Evlendikten sonra cinsel anlamda değişen koca

Melisa gibi stresi azaltan çaylar, kas gevşetici etkili ilaçlar, tansiyon ilaçları ereksiyon şroblemi oluşturur. Koleterol ereksiyon sorunu oluşturur. Normalin üzerinde yağlı veya abur cuvur tükettiyse bu şeker, kolesterol ya da tansiyonunu etkilemiş olabilir. İlaç ya da bitki çayı yoksa sağlık ocağında kan tahlili yaptırın. Mutlaka şeker yada yağ çıkar diye tahmin ediyorum. Ben yazdıklarımın hepsinde ereksiyon sorunu gördüm.
Bu ara her gece waffle yiyor. Aaa waffle iptal o zaman 😂

Şu yorum dalga amaçlıdır inşallah... Gerçekse keşke korunmayı öğrenmeden evlenmeseydiniz. Her kocası tepesinden inmeyen sürekli doğurmuyor. 😃
hemşireyim canım merak etme şaka amaçlı tabii ki lütfen saçmalama korunmayı bilmeyen mi kaldı kabile kadınları bile biliyor artık :KK70:

K kiricisiniz aklıma gazetede okuduğum eski bir haber geldi. Güneydoğu Anadolu'daydı sanırım, kadınlar doğum kontrol haplarını çiçeklere veriyorlardı 😅 korunmak yerine çiçeklerin canlanıp çoğalmasını tercih etmişlerdi. Hala devam etmiyordur sanırım.

K kiricisiniz aklıma gazetede okuduğum eski bir haber geldi. Güneydoğu Anadolu'daydı sanırım, kadınlar doğum kontrol haplarını çiçeklere veriyorlardı 😅 korunmak yerine çiçeklerin canlanıp çoğalmasını tercih etmişlerdi. Hala devam etmiyordur sanırım.
😅😅 peş peşe hamilelik çok zor ya. tebrik etmek lazım 😃

Evet ben de duymuştum bi komşumun menekşeleri coşuyordu nasıl bu kadar oluyor diyordum taktiği vermiyordu ama haptan çok şüphelendim😂😂😂😂kesinlikle hap 😂😂

Benim eşim libidosu yüksek olmasına rağmen beni yorgunum dyerek reddettiği zaman bile kabullenemiyorum🙄 E benim de libidom yüksek bazen keyfim olmamasına rağmen o istediğinde gönlüm razı gelmiyor, birlikte oluuyoruz. Onlara ne oluyor da reddediyorlarsa. Erkekler çok garşp ve bencik varlıklar
Aynı konudan muzdaribim. Gerizekalilar inat icin red edeceksin bunlari o red ediyorsa sen 3 kere red ediceksin. Yoksa kendilerni olduklarindan fazla birsey saniyorlar yaşlılar

X