• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra sürekli hasta olmak

Kaygı düzeyini yükselmiştir. Evlilikle birlikte çok kişiyi idare etmek gerekiyor e yeni bir yaşam tarzı. Benim bağışıklığım en çok moralim bozukken, kaygılandığımda düşer. Ne zaman mutlu olacağım şeyler yapar birilerini umursamazsam o zaman düzelir, sağlıklı mutlu günler dilerim 💕
Moralim şu siralar çok bozuk zaten :( teşekkür ederim

Neler yaşıyorsunuz ? Niçin bu kadar üzgünsünüz ? Burda bu kadar kadınız bir hal çaresi bulabiliriz belki.
Beni anlamayan bı ton insan var çevremde evliliği böyle hayal etmemiştim ne bilim eşim bile artık anlamıyor hiçbir şekilde. Anlasilamamak çok yorucu.

Öncedende vardı diye elemeyin belki bu zamana denk gelmiştir , bağışıklıklığınız düştü diye atağa geçmiştir. Belliki vücudunuz bir şeye tepki veriyor şu durumda bütün yazılanları dikkate alıp önlem almanız lazım. Siz yinede süpürge ve ev havalandırmayı arttırın , siz korunuyor olsanız dahi bir süre prezervatif mutlaka kullanın , küflü bir şeyler varmı tarayın , zencefili mutlaka hayatınıza ekleyin , yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkarın
Soylenilenleri mutlaka dikkate alacağım hepsini de deneyeceğim umarım artık bişeyler bana iyi gelir teşekkür ederim 🥰

Evet maalesef yoğun stres :))
Çalışmıyorsanız meşgale bulun kendinize hele bu stres benim gibi eş ailesinden kaynaklanıyorsa inanın değmez eşinizle mutlu olmaya bakın benim kronik hastalıklarım çıkmaya başlamıştı artık iletişimi minimuma indirdim yine anlamıyorlar ama bi nebze daha rahatım. Varsa böyle sorunlarınız.Boşverin en önemlisi sağlığınız.

Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Öncelikle bunu bilinç altından çıkarman lazım … sebebi bu bile olabilir çok ciddi söylüyorum.

Çalışmıyorsanız meşgale bulun kendinize hele bu stres benim gibi eş ailesinden kaynaklanıyorsa inanın değmez eşinizle mutlu olmaya bakın benim kronik hastalıklarım çıkmaya başlamıştı artık iletişimi minimuma indirdim yine anlamıyorlar ama bi nebze daha rahatım. Varsa böyle sorunlarınız.Boşverin en önemlisi sağlığınız.

Evler dip dibe ben minimuma indirsem bile eşim bir gün görmeden edemez ana baba sevdalısı resmen

Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Bence siz bunu içten içe şartlamışsınız. Bu tip korkularınız vardı belki de ama kendinize bunu yapmayın. Anneniz evlendi diye ölmemiştir mutlaka bir hastalık bir sebep vardır.
Eşiniz aileciyse de siz bunu açıkça ifade etmelisiniz. Ayrıca ailesine siz mesafe koyun kendisi her gün görecekse de gitsin görsün. İstemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz

Eşine ciddi ciddi alerjisi olan bir kadın vardı haberlerde, o geldi aklıma😂 Geçmiş olsun bu arada spora baslayın iyi gelir..

Bence siz bunu içten içe şartlamışsınız. Bu tip korkularınız vardı belki de ama kendinize bunu yapmayın. Anneniz evlendi diye ölmemiştir mutlaka bir hastalık bir sebep vardır.
Eşiniz aileciyse de siz bunu açıkça ifade etmelisiniz. Ayrıca ailesine siz mesafe koyun kendisi her gün görecekse de gitsin görsün. İstemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz
Ah ah bazen kendimi çok sorguluyorum ben neden evlendim ki? Artık çok gec.

Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum :KK43:

Bende aynıydım. Evleneli 10 sene olacak. İlk 3 sene sürekli hastalınırdım. Sonra zamanla geçti anlamsız bir şekilde.
Acaba aile evinizde stresliydiniz şimdi kafanız rahatlayınca vücudamı etki etti yada tam tersi?

Benim annem yok

Benim annem öldü maalesef kardeşlerim de farklı şehirlerde bir tek babam var o da akşamları evde oluyo genelde
Başın sağ olsun canım. Eşin daha hassas davranabilir sana karşı. Yeni bir aile olma bilinci maalesef erkeklerde daha zor oluşuyor. Belki zamanla gitme gelme işini azaltacaktır. Yine de naçizane gitmek istiyorsa kendi gitsin görsün. Sen istemediğin bir şeyi yapma.
Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Bazen eylemsizlik de bizi hasta edebiliyor. Aktif ol gün içinde. Giderek azaldığını göreceksin..

Niye böyle şartliyorsunuz kendinizi,anneniz başka bir bireydi başka bir hayatı vardı,sizin bambaşka bir hayatınız var.

Gidin adamakıllı bir doktora,tetkiklerinizi yaptırın.Ateşin,öksürüğün fizyolojik bir sebebi vardır.Doktor takibinizi yaptırın,söyleyin uzun süredir tam iyileşmediğinizi,mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Fiziksel olarak bir şeyiniz yoksa psikoloğa yönlendirir sizi,oradan devam edersiniz.Kendi kendinize teşhis koymaya çalışmayın.

Böyle oturup,ben de annem gibi olacağım herhalde diye düşünmek hiç sağlıklı değil.

Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle

bu tam anlamıyla korkunç bir bakış açısı. psikolojiniz iyi değil bence. önce fiziki muayene tahlili vs. yaptırın bişey çıkmazsa da psikolojik tedavi alın.

olayınızı nazara, hurafe işlere, eş ailesine falan filan vs. bağlamayın. silkelenin ve kendinize gelin bence

ayrıca evde boş kalmakta insana iyi gelmez. kafanızda kuruyorsunuz büyük ihtimal. neden çalışmıyorsunuz

Back
X