• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra sürekli hasta olmak

mislina2

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
221
77
13
Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum :(

Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum :KK43:
Fazla cinsel ilişki, duş falan yorgunluk yapar, bagisikliginiz düşmüş olabilir

Evet maalesef tahmin ettiğimden çok farklı şeyler yaşıyorum:KK43: bağışıklıgimi nasıl güçlendirebilirim?
İlaç takviye vs öneremem ama kan tahli yaptırırsanız çıkar vücudunuzda eksik olan şeyler. Doktorunuz önerir gerekeni.
Bol bol yürüyüşe çıkın. Giyin montunuzu bir saat yürüyün mesela. Hem psikolojik olarak da çok iyi gelir. Evliliğin ilk seneleri zordur. Ekstrem şeyler yaşanmıyorsa geçecek hepsi emin olun

İlaç takviye vs öneremem ama kan tahli yaptırırsanız çıkar vücudunuzda eksik olan şeyler. Doktorunuz önerir gerekeni.
Bol bol yürüyüşe çıkın. Giyin montunuzu bir saat yürüyün mesela. Hem psikolojik olarak da çok iyi gelir. Evliliğin ilk seneleri zordur. Ekstrem şeyler yaşanmıyorsa geçecek hepsi emin olun
Kan tahlillerime a dan zye ne varsa baktırdım hicbisey yok. Enfeksiyon bile yok vücudumda. Umarım dediğiniz gibi bir an önce geçer gider artık

Ne kadar sürdü peki benim nerdeyse 1 sene olucak:KK43:
Aslında aşağı yukarı o kadar sürdü, hatta işe gidiyordum bütün gün çalışıyorum hiçbir şeyim yok, hafta sonu arkadaşlarımı görüyorum alışverişe çıkıyoruz geziyoruz falan hiçbir şeyim yok. home of olduğum günlerde evde bi kalıyorum halsizlikten hastalıktan kırılıyorum. Akşamları kötü oluyorum vs. Ben de çok geç fark ettim psikolojik olduğunu. Alışınca geçti

Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum :KK43:
Eşinle yakın olduğun kadar kimseyle temas etmemissindir :) eşin de kalabalık bir yerde çalışıyorsa hastalık getiriyordu. Bünye de zayıf gelsin mikroplar 😂😂

Aslında aşağı yukarı o kadar sürdü, hatta işe gidiyordum bütün gün çalışıyorum hiçbir şeyim yok, hafta sonu arkadaşlarımı görüyorum alışverişe çıkıyoruz geziyoruz falan hiçbir şeyim yok. home of olduğum günlerde evde bi kalıyorum halsizlikten hastalıktan kırılıyorum. Akşamları kötü oluyorum vs. Ben de çok geç fark ettim psikolojik olduğunu. Alışınca geçti
İnsan psikolojik olarak nasıl öksürebilir ki ciğerlerim cikicak nerdeyse :( umarım benimki de öyledir ve hemencecik geçer artık

Back
X