Evlendikten sonra sürekli hasta olmak

Aile yanından ilk ayrılışınızsa anne bakımı eksiğindendir. Ben de yurda gittiğimde iki yıl hastalıktan başımı alamadım bir sürü yurt arkadaşım da aynı şekilde. Ev yemeği yok içine atlet giy diyen yok yat artık diyen yok taşa çıplak ayakla basma diyen yok. İnsan hasta oluyor tabi

Tam tersi aile evinde çok rahattım şimdi stresliyim

İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim önerileriniz için

Her zaman derler ya kızlar annelerin kaderini yaşarmış diye. O geliyor aklıma ne yapsam da aklımdan çıkmıyor

Eşim istemiyor :) evet yapı olarakta zaten obsesif bir insanım bu konuda çok tedavi aldım sonra yine hep başa döndüm

Aksine çokta dikkat ediyorum kendime asıl bekarken hiç umursamazdim ve çok saglikliydim

Bende sevmiyorum çalışmayı bide benim çalışmaya ihtiyacım yok kendimi zora sokmak istemiyorum
Yaşadığınız evi sevmiyormuşsunuz bu önemli. Değiştirme şansınız yok mu? Ya da seveceğiniz bir hale sokun. Sıkıntılarınız psikolojik. eşinizle konuşun.olmazsa yardım alın. ihtiyacım yok demeyin ortam değiştirmek, eş ailesinden uzaklaşmak, meşgale olması açısından bile çalışmak iyidir.

Nazaramı geldik dersin. Bende aynıyım 2. Senem

Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Olumsuz düşünmeyin, kötüyü çekmeyin üstünüze. Başınız sağolsun. Annenin rahatsızlığı vefat nedeni neydi?

Tabii ki haklısınız insanın kafası dağılır en azından ama ev değiştirmek için eşimle çok tartıştık bu konuda artık yoruldum

Ay bi ben böyleyim sanıyordum inanın bende 2 senedir 2 hafta iyi 2 hafta hastalık modundayım. Sebebi ne bilmiyorum ama eşimde öyle. Evde yakar top gibi hastalıkları atıp atıp duruyoruz birbirimize. İkimizde önceden senede bir iki kez hasta olan insanlardık şimdi bambaşka oldu. Tahlillerime değerlerime de dikkat ederim ama bu grip gibi nezle gibi şeyler bir türlü geçmedi.

Evinizde bir yerde küf olabilir mi, halsiz bırakır yavaş yavas hastalandirabilir. Spor yapın vaktiniz varsa direncinin artar

aşı oldunuz mu?
bizde aşı olduğumuzdan beri böyleyiz eşimle.sürekli bir yorgunluk,mutsuzluk,hasta olma hali,belim sırtım ağrıyor,boğazlarım acıyor.hani grip olurken bir halsizlik olur ya halsizlik öyle.merdiven çıksak yoruluyoruz eskisi gibi değiliz

Evet buna yormak istemiyorum ama biz de dahil olmak üzere çevremizdeki çoğu arkadaşımız da aşılardan kaynaklı olabileceğini söylüyor. Tam olarak anlattığınız gibiyiz, çok üzücü. Keşke yaptırmasaydık ama düğün sürecimizde o koşturma ve çalışma temposunda mecbur gibi hissetmiştik

Evlenmekten ziyade salgın dönemleri zaten bi kere hasta olan bi daha iyileşemiyor neredeyse, hastalıklar cok uzun sürüyor. Haberlerde bile veriyorlar aciller tıklım tıklım dolu diye. Birinden kapmışsınızdır ve atamıyorsunuzdur

inanın o kadar pişman oldum ki.
aslında olmucaktım ama kovidden çok korkuttukları için olduk korkumuza.önceden sadece mevsim geçişlerinde hasta olurdum şimdi her ay grip gibiyim.vücudum hep yorgun,eşimde öyle hep yorgunuz.bir değişik
tek çözümü hacamat diyorlar.
bu sene karda yağmadı havalar sıcak gidiyor onunda etkisi var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…