Fazla cinsel ilişki, duş falan yorgunluk yapar, bagisikliginiz düşmüş olabilirKızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum
Yok aksine benim kendi ailemin maddi durumu pek iyi değildi eşim iyi kazanıyor ve çok daha iyi besleniyorumSaglikli beslenmiyor musunuz acaba?
İnanın aklıma o da geldi ve eşime söyledim bı sure ilişki yaşamadık. Sonuç değişmedi maalesefFazla cinsel ilişki, duş falan yorgunluk yapar, bagisikliginiz düşmüş olabilir
Evet maalesef tahmin ettiğimden çok farklı şeyler yaşıyorumEvlendikten sonra stres seviyeniz arttıysa bağışıklık düşmüş olabilir
Öyle vücut kendini hemen toparlamaz ama sağlıklı beslenin, takviye alın. Kan tahlillerinize de baktırın bi kontrol amaçlı kadın doğuma da gidin muayene olun. Allah şifa versinİnanın aklıma o da geldi ve eşime söyledim bı sure ilişki yaşamadık. Sonuç değişmedi maalesef
İlaç takviye vs öneremem ama kan tahli yaptırırsanız çıkar vücudunuzda eksik olan şeyler. Doktorunuz önerir gerekeni.Evet maalesef tahmin ettiğimden çok farklı şeyler yaşıyorumbağışıklıgimi nasıl güçlendirebilirim?
Çok sağolun teşekkür ederimÖyle vücut kendini hemen toparlamaz ama sağlıklı beslenin, takviye alın. Kan tahlillerinize de baktırın bi kontrol amaçlı kadın doğuma da gidin muayene olun. Allah şifa versin
Kan tahlillerime a dan zye ne varsa baktırdım hicbisey yok. Enfeksiyon bile yok vücudumda. Umarım dediğiniz gibi bir an önce geçer gider artıkİlaç takviye vs öneremem ama kan tahli yaptırırsanız çıkar vücudunuzda eksik olan şeyler. Doktorunuz önerir gerekeni.
Bol bol yürüyüşe çıkın. Giyin montunuzu bir saat yürüyün mesela. Hem psikolojik olarak da çok iyi gelir. Evliliğin ilk seneleri zordur. Ekstrem şeyler yaşanmıyorsa geçecek hepsi emin olun
Öyle birşey mi varmış ilk kez sizden duyuyorum varsa bile tedavisi var mıdır acaba ?Merhaba, aklıma tek bir şey geliyor o da sperm alerjisi. Söylediklerinize uyuyor. Bir doktora danışın isterseniz.
Ne kadar sürdü peki benim nerdeyse 1 sene olucakYeni evlendiğim zamanlar da bende de olmuştu, stres yaşam tarzımın değişmesi hayatımın komple değişmesi psikolojik yani. Zamanla düzeldim. Kendimi daha iyi hissetmek için bir sürü multivitamin falan içiyordum
Aslında aşağı yukarı o kadar sürdü, hatta işe gidiyordum bütün gün çalışıyorum hiçbir şeyim yok, hafta sonu arkadaşlarımı görüyorum alışverişe çıkıyoruz geziyoruz falan hiçbir şeyim yok. home of olduğum günlerde evde bi kalıyorum halsizlikten hastalıktan kırılıyorum. Akşamları kötü oluyorum vs. Ben de çok geç fark ettim psikolojik olduğunu. Alışınca geçtiNe kadar sürdü peki benim nerdeyse 1 sene olucak
Eşinle yakın olduğun kadar kimseyle temas etmemissindir :) eşin de kalabalık bir yerde çalışıyorsa hastalık getiriyordu. Bünye de zayıf gelsin mikroplarKızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum
İnsan psikolojik olarak nasıl öksürebilir ki ciğerlerim cikicak nerdeyseAslında aşağı yukarı o kadar sürdü, hatta işe gidiyordum bütün gün çalışıyorum hiçbir şeyim yok, hafta sonu arkadaşlarımı görüyorum alışverişe çıkıyoruz geziyoruz falan hiçbir şeyim yok. home of olduğum günlerde evde bi kalıyorum halsizlikten hastalıktan kırılıyorum. Akşamları kötü oluyorum vs. Ben de çok geç fark ettim psikolojik olduğunu. Alışınca geçti
Maalesef stres çok yeni hayatımdaStres yüzünden büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?