Evlendikten sonra cinsel anlamda değişen koca

Shhsjddhjadj ya sorabileceğim başka kimse yok nasıl sorulur ki bu o yüzden aklıma burası geldi o yüzden yeni üyeyim
Biz 3 yillik evliyiz cocuk dogana kadar hersey iyiydi aslinda ama cocuktan sonra aksamaya basladi surekli sanki ben teklif ediyorum gibiydi insanin gercekten zoruna gidiyor sonra duzeldik cok şükür en fazla 2 gune bir iliskimiz oluyor 3 yıla göre de iyi galiba ama 2 ay icin gunde 3-4 olmasi lazim durumu duzeltmeye calisin

1 dakikalik işe de üşenmezsin ya.tüm vucudu yıkamana da gerek yok.5 saniye bölgeye su tutsan tamamdır.bu kadar üşengeç olan da ölsün yani.tabii dini kuralları önemseyenlerin hâli başka.herkesin kendi inancı.
Yok duş almaya usenmek değil de takıntım yok sadece Müslümanız ikimiz de cenabet gelmiyoruz ama hemen s.ksten sonra da gusül almıyoruz mütemadiyen 😅

Biz 3 yillik evliyiz cocuk dogana kadar hersey iyiydi aslinda ama cocuktan sonra aksamaya basladi surekli sanki ben teklif ediyorum gibiydi insanin gercekten zoruna gidiyor sonra duzeldik cok şükür en fazla 2 gune bir iliskimiz oluyor 3 yıla göre de iyi galiba ama 2 ay icin gunde 3-4 olmasi lazim durumu duzeltmeye calisin
Günde üç dört olmasına gerek yok bir olsa yeter 😅😅😅

Keşke sahte konu olsa, keşke. Bir kadın olarak eşine cinselligi teklif etmek ve sürekli red cevabı yemek çok zor. Tek olmadığımı sizden başka bir kaç kişiden de duydum. En azından problem erkeklerdeymiş. Ozguvenim yerle bir. Kendime bakışım değişti.
Size söylediği o kelimeden sonra neden cinsellik için ısrar ediyorsunuz ki....!!! Ne yanasirim nede yaklastiririm o lafını yedirene kadar 2 aylık evlilikte de mümkünse çocuk yapmayi verin daha kendini bulamamış eşinize

Bu erkeklere ne oluyor ya? Evlenmeden önce hepsi Johnny Sins imzayı atınca yeni gelin gibiler.
Kendi adıma konuşursam cinsellik benim için inanılmaz önemli bir konu. Ayrıca o ne kötü bir tabirdir ya, deliğe girip çıkmak falan.
Cinselliği bu mu sanıyormuş? Zira bu sanıyorsa zaten kimse bir şey anlamaz.
Konu sahibi bu ne yazık ki son dönemlerde inanılmaz popüler bir trend, kötü hissediyorsun ve sana hak veriyorum.

Bu erkeklere ne oluyor ya? Evlenmeden önce hepsi Johnny Sins imzayı atınca yeni gelin gibiler.
Kendi adıma konuşursam cinsellik benim için inanılmaz önemli bir konu. Ayrıca o ne kötü bir tabirdir ya, deliğe girip çıkmak falan.
Cinselliği bu mu sanıyormuş? Zira bu sanıyorsa zaten kimse bir şey anlamaz.
Konu sahibi bu ne yazık ki son dönemlerde inanılmaz popüler bir trend, kötü hissediyorsun ve sana hak veriyorum.
Benim için de çok önemli, açıkçası düğünden önceki performansından dolayı büyük bir beklentiyle evlendim. Nasıl düzene girer ne olur bilmiyorum ama kocamla aramızdaki tek problem bu ve bunun yüzünden ondan soğumayı da hiç istemem

Benim için de çok önemli, açıkçası düğünden önceki performansından dolayı büyük bir beklentiyle evlendim. Nasıl düzene girer ne olur bilmiyorum ama kocamla aramızdaki tek problem bu ve bunun yüzünden ondan soğumayı da hiç istemem
Başkasının ilişki ve evlilik dinamiğini bilemem ama bu benim için büyük bir sorun. Kadın özellikle arzulanmak, çekici bulunmak ister, kadının orgazmı bile beyinde bitiyor neredeyse.
Eşinizin kullandığı cümle gerçekten çok kırıcı. Sizde onun peşinden koşmayı bırakın, siz talep ettikçe bi havalara girmiş gibi sanki.
Ayrıca benimle cinsellik için mi evlendin ne demek? Olur mu öyle şey aslan parçası, ne cinselliği 😂

Size söylediği o kelimeden sonra neden cinsellik için ısrar ediyorsunuz ki....!!! Ne yanasirim nede yaklastiririm o lafını yedirene kadar 2 aylık evlilikte de mümkünse çocuk yapmayi verin daha kendini bulamamış eşinize
Hani hepten cinsellikten de soğutmak istemiyorum bu konuları konuşunca bana fazla kafaya takıyorsun vs demişti. Bir de ben aşırı derecede her şeyi alaya alan bir insanım mesela düğün fotoğraflarımızda bir resimde çok yakınlaşmışız aramızda en son burada cinsel gerilim oldu diye şaka yaptım bir şey demedi ama yüzünün renginden şakayı komik bulmadığını anladım mesela

Gerçekten öyle, hep ben isteyince oluyor. Özür dileyerek anlatiyorum, geceden teklif ediyorum mesela kırk bahane buluyor. Üstüne gitmiyorum ben de sabah olunca kahvaltıdan sonra beraber oluyoruz. Tamamen vicdan yapıyor istediği için değil bence.
Mesela nasil teklif ediyorsun ne diyosun cilve yaparak falan mi yoksa direkt gel hadi mi diyosun

Başkasının ilişki ve evlilik dinamiğini bilemem ama bu benim için büyük bir sorun. Kadın özellikle arzulanmak, çekici bulunmak ister, kadının orgazmı bile beyinde bitiyor neredeyse.
Eşinizin kullandığı cümle gerçekten çok kırıcı. Sizde onun peşinden koşmayı bırakın, siz talep ettikçe bi havalara girmiş gibi sanki.
Ayrıca benimle cinsellik için mi evlendin ne demek? Olur mu öyle şey aslan parçası, ne cinselliği 😂
Ahahahahaha ah keşke elimde olsa vallahi kafaya takınca ille istediğim gibi olsun diye uğraşıyorum. Üstüne çok gittigimi fark ettiğimde kendimi nasıl azarliyorum içten içe az ağırdan sat kendini kız diye ama o kadar kafaya takıyorum ki bazen elimde olmadan seks istiyor kıvama geliyorum

Ahahahahaha ah keşke elimde olsa vallahi kafaya takınca ille istediğim gibi olsun diye uğraşıyorum. Üstüne çok gittigimi fark ettiğimde kendimi nasıl azarliyorum içten içe az ağırdan sat kendini kız diye ama o kadar kafaya takıyorum ki bazen elimde olmadan seks istiyor kıvama geliyorum
Aslında film, dizi ya da o tarz şeyleri izlemeyi seviyorsa netflix'te çok güzel belgeseller var. Sex love&goop sanırım adı buydu ya da hazzın ilkeleri var.
Bunlar aynı zamanda kendi vücudunuzu tanımanıza da yardımcı olur. Eşinizi hiç tınlamayın, açın akşam yanında izleyin belki feyz alır

Aslında film, dizi ya da o tarz şeyleri izlemeyi seviyorsa netflix'te çok güzel belgeseller var. Sex love&goop sanırım adı buydu hazzın ilkeleri var.
Bunlar aynı zamanda kendi vücudunuzu tanımanıza da yardımcı olur. Eşinizi hiç tınlamayın, açın akşam yanında izleyin belki feyz alır
Evet çoğu akşam beraber bir şeyler izleriz, beraber bu tarz şeyler izlemek aklıma gelmişti ama nasıl söylerim diye düşünüyordum dediğiniz çok mantıklı

Evet çoğu akşam beraber bir şeyler izleriz, beraber bu tarz şeyler izlemek aklıma gelmişti ama nasıl söylerim diye düşünüyordum dediğiniz çok mantıklı
Kendiniz izleyin çokta tın. Eninde sonunda bu ne ola ki diye bakacak ve gerçekten bence güzel diziler.
İlkinde cinsel anlamda uyumsuz olan ve bazı sorunları aşmak isteyen çiftler var hepsine bir uzman koç yardımcı oluyor çok akıcı.
İkincisi tamamen kadın hazzıyla ilgili

Ben şunu gözlemliyorum, o arı gibi çalışkan her köşede kıstıran an kollayan erkekler, evlenince bir moda giriyorlar.
Ailesinin evindeki aktiviteleri yapmaya devam edip, yapanın değiştiği bir şey olarak algılıyorlar.
Hani o adam evin erkeği siz kadını değilsiniz, sanki bir olunmamış gibi.
Bu süreç uzayabiliyor bazılarında hatta kimi ilk heves gittiği zaman karısından öncelikle cinsel olarak uzaklaşıyor çünkü değişime adapte olamıyor.
Ben sizin yerinizde olsam ‘delik’ diyene, ilk yanaştığı an bir halka küpe veririm eline, senin haddin bu derim.
Onu ben süründürürüm, çok ciddiyim.
1 ay mı 3 ay mı neyse ne, ergen gibi mastürbasyonla hayatına devam edince canına tak edecek bir yerde ve bunu illa söze anlaşmaya dökecek.

X