hiç çekilmiyor yaprak dökümü Cevriyeye donusuyorlarAksine o hiç hasta olmaz bı kere öhö dediğini duymadım. Hep ben hastayim
Neden bu kadar stres yaşıyorsunuz önce onun çaresine baksanizStressiz yaşam şu süreçte mümkün değil maalesef
Evim müstakil tek kat ve bahçeli iş yerim yok yani çalışmıyorum. Evle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü küf falan hiç olmazKaçıncı katta oturuyorsunuz? evinizde küf rutubet olabilir mi veya iş yerinizde? İllaki bir sebebi vardır..
Aynı sehirdeyim ama ne bilim sanırım yeni hayatima adapte olamadimEvlendikten sonra başka bir yere mi taşındınız? Hava değişikliği sebep olmuş olabilir.
Allah Allah daha yeni evlisin stres neden?Maalesef stres çok yeni hayatımda
Allah korusun hasta olmasın tabiki ama gerçek bu bazen diyorum sendeki bünye bende de olsa keşkeO alismistir. Her bünye bir mi ayrıca bı maşallah de adamı yatak döşek yatiracan erkeklerin hasta halı hiç çekilmiyor yaprak dökümü Cevriyeye donusuyorlar
Degistiremeyecegim şeyler var mesela eşimin ailesiNeden bu kadar stres yaşıyorsunuz önce onun çaresine baksaniz
Aman erkek milleti iyi hep yaaAllah korusun hasta olmasın tabiki ama gerçek bu bazen diyorum sendeki bünye bende de olsa keşke
Zemin katlarda rutubet olur cogunlukla, siz belkide o kokuya alıstınız farkında değilsinizdir. Eve gelen birine sorun herhangi bir koku alıyor mu kuf rutubet kokusu. Alerjik bir durum olmusa benziyor cunku.. Butun odaları ozellikle yatak odasını eşyalarını çekerek arkalarını kontrol edim derim.Evim müstakil tek kat ve bahçeli iş yerim yok yani çalışmıyorum. Evle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü küf falan hiç olmaz
Yok aksine benim kendi ailemin maddi durumu pek iyi değildi eşim iyi kazanıyor ve çok daha iyi besleniyorum
Bağışıklık psikolojiden direkt etkileniyorİnsan psikolojik olarak nasıl öksürebilir ki ciğerlerim cikicak nerdeyseumarım benimki de öyledir ve hemencecik geçer artık
O hepimizde var maalesefDegistiremeyecegim şeyler var mesela eşimin ailesi
Tabi ki de var.Öyle birşey mi varmış ilk kez sizden duyuyorum varsa bile tedavisi var mıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?