Evlendikten sonra sürekli hasta olmak

Bağışıklığı zeytinyağı hakiki çok güçlendiriyomus sabah ceviz fındık fıstık sağlıklı bir kahvaltı bol su ve yeşillik tüketin düzenli spor ve en önemlisi stressiz yaşam

Kaçıncı katta oturuyorsunuz? evinizde küf rutubet olabilir mi veya iş yerinizde? İllaki bir sebebi vardır..

Aksine o hiç hasta olmaz bı kere öhö dediğini duymadım. Hep ben hastayim
O alismistir. Her bünye bir mi ayrıca bı maşallah de adamı yatak döşek yatiracan erkeklerin hasta halı hiç çekilmiyor yaprak dökümü Cevriyeye donusuyorlar

Evim müstakil tek kat ve bahçeli iş yerim yok yani çalışmıyorum. Evle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü küf falan hiç olmaz
Zemin katlarda rutubet olur cogunlukla, siz belkide o kokuya alıstınız farkında değilsinizdir. Eve gelen birine sorun herhangi bir koku alıyor mu kuf rutubet kokusu. Alerjik bir durum olmusa benziyor cunku.. Butun odaları ozellikle yatak odasını eşyalarını çekerek arkalarını kontrol edim derim.

Evlilikle ilgili olumsuz inançlarınız vardır muhtemelen.Evli kadınlar hep hasta olur ya da evlilik eşittir hastalık gibi gibi bunlar çoğaltılabilir.Bir de bu hastalık süreci eşinizin sizle daha fazla ilgilenmesini sağlıyorsa öyle bir kazanç elde ediyor olabilirsiniz.Aile dizimi ya da theta healing gibi yöntemlerle bunları bulup dönüştürebilirsiniz.

Yok aksine benim kendi ailemin maddi durumu pek iyi değildi eşim iyi kazanıyor ve çok daha iyi besleniyorum

Maddiyattan degil de yemek yapmayi, beslenme duzenini belki ögrenememiş olabileceginizi düşünmüstüm. Yeni evliyken birden bire asiri kilo almaya başlayan insanlar da gördüm bilmemekten kaynaklaniyor olabilir.

Ev ne yazık ki bazı bünyeleri çok etkiliyor bende senin gibi oldum evimiz bahce dublexti sürekli rahatsızdım taşındık şuan Allaha şükür bitti mesela kapadokyada bana hiç yaramıyor tatile gittik oradada rahatsızlandım mağara oteldi ama beni aşırı derecede basıp etkiledi 2. Gün döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…