Tam tersiBende aynıydım. Evleneli 10 sene olacak. İlk 3 sene sürekli hastalınırdım. Sonra zamanla geçti anlamsız bir şekilde.
Acaba aile evinizde stresliydiniz şimdi kafanız rahatlayınca vücudamı etki etti yada tam tersi?
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim önerileriniz içinBaşın sağ olsun canım. Eşin daha hassas davranabilir sana karşı. Yeni bir aile olma bilinci maalesef erkeklerde daha zor oluşuyor. Belki zamanla gitme gelme işini azaltacaktır. Yine de naçizane gitmek istiyorsa kendi gitsin görsün. Sen istemediğin bir şeyi yapma.
Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Bazen eylemsizlik de bizi hasta edebiliyor. Aktif ol gün içinde. Giderek azaldığını göreceksin..
Her zaman derler ya kızlar annelerin kaderini yaşarmış diye. O geliyor aklıma ne yapsam da aklımdan çıkmıyorNiye böyle şartliyorsunuz kendinizi,anneniz başka bir bireydi başka bir hayatı vardı,sizin bambaşka bir hayatınız var.
Gidin adamakıllı bir doktora,tetkiklerinizi yaptırın.Ateşin,öksürüğün fizyolojik bir sebebi vardır.Doktor takibinizi yaptırın,söyleyin uzun süredir tam iyileşmediğinizi,mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Fiziksel olarak bir şeyiniz yoksa psikoloğa yönlendirir sizi,oradan devam edersiniz.Kendi kendinize teşhis koymaya çalışmayın.
Böyle oturup,ben de annem gibi olacağım herhalde diye düşünmek hiç sağlıklı değil.
Eşim istemiyor :) evet yapı olarakta zaten obsesif bir insanım bu konuda çok tedavi aldım sonra yine hep başa döndümbu tam anlamıyla korkunç bir bakış açısı. psikolojiniz iyi değil bence. önce fiziki muayene tahlili vs. yaptırın bişey çıkmazsa da psikolojik tedavi alın.
olayınızı nazara, hurafe işlere, eş ailesine falan filan vs. bağlamayın. silkelenin ve kendinize gelin bence
ayrıca evde boş kalmakta insana iyi gelmez. kafanızda kuruyorsunuz büyük ihtimal. neden çalışmıyorsunuz
Aksine çokta dikkat ediyorum kendime asıl bekarken hiç umursamazdim ve çok saglikliydimAile yanından ilk ayrılışınızsa anne bakımı eksiğindendir. Ben de yurda gittiğimde iki yıl hastalıktan başımı alamadım bir sürü yurt arkadaşım da aynı şekilde. Ev yemeği yok içine atlet giy diyen yok yat artık diyen yok taşa çıplak ayakla basma diyen yok. İnsan hasta oluyor tabi
Eşiniz sizin çalışmanızı istemiyor muEşim istemiyor :) evet yapı olarakta zaten obsesif bir insanım bu konuda çok tedavi aldım sonra yine hep başa döndüm
Bende sevmiyorum çalışmayı bide benim çalışmaya ihtiyacım yok kendimi zora sokmak istemiyorumEşiniz sizin çalışmanızı istemiyor musizin isteğiniz ne yönde peki?
Yaşadığınız evi sevmiyormuşsunuz bu önemli. Değiştirme şansınız yok mu? Ya da seveceğiniz bir hale sokun. Sıkıntılarınız psikolojik. eşinizle konuşun.olmazsa yardım alın. ihtiyacım yok demeyin ortam değiştirmek, eş ailesinden uzaklaşmak, meşgale olması açısından bile çalışmak iyidir.Bende sevmiyorum çalışmayı bide benim çalışmaya ihtiyacım yok kendimi zora sokmak istemiyorum
Nazaramı geldik dersin. Bende aynıyım 2. SenemKızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum
Olumsuz düşünmeyin, kötüyü çekmeyin üstünüze. Başınız sağolsun. Annenin rahatsızlığı vefat nedeni neydi?Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Tabii ki haklısınız insanın kafası dağılır en azından ama ev değiştirmek için eşimle çok tartıştık bu konuda artık yoruldumYaşadığınız evi sevmiyormuşsunuz bu önemli. Değiştirme şansınız yok mu? Ya da seveceğiniz bir hale sokun. Sıkıntılarınız psikolojik. eşinizle konuşun.olmazsa yardım alın. ihtiyacım yok demeyin ortam değiştirmek, eş ailesinden uzaklaşmak, meşgale olması açısından bile çalışmak iyidir.
Hadi ya daha devam edicek heraldeNazaramı geldik dersin. Bende aynıyım 2. Senem
O kadar çok hastaneye gidip geliyordu ki en sonunda kanser oldu ve 1 ay sonra kaybettikOlumsuz düşünmeyin, kötüyü çekmeyin üstünüze. Başınız sağolsun. Annenin rahatsızlığı vefat nedeni neydi?
aşı oldunuz mu?Ay bi ben böyleyim sanıyorduminanın bende 2 senedir 2 hafta iyi 2 hafta hastalık modundayım. Sebebi ne bilmiyorum ama eşimde öyle. Evde yakar top gibi hastalıkları atıp atıp duruyoruz birbirimize. İkimizde önceden senede bir iki kez hasta olan insanlardık şimdi bambaşka oldu. Tahlillerime değerlerime de dikkat ederim ama bu grip gibi nezle gibi şeyler bir türlü geçmedi.
Evet buna yormak istemiyorum ama biz de dahil olmak üzere çevremizdeki çoğu arkadaşımız da aşılardan kaynaklı olabileceğini söylüyor. Tam olarak anlattığınız gibiyiz, çok üzücü. Keşke yaptırmasaydık ama düğün sürecimizde o koşturma ve çalışma temposunda mecbur gibi hissetmiştikaşı oldunuz mu?
bizde aşı olduğumuzdan beri böyleyiz eşimle.sürekli bir yorgunluk,mutsuzluk,hasta olma hali,belim sırtım ağrıyor,boğazlarım acıyor.hani grip olurken bir halsizlik olur ya halsizlik öyle.merdiven çıksak yoruluyoruz eskisi gibi değiliz
inanın o kadar pişman oldum ki.Evet buna yormak istemiyorum ama biz de dahil olmak üzere çevremizdeki çoğu arkadaşımız da aşılardan kaynaklı olabileceğini söylüyor. Tam olarak anlattığınız gibiyiz, çok üzücü. Keşke yaptırmasaydık ama düğün sürecimizde o koşturma ve çalışma temposunda mecbur gibi hissetmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?