- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
ağlaması cok komık
evet ya gorgusuzluk eli boş gelmek ben arkadasıma bile gtsem ufak da olsa bırsey alırım
benımkı baska sehırden gelıyor bir de düşün ve daha evımıze girer girmez ağlıyor oğlummm senı cok ozluyorum dıye
suratı hep küçük emrah modunda
bizimkilerde fitne fesat yok bana karsı cok ii davranıyorlar ama snradan böyle oldukları için ben yemıyorum.
düğünümüzden snr eşimin bir tanıdıgı kv me 100 euro bırakmıs
kvalıde eşimi aradı , telde sesi gelıyor dısarıya.
ece yanında değilse sana birsey soyleyeceğim dedi.
ben cok bozuldum ve odadan cıktım .
snr eşim konusması bıtınce geldı yanıma .üzüldün mü dedi .
ne dediki annen dedım.
düğün için para vermısler bana bı tanıdık da anneme dedı. onu yollayacakmıs bana dedi.
düşünsene benım bılmemı ıstemıyor kvalıde.
ya biz eşimle sevgili ve nişanlı iken ay sonu 20 tl yı bölusen ınsanlardık.
o kadar gücüme gtti ki.
ve gelin olucagım gun bize arabayı vermedıler eşimin arabasını.
ben 350km yolu kamıl kocun arka koltugunda elımde gelınlık damatlık ayakkabılarla seyehat ettim.
ct gttik ist a , pz nikah vardı. eve bır gttık hepsı aılece anahtarı komsuya bırakıp gezmeye gitmiş:))))))))))))))
ben o aralar cok alttan aldım. ne zaman ben kendımı cektım onlar bana olağan dışı iyi oldular ama ben yemıyorum davranıslarındakı iyiliği.
manıkur pedikurunu bursada yaptır gel , ist da sacını makyajını yaptırırız sadece dedıler.
eşimi de arayıp nıkaha gec kalırız annecım ece manıkurunu bursada yaptırsın demıs
ist da yasayan hıcbır gelın sanırım manıkur yaptırmıyor nıkaha gec kalırım dıye
ve hepsı benden once hazrlanıp benı hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı kuaförde sap gbı bırakıp defolup nıkah salonuna gttıler:)))
eşim geldı benı aldı.
şimdi ececim canım mucksssss yemıyorum çok yuzsuzler
evet ya gorgusuzluk eli boş gelmek ben arkadasıma bile gtsem ufak da olsa bırsey alırım
benımkı baska sehırden gelıyor bir de düşün ve daha evımıze girer girmez ağlıyor oğlummm senı cok ozluyorum dıye
suratı hep küçük emrah modunda
bizimkilerde fitne fesat yok bana karsı cok ii davranıyorlar ama snradan böyle oldukları için ben yemıyorum.
düğünümüzden snr eşimin bir tanıdıgı kv me 100 euro bırakmıs
kvalıde eşimi aradı , telde sesi gelıyor dısarıya.
ece yanında değilse sana birsey soyleyeceğim dedi.
ben cok bozuldum ve odadan cıktım .
snr eşim konusması bıtınce geldı yanıma .üzüldün mü dedi .
ne dediki annen dedım.
düğün için para vermısler bana bı tanıdık da anneme dedı. onu yollayacakmıs bana dedi.
düşünsene benım bılmemı ıstemıyor kvalıde.
ya biz eşimle sevgili ve nişanlı iken ay sonu 20 tl yı bölusen ınsanlardık.
o kadar gücüme gtti ki.
ve gelin olucagım gun bize arabayı vermedıler eşimin arabasını.
ben 350km yolu kamıl kocun arka koltugunda elımde gelınlık damatlık ayakkabılarla seyehat ettim.
ct gttik ist a , pz nikah vardı. eve bır gttık hepsı aılece anahtarı komsuya bırakıp gezmeye gitmiş:))))))))))))))
ben o aralar cok alttan aldım. ne zaman ben kendımı cektım onlar bana olağan dışı iyi oldular ama ben yemıyorum davranıslarındakı iyiliği.
manıkur pedikurunu bursada yaptır gel , ist da sacını makyajını yaptırırız sadece dedıler.
eşimi de arayıp nıkaha gec kalırız annecım ece manıkurunu bursada yaptırsın demıs
ist da yasayan hıcbır gelın sanırım manıkur yaptırmıyor nıkaha gec kalırım dıye
ve hepsı benden once hazrlanıp benı hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı kuaförde sap gbı bırakıp defolup nıkah salonuna gttıler:)))
eşim geldı benı aldı.
şimdi ececim canım mucksssss yemıyorum çok yuzsuzler