- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.152
-
- Konu Sahibi morortanca34
Bu ara her gece waffle yiyor. Aaa waffle iptal o zamanMelisa gibi stresi azaltan çaylar, kas gevşetici etkili ilaçlar, tansiyon ilaçları ereksiyon şroblemi oluşturur. Koleterol ereksiyon sorunu oluşturur. Normalin üzerinde yağlı veya abur cuvur tükettiyse bu şeker, kolesterol ya da tansiyonunu etkilemiş olabilir. İlaç ya da bitki çayı yoksa sağlık ocağında kan tahlili yaptırın. Mutlaka şeker yada yağ çıkar diye tahmin ediyorum. Ben yazdıklarımın hepsinde ereksiyon sorunu gördüm.
Kaç çocuk var pekibenimki de tepemden düşmüyo her sene hamileyim allahım biraz molaaa
Öğlen vaktine kadar bravoislamda sabaha bırakabilirsin zaten.öğlen vaktine kadar hatta.
Şu yorum dalga amaçlıdır inşallah... Gerçekse keşke korunmayı öğrenmeden evlenmeseydiniz. Her kocası tepesinden inmeyen sürekli doğurmuyor.benimki de tepemden düşmüyo her sene hamileyim allahım biraz molaaa
Arttiriyorum, 1 hafta süresi varÖğlen vaktine kadar bravo
evleneli 2 yıl oldu 2.ye hamileyimKaç çocuk var peki
hemşireyim canım merak etme şaka amaçlı tabii ki lütfen saçmalama korunmayı bilmeyen mi kaldı kabile kadınları bile biliyor artıkŞu yorum dalga amaçlıdır inşallah... Gerçekse keşke korunmayı öğrenmeden evlenmeseydiniz. Her kocası tepesinden inmeyen sürekli doğurmuyor.
Türk kabilelerinde bilmeyenler hala var, Afrika kabilelerini bilememhemşireyim canım merak etme şaka amaçlı tabii ki lütfen saçmalama korunmayı bilmeyen mi kaldı kabile kadınları bile biliyor artık
K kiricisiniz aklıma gazetede okuduğum eski bir haber geldi. Güneydoğu Anadolu'daydı sanırım, kadınlar doğum kontrol haplarını çiçeklere veriyorlardıkorunmak yerine çiçeklerin canlanıp çoğalmasını tercih etmişlerdi. Hala devam etmiyordur sanırım.
Benim komşum bilmiyor mu acaba diyorum benim kızımla yaşıt olandan sonra 3.yü doğurdu toplam 6 mıydi yok şimdi saydım 7 tane geçen dedim bana ders verir misin ben 2.ye cesaret edemiyorumTürk kabilelerinde bilmeyenler hala var, Afrika kabilelerini bilemem
Evet ben de duymuştum bi komşumun menekşeleri coşuyordu nasıl bu kadar oluyor diyordum taktiği vermiyordu ama haptan çok şüphelendimK kiricisiniz aklıma gazetede okuduğum eski bir haber geldi. Güneydoğu Anadolu'daydı sanırım, kadınlar doğum kontrol haplarını çiçeklere veriyorlardıkorunmak yerine çiçeklerin canlanıp çoğalmasını tercih etmişlerdi. Hala devam etmiyordur sanırım.
Suriyeliler biliyor mu yoksa istedikleri için mi doğuruyorlar kalbim onlar gibi sırala diyor çat çat çat aklım no no nohemşireyim canım merak etme şaka amaçlı tabii ki lütfen saçmalama korunmayı bilmeyen mi kaldı kabile kadınları bile biliyor artık
Kesinlikle şakadır 4 yıl korunma sürecinde benim daltonlardan olurduŞu yorum dalga amaçlıdır inşallah... Gerçekse keşke korunmayı öğrenmeden evlenmeseydiniz. Her kocası tepesinden inmeyen sürekli doğurmuyor.
Kan tahlili yaptırın. Biz de her gece çekirdekli galeta yiyorduk o dönemdeBu ara her gece waffle yiyor. Aaa waffle iptal o zaman
Onlara göre korunmak günah. Korunmayı öğretmek için tabuları kırmak lazım. Orta doğu zihniyeti başımıza belâSuriyeliler biliyor mu yoksa istedikleri için mi doğuruyorlar kalbim onlar gibi sırala diyor çat çat çat aklım no no no
Aynı konudan muzdaribim. Gerizekalilar inat icin red edeceksin bunlari o red ediyorsa sen 3 kere red ediceksin. Yoksa kendilerni olduklarindan fazla birsey saniyorlar yaşlılarBenim eşim libidosu yüksek olmasına rağmen beni yorgunum dyerek reddettiği zaman bile kabullenemiyorumE benim de libidom yüksek bazen keyfim olmamasına rağmen o istediğinde gönlüm razı gelmiyor, birlikte oluuyoruz. Onlara ne oluyor da reddediyorlarsa. Erkekler çok garşp ve bencik varlıklar
brn yaptım...her istediğinde reddettim şimdi biraz düzeldi giviAynı konudan muzdaribim. Gerizekalilar inat icin red edeceksin bunlari o red ediyorsa sen 3 kere red ediceksin. Yoksa kendilerni olduklarindan fazla birsey saniyorlar yaşlılar
Yumurut gunlerini umursamaz cok suründürücem bende aslinda. Cunku cidden soguyorum. Hakkim varsa helal etmiyorum bu konuda zaten :)brn yaptım...her istediğinde reddettim şimdi biraz düzeldi givi