Evlendikten sonra ailesine aşık olan eşim

ha ha , ben de eşime arada kadın muhabbeti tüyolarını veririm, yok artık falan der.

bu erkekler kadınlar olmadan nasıl yaşıyorlar hayret doğrusu

Bu bizde de var ya.
Sonra ne zaman romantik komedi izlesek "oha butun kadinlar ayniymisss!!! Sen de boylesin!!!"
Bir keresinde kiyafet alirken esim "o cok acik diil mi ya" diyecek oldu. Dedim bunu giyince alta kapali bir sey giyiyoruz, alt aciksa da ustu kapatiyoruz. Sacmalama falan dedi. Ayni gunun aksaminda bi dizide gecti. Bizimki sok
Simdi bizimkinin annesi durup dururken bagirdiginda anliyor ki regl olacak

Yani demem o ki biz kadinlar boyleyiz, adamlari oldugu gibi kabul etmemize gerek yok. Hamursa sekillendirilecek, odunsa yontulacak. Onlar bizi oldugumuz gibi kabul etsin. Aile konusunda pozitif ayrimciyim

cahile laf anlatmak kadar zor bir şey yokmuş şu dünyada. k.validem cahilin önde gideni. ama eşim beni çok şaşırttı. beni el üstünde tutan adam şimdi anacı oldu. aslında eşim her şeyın gayet güzel farkında ama işine gelmiyor. yalnızken bana yaptığım yemekleri öven eline sağlık harika olmuş bunu hep yap lokanta açalım diye övgüler yağdıran adam annesi sorduğunda kıskanacağını bildiğinden yedik işte fena değildi diyor

Bu olaya resmen köprüyü geçene kadar derler .
Nişanlıyken kaybetme korkusu vardı tabi,şimdi nasıl olsa cepte...
Aslında kaybetme korkusu olmamasını biz kadınlar veriyoruz ellerine.
O zamanlar anne umrunda bile değildi ama şimdi çok kıymetli malesef bu bütün erkeklerde var. Nikahı kıyınca tamam benim diyorlar ama bilmiyorlarki ayrılmak içinde bi imza yeter.
Düşünsene 8 yıllık beraberliğin üzerine 10 aylık evlilik ve bi çok kez boşanma noktasına gelmek işin çok zor gerçekten.

Klasik davranislar bunlar kor oldu badem gozlu oldu misali, kavga da etsek bizim oglumuz ayagindalar. Hep oyle olur bekarken kavga tartisma baktilarki baska aile isin icine giriyor baktilarki oglan ciddi ciddi evleniyor birde otomatikman gelin ve ailesi kotulenip dislanarak kendi ogullarina bir sahiplenme havasina burunurler. Her ailede olur bu, bana kalirsa takmayin ne halleri varsa gorsunler dicem ama su sizin ailenize hakaret etmelerini anlamadim. Aileler gorusuyormu ki ? Yani surekli eski konulari mi acip acip hakaret etmeye yer ariyorlar ?

Kv hem oglunu kaptiracagini dusunmus sevdiginden kiskandigindan veyada parasini artik baskasinin yiyeceginden korktugunda boyle davraniyor olabilir klasik yani, kadinda oglu uzerinde bir hakimiyet kaybetme korkusu aliyor yani, oglunun hayatinda baska kadinin olmasina katlanamiyor olay bu. Gayet aptalca ama bu.

Esinize gelecek olursak oda muhtemelen aileler arasinda veya kv ve sizin aranizdaki tartismalar sonunda anne tarafindan doldurusa geldi, annesi bizi unuttun baskasini buldun senin ailende onlar olsun falan gibi benzeri aptal serzenislerde bulunarak oglunun kafasini yedi oda sirf anasi birdaha bu sekilde konusmasin aman evlendi de bize sirt cevirdi bizi unuttu demesinler diye abartmaya baslamis zamanla herkes normal hayatina doner. Birde evlendikten sonra maasa gecmis diyorsunuz anne babasina karsi birsey yapamamis olmasindan dolayi suclu hissediyor olabilir ki hic gerek yok ama iste bizim kulturunuzun carpik seyleri bunlar. Maasa gecinde anne babayi ihya etme cabalari cok sacma.

hep böyleler. evlenene kadar alakaları yoktur sonra canım anam aslan oğlum.(burada bi adet küfür var) aynı ilde misiniz. aynı yerde kalmayın uzaklaştır

annesinde hakaret küfür her şey var ama eşim ona karşı sağır olmuş. ne hikmetse hep ben yanlış anlıyorum hep annesi haklı. nerde o beni ezdirmeyen adam... Bu evlilik en çok size yaradı benim sayemde aile bağlarınız kuvvetlendi tüm kavgalar bir anda yok oluverdi dedim eşime

ayy hep aynı benzer konular evlilikten korkar oldum

aynen öyle..

eşime gerçekleri gösterip kendime tekrar nasıl bağlarım bana bir akıl verin...

konu sahibinin bu cümlesini yapan kadınlar :beri gelin, öne çıkın
bizde bilelim nasıl hünerle yapıldığını....

herkesin derdi baska... benimde esim ( aldatildigimi ögrenmeden önce ) ailesine karsi beni el üstünde tutardi.... kayinvalidemde allah var cok anlayisliydi, ne evime gelmeler ne bana bir laf..hatta bazen beni arardi nisanliyken gel beraber gezelim mi carisida diye....bikere bizi yemege cagirmisti, gelemeyiz, problemimiz var diyince... tamam canim aman siz iyi olunda baska bisey istemiyorum demisti evde is konusunda da bana, kizim hayat müsterek biz evde temizlik yapina herkes bir yerden tutuyor, yani oglum aliskin, sizin evdede ona tatli dile sana yardim etmesini söyle demisti

yani demek istedgigim hic bir evlilik 4 /4 lük degil, eger kocan seni seviyorsa, senin arkanda ise gerisi bos...kayinvalide ile savasmaya deger....ama eger kocan senin degerini bilmiyorsa bencede resti cekmen gerek, esine karsi da tavrini koyman lazim yoksa ezilen hep sen olursun

Eee tamam o zaman bunu takmayacaksın anasına rol yapıyor deyip bıyık altından güleceksin

Siz bu adamı boşayın annesine kavuşsun yazık anne ile oğul arasına giriyorsun Allahım bu gözler daha neler görecek.

Evlilikte geçimsizlik yaşanması normal ama evliliği çekilmez hale getiriyosa o kötü sevsin ailesini görüşsün tabi ama onun gerçek ailesi sensin anne baba biyere kadar
Sen aileni ön planda tutup eşini itmiyosan o da sana öyle olmalı yoksa neden evleniyoruzki eşin kaç yyaşında bilmiyorum ama onca yıl doymamış mı ana babasına
Eşin seni seviyosa senin dediklerimi önemser ve yapmaz zaten ısrarla seni hiçe sayıp onlardan taraf oluyosa ciddi sorun vardır inşallah eşinin sana bbağlılığı yeniden kuvvetlenir.

Eşim 31 yaşında. Eşimin ailesinden sevdiğim kişiler var hala teyze b.anne gibi. Onlar da nisanliliktan beri ben çok severler. Onları telefonla arayip hal hatır sormak istiyorum fakat eşim Once Anne diyerek onları arattirmiyor bana. arayacaksan annemi ara diyor

kadının sesini kaydet.ciddiyim başka yolu yok ve eşinin de gerçeği görmesi açısından faydalı olur

Evlenmeden önce her zaman bu lafkar söylenir ama evlendikten sonra 180 derece dönüyorlar. Kesinlikle kendinize de ailenize de hakaret etmelerine asla ama asla izin vermeyinnn... Hiç kimsenin böyle birşey yapmaya hakkı yokkk...

kadının sesini kaydet.ciddiyim başka yolu yok ve eşinin de gerçeği görmesi açısından faydalı olur
Kadının sesini kaydetmeye gerek yok ki. Eskiden oğlu yokken söylüyordu oğlundan korkuyordu artik oglunun tepki vermediğini kendinden yana olduğunu görünce onun yanında da söylüyor ama eşim anneme cevap vermeyeceksin diyor

Burada ki en büyük hata eşinizin. Eşiniz size sahip çıkabilseydi ailesine karşı sizi koruyabilseydi ve sizi ailesine ezdirmeseydi, ailesi de bunların hiç birisini size yapmaya cesaret bile edemezdi. Herşey eşinizde bitiyor.

En büyük hatanın esimde oldugunun farkındayım. K.validemin söyledikleri umrumda bile değil beni şaşırtan eşim oldu. Eskisi gibi nasıl olur gerçekleri ona gösterip kendime nasıl bağlarım diye sordum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…