• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra ailesine aşık olan eşim

ağlaması cok komık
evet ya gorgusuzluk eli boş gelmek ben arkadasıma bile gtsem ufak da olsa bırsey alırım
benımkı baska sehırden gelıyor bir de düşün ve daha evımıze girer girmez ağlıyor oğlummm senı cok ozluyorum dıye
suratı hep küçük emrah modunda
bizimkilerde fitne fesat yok bana karsı cok ii davranıyorlar ama snradan böyle oldukları için ben yemıyorum.

düğünümüzden snr eşimin bir tanıdıgı kv me 100 euro bırakmıs
kvalıde eşimi aradı , telde sesi gelıyor dısarıya.
ece yanında değilse sana birsey soyleyeceğim dedi.
ben cok bozuldum ve odadan cıktım .
snr eşim konusması bıtınce geldı yanıma .üzüldün mü dedi .
ne dediki annen dedım.
düğün için para vermısler bana bı tanıdık da anneme dedı. onu yollayacakmıs bana dedi.
düşünsene benım bılmemı ıstemıyor kvalıde.
ya biz eşimle sevgili ve nişanlı iken ay sonu 20 tl yı bölusen ınsanlardık.

o kadar gücüme gtti ki.
ve gelin olucagım gun bize arabayı vermedıler eşimin arabasını.
ben 350km yolu kamıl kocun arka koltugunda elımde gelınlık damatlık ayakkabılarla seyehat ettim.
ct gttik ist a , pz nikah vardı. eve bır gttık hepsı aılece anahtarı komsuya bırakıp gezmeye gitmiş:))))))))))))))
ben o aralar cok alttan aldım. ne zaman ben kendımı cektım onlar bana olağan dışı iyi oldular ama ben yemıyorum davranıslarındakı iyiliği.

manıkur pedikurunu bursada yaptır gel , ist da sacını makyajını yaptırırız sadece dedıler.
eşimi de arayıp nıkaha gec kalırız annecım ece manıkurunu bursada yaptırsın demıs
ist da yasayan hıcbır gelın sanırım manıkur yaptırmıyor nıkaha gec kalırım dıye
ve hepsı benden once hazrlanıp benı hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı kuaförde sap gbı bırakıp defolup nıkah salonuna gttıler:)))

eşim geldı benı aldı.

şimdi ececim canım mucksssss yemıyorum çok yuzsuzler

ist a eşimin ailesının evıne gttiğimizde , bikaç ayda bır gıdıyoruz.

kvalide kapıda karsılar , arkada görumce . ayyyyyy evimizin erkeği gelmişşşşşş, oğlum evine gelmişşşşşş der.

evimizin paşasııııııı der yuzunde cıvık bır gulumseme ile. benım kalp atıslarım tavan yapar o anda ama bozuntuya vermem.

eşim annelerinde duş alınca cıkacakken bana seslenır , ece çamasır getırır misin dıye.

ben tam ayaga kalkarım ,kv hemen ayyyy ececim ben vericem ben vericem , oğlumun burda da ver eşyaları ben vericem bohçası var kuzumun burda der.
ben de iyi sen ver hadi derim.

eşim bursaya artık tamamen yerleseceği zaman eşyalarını almaya gttik.
eşim annesıne dediki , anne benım esyaları hazırlayıp valıze koyar mısın dedi.
ayyyyyy ben hayatta yapamammm , ağlarım şimdi , ece hazırlasınnnnn.
mılletın dolabını acıp eşimin esyalarını ordan ayırıp valizini ben hazırladım 4 valiz eşya cıktı.

heryerleri ayrı oynuyor, kadın sanki kocasına cilve yapar gbi oğluna yapıyor.
eşim meyve getırır mısın ece der.
kvalide hemen ayyy ben getırırım oğlumaaa, ben soyarım anneciiiim der.

eşim bikere işten eve gtiğinde bekarken watsaptan yazısıyorduk , karnım çok aç dedi bana yemek solucem dısardan dedi.
ben de aa yemenedınız mı yemek dedım, annem grip olmuş tost bari yap dedım ama yapmadı dedi.
e ablan yapsın dedim , ablam dizi izliyo dedi.
yanı boyle bı ailesi varken şimdi geberecekler oğlum kardesım dıye

ağlaması cok komık
evet ya gorgusuzluk eli boş gelmek ben arkadasıma bile gtsem ufak da olsa bırsey alırım
benımkı baska sehırden gelıyor bir de düşün ve daha evımıze girer girmez ağlıyor oğlummm senı cok ozluyorum dıye
suratı hep küçük emrah modunda
bizimkilerde fitne fesat yok bana karsı cok ii davranıyorlar ama snradan böyle oldukları için ben yemıyorum.

düğünümüzden snr eşimin bir tanıdıgı kv me 100 euro bırakmıs
kvalıde eşimi aradı , telde sesi gelıyor dısarıya.
ece yanında değilse sana birsey soyleyeceğim dedi.
ben cok bozuldum ve odadan cıktım .
snr eşim konusması bıtınce geldı yanıma .üzüldün mü dedi .
ne dediki annen dedım.
düğün için para vermısler bana bı tanıdık da anneme dedı. onu yollayacakmıs bana dedi.
düşünsene benım bılmemı ıstemıyor kvalıde.
ya biz eşimle sevgili ve nişanlı iken ay sonu 20 tl yı bölusen ınsanlardık.

o kadar gücüme gtti ki.
ve gelin olucagım gun bize arabayı vermedıler eşimin arabasını.
ben 350km yolu kamıl kocun arka koltugunda elımde gelınlık damatlık ayakkabılarla seyehat ettim.
ct gttik ist a , pz nikah vardı. eve bır gttık hepsı aılece anahtarı komsuya bırakıp gezmeye gitmiş:))))))))))))))
ben o aralar cok alttan aldım. ne zaman ben kendımı cektım onlar bana olağan dışı iyi oldular ama ben yemıyorum davranıslarındakı iyiliği.

manıkur pedikurunu bursada yaptır gel , ist da sacını makyajını yaptırırız sadece dedıler.
eşimi de arayıp nıkaha gec kalırız annecım ece manıkurunu bursada yaptırsın demıs
ist da yasayan hıcbır gelın sanırım manıkur yaptırmıyor nıkaha gec kalırım dıye
ve hepsı benden once hazrlanıp benı hıc bılmedıgım bı sehırde bılmedıgım bı kuaförde sap gbı bırakıp defolup nıkah salonuna gttıler:)))

eşim geldı benı aldı.

şimdi ececim canım mucksssss yemıyorum çok yuzsuzler

aynı benimkiler valla canım. Allah bizden uzak etsin. Ne diyeyim buraya yaz yaz bitmez benim 2 yıldır yaşadıklarım. Kendilerini çok akıllı sanan zavallılar böyle insanlar. O yüzdden boşver ben eşime her düşüncemi açıkca söledim ablasıyla ilgili düşündüklerimide haklısın dedi. 1,5 yıldır evliyiz insan formalite icabı olsa bi davet eder dedi geçenlerde. bende eşime senin hatrına kalkıp bişi demem merak etme seni arada bırakıyorlar çünkü çok düşüncesizler dedim. Sende eşinle aranı onlar için bozma. Ben eşimin yanında anne, abla gelsenize kalsanıza dedikçe eşim görüyo kimin haklı olduğunu. o yüzden takmıcam çok fazla.. Ama dayanamadığım bişi oldu geçen. Kaynanam damadına döndü bebek yapın bunlar yapmadan dedi bizi göstererek. Nasıl bozuldum ki görümcemin ilk evliliğinden çocuğu var. Çocukla bi gün olsun ilgilenmez çocuk bakımsız sokak çocukları gibi olmuş artık. ikinci kocasını elde tutmak için çocuk yapmaya çalışıyo felan annesi de destek veriyo ona. Eşime dedim eve gelince hiç utanma arlanma kalmamış annende damadıyla neler konuşuyo dedim. (Ki damadı kızından 10 yaş büyük nerdeyse kaynanamla yaşıt.) İnsan olgun olsa, annelik duyguları olsa yavrularımın hepsine allah çocuk duygusunu tattırsın nasip etsin der dedim. ama nerdeeee:KK61:

aynı benimkiler valla canım. Allah bizden uzak etsin. Ne diyeyim buraya yaz yaz bitmez benim 2 yıldır yaşadıklarım. Kendilerini çok akıllı sanan zavallılar böyle insanlar. O yüzdden boşver ben eşime her düşüncemi açıkca söledim ablasıyla ilgili düşündüklerimide haklısın dedi. 1,5 yıldır evliyiz insan formalite icabı olsa bi davet eder dedi geçenlerde. bende eşime senin hatrına kalkıp bişi demem merak etme seni arada bırakıyorlar çünkü çok düşüncesizler dedim. Sende eşinle aranı onlar için bozma. Ben eşimin yanında anne, abla gelsenize kalsanıza dedikçe eşim görüyo kimin haklı olduğunu. o yüzden takmıcam çok fazla.. Ama dayanamadığım bişi oldu geçen. Kaynanam damadına döndü bebek yapın bunlar yapmadan dedi bizi göstererek. Nasıl bozuldum ki görümcemin ilk evliliğinden çocuğu var. Çocukla bi gün olsun ilgilenmez çocuk bakımsız sokak çocukları gibi olmuş artık. ikinci kocasını elde tutmak için çocuk yapmaya çalışıyo felan annesi de destek veriyo ona. Eşime dedim eve gelince hiç utanma arlanma kalmamış annende damadıyla neler konuşuyo dedim. (Ki damadı kızından 10 yaş büyük nerdeyse kaynanamla yaşıt.) İnsan olgun olsa, annelik duyguları olsa yavrularımın hepsine allah çocuk duygusunu tattırsın nasip etsin der dedim. ama nerdeeee:KK61:

benım de eşim bana karsı anlayıslı
ama söylediği tek şey onlar öyle ise öyle atılmaz satılmaz anne baba abla der
eşim tavır koymaz
onlara alındıgını bellı etmez
eskiden ederdı ben konustukca etmemeye basladı
sağolsun onlar için benı uzmez ama artık ben onlarla ılgılı konusunca hoşlanmıyor

evet öyle demesi abes olmus.
bizimki de cocuk yapmayın sakın hayatınızı yasayın der,eşim 36 ben 37 yasındayız daha ne kadar hayat yasayacagız bılmem :))))))))

benım de eşim bana karsı anlayıslı
ama söylediği tek şey onlar öyle ise öyle atılmaz satılmaz anne baba abla der
eşim tavır koymaz
onlara alındıgını bellı etmez
eskiden ederdı ben konustukca etmemeye basladı
sağolsun onlar için benı uzmez ama artık ben onlarla ılgılı konusunca hoşlanmıyor

evet öyle demesi abes olmus.
bizimki de cocuk yapmayın sakın hayatınızı yasayın der,eşim 36 ben 37 yasındayız daha ne kadar hayat yasayacagız bılmem :))))))))

Aman canım boşver valla ben kimseyi takmıcam bundan sonra eşimde kendi bilir ben diyeceklerimi dedim. Çok istiyosa gitsin anasıyla otursun :KK55: sende ezdirme kendini konuş söle içinden geçenleri onlar sana göre davransın. Ben biraz geç oldu ama öyle yapmaya başladım. Geçen akşam annemler kaynanamı yemeğe çağırdılar. eşim ablamıda çağır dedi. Ben annemlerin evine beni saymayan kişiyi çağıramam kusura bakmayın dedim böyle söle annene dedim. Sonuç olarak kaynanam çıktı geldi sadece. Herkes yerini haddisini bilsin. Hakkımızda hayırlısı :KK36:

Valla ilk yapmanız gereken çocuk yapmadan bi süre daha esinizi gözlemlemek.Her erkek evlenince anacı olur ama sizinki sürekli baskı kuran onlar için sizi kıran biri haline gelmiş..Düzelirmi sanmam ama en azından size annemi ara ona git cevap verme tarzı baskılarını azaltmayı başarabilirsiniz..

Aman canım boşver valla ben kimseyi takmıcam bundan sonra eşimde kendi bilir ben diyeceklerimi dedim. Çok istiyosa gitsin anasıyla otursun :KK55: sende ezdirme kendini konuş söle içinden geçenleri onlar sana göre davransın. Ben biraz geç oldu ama öyle yapmaya başladım. Geçen akşam annemler kaynanamı yemeğe çağırdılar. eşim ablamıda çağır dedi. Ben annemlerin evine beni saymayan kişiyi çağıramam kusura bakmayın dedim böyle söle annene dedim. Sonuç olarak kaynanam çıktı geldi sadece. Herkes yerini haddisini bilsin. Hakkımızda hayırlısı :KK36:

yok eşim zaten beni ezdirmez onlara karşı
ist a gttiğimizde istersen otelde kalalım hep der
ama onların bencilliğne karşı eşimin onlara yıne de ıyı olmasına ben dayanamıyorum
bir de yapmacıklıklarına işte :)

bizde şikayet eden hep ben oldum
ben kadınla resmen düello yaptım
tahammul edemıyorum
yuzlestım tum sıkıntımı döktum önune kv min
kadın hala ece dıye ölecek
sürekli eşime ececim napıyor ayyyy çok tatlı ya çok sevıyoruz eceyi dıyor
sinir oluyorumm yapmacıklıklarından

evlerıne gidiyorum kv diyor ki,
ece çıkar bakayım ayakkabılarını annecim çorapların kalın mı , hım ohhh kalınmış valla hep seni düşündüm ayakların üşümesin hasta olma dıye dıyor (kışın)
birde tutturmus evlerıne her gttiğimizde ececimm annecimmm ayyy ben cok uzuluyorum valla sen hıcbırsey yemedın ama annem. allah aşkına getır tabagını al bak bundan da al ama annecim ben senın için yaptım der.

suratına kusasım gelıyor tam bir siyasetçi
İşte anlattığın siyaset olayının aynısınıı eşinize kaynananıza yapın ki eşler biz hanımlara yüklenmesinler. Aynısından bitanede bizde var :) abimin karısı kadın tam çirkef yaaa abim varken annem , annecim canım cicimm abim gidince ooo bir görmelisiniz laf çarpmalar söylenen söze kulak asmamalar neler neler işte bu durumda biz gelini kötülrsekte abim inanmaz yanii çünkü kocasının yanında kusursuz , saygılı işçiman işte bizde böylemi olsak acaba diyorum ;)

Valla ilk yapmanız gereken çocuk yapmadan bi süre daha esinizi gözlemlemek.Her erkek evlenince anacı olur ama sizinki sürekli baskı kuran onlar için sizi kıran biri haline gelmiş..Düzelirmi sanmam ama en azından size annemi ara ona git cevap verme tarzı baskılarını azaltmayı başarabilirsiniz..
Doğru söylüyorsunuz

Offf
İşte anlattığın siyaset olayının aynısınıı eşinize kaynananıza yapın ki eşler biz hanımlara yüklenmesinler. Aynısından bitanede bizde var :) abimin karısı kadın tam çirkef yaaa abim varken annem , annecim canım cicimm abim gidince ooo bir görmelisiniz laf çarpmalar söylenen söze kulak asmamalar neler neler işte bu durumda biz gelini kötülrsekte abim inanmaz yanii çünkü kocasının yanında kusursuz , saygılı işçiman işte bizde böylemi olsak acaba diyorum :KK66:

Off hayatta bu şekil politik olamam

Offf

Off hayatta bu şekil politik olamam
Aynen işte bende öyleyim , gönlüme küsüyorum çoğu zaman ama aslına bakarsan bişeyde elde etmıyoruz. Bazen imrenmiyor değilim kaynanasının lafını ağzına tıkayan gelinlere ama nedense ben yapamıyorum yaaa :( kilitleniyorum resmen....

Aynen işte bende öyleyim , gönlüme küsüyorum çoğu zaman ama aslına bakarsan bişeyde elde etmıyoruz. Bazen imrenmiyor değilim kaynanasının lafını ağzına tıkayan gelinlere ama nedense ben yapamıyorum yaaa :KK43: kilitleniyorum resmen....

ben tıkıyorum çoğu zaman ama inan tıktığım zaman da hiç tepki vermıyor ,alınmıyor,darılmıyor,hala ececim ececim peşimde dolanıyor .
kesinlikle olumsuz bir tavır yok:))) bu beni daha da delirtiyor .

ben tıkıyorum çoğu zaman ama inan tıktığım zaman da hiç tepki vermıyor ,alınmıyor,darılmıyor,hala ececim ececim peşimde dolanıyor .
kesinlikle olumsuz bir tavır yok:))) bu beni daha da delirtiyor .
Kız daha ne istiyosun sen en azından cevap verebiliyomuşun :) senin kaynanan demekki çok fenaa öyle iki.yüzlü davranabiliyosa eğer. O demekki işi çözmüş senin sinir olduğunu anlıyo bilerek yapıyo cici anne ayaklarını. Valla tıp çaresiz sanırım kayınvalide konularında ;) iki ucu b....lu değnek dedikleri şey bu olsa gerek.

Kız daha ne istiyosun sen en azından cevap verebiliyomuşun :) senin kaynanan demekki çok fenaa öyle iki.yüzlü davranabiliyosa eğer. O demekki işi çözmüş senin sinir olduğunu anlıyo bilerek yapıyo cici anne ayaklarını. Valla tıp çaresiz sanırım kayınvalide konularında :KK66: iki ucu b....lu değnek dedikleri şey bu olsa gerek.

:)))))) evet çok tehlikeli
gecenlerde eşimi aradı subat ayında
nisan ayında eşimin kuzenın dugunu varmıs . eşime dıyor ki telefonda.
sakın plan yapmayın düğüne geleceksınız dıyor
eşim de bakarız ne zaman dugun falan dedi.

telefonu kapayınca düğün kımın dedim.
söyledi işte, düğün eşimin ailesinın yasadıgı sehırde.
ben de dedım ki, o kız bızım düğüne gelmedi.nikahımıza da gelmedi. aksam yemegımız oldu ona da gelmedı.
aynı sehırdeydık. ben sımdı baska sehırden bana gelmeyen ınsana mı kalkıp masraf edip gıdeceğim cok sacma değil mi?

gecenlerde kv ile grstuk, düğün davetıyesını yollamıs kız bıze.
ben de ben gtmeyı dusunmuyorum anne dedım.
kusura bakma ama kız bıze tenezzul edıp aynı sehırde ıken gelmemıs , ben neden masraf yapıp ta burdan oraya gdeyım kı dedım.

bana dıor ki . haklısın ececim yok zaten ben gelin demedim . davetıyeyı verdı getırdım sadece diyor.

ben kvalideme siz nasıl anne babasınız bile dedim.
çnk eşimi cok zor durumda bıraktılar gercekten evlılık asamasında.
demediğim şey kalmadı ama hala popomda dolanıyo ececim ececim.
ben içimden guluyorum ama yuzsuzlugu canımı sıkıyo

eşim işsizdi yazın . evımız kira. bize dıyor ki kvalide
ayyyy ececim yaaa bak hazır oğlumun da işi yok, sen de işyerınden bıkac gun izin al yurt dısına tatıle gıdın dıyor

ya bız o ara evi gecındırmeye zar zor para denklestırıyorduk dalga gecer gbı bıde bunları soluyor
eşim de saf saf hıc cevap vermıyor . iş bana dusuyor yıne. anne sen dalga mı gecıyorsun falan dıyorum .
yok hayatım değişiklik olur size de diyor.

snr ben eşime dıyorum neden annenın sacmalıklarına bırsey demedın dıye, aman desem ne olucak anlıcak mı sankı dıyor
anlamasın ama sen deeeee. yoksa ben araya gırmek durumunda kalıyorum.

sürekli millete acınıyor. evleri kira nasıl gecınıyorlar , hayat cok pahalı, işte falan kişiye cok uzluyorum dyor.

ben de dıyorum herkese uzuluyorsun bı kendı ogluna uzulmuyorsun , bizim de evımız kira diyorum
evet annecim diyor:))))))))))))))))))))))))

Yazilanlari aglayarak okudum ... Ayni dertten muzdaribim ve konu acmak icin üye oldum.. Meger benden önce benim konum açılmış... Yaşadıklarım yazilan yorumlarla ayni.. Evlenmeden önce hakaretler küfürler ettigi ailesi vardi. Cekip gidelim bıktım onlardan beni kimse sen kadar sevmedi diyen adam vardi. Şimdi o adam bir tane anne babam var onlardan baska yok.. Ben onlara laf söylemem. Söyletmem.. Asla hicbir evlat anasini silemez modunda bir adam.

Eşimin yanında kizim kizim prensesim güzel kızım ben seni cok seviyorum diye dolanan bir kv . Ayagima terlik getirmeler. Önüme cesit cesit yemek koymalar...annenler nasil yavrum... Allah sihhat versin onlara insallalh... Masallah masallah... Demeler.

Eşim yokken , gelinin elinden bir sey yemedik ki.. Oglumun yanina yakis . Oğlumu gece memnun et... Senin o anneni Allah bildigi gibi yapsin. Oglumu benden koparamazsin. Oglumu size yedirtmem.
Erken evlendirdik oglani. Hic parasini yiyemedik...

Sonra yine.
Ayilmalar bayilmalar hastaneye kaldirilmalar.. Simlieva yi ben cok seviyorum ama o beni sevmiyor. Ben ona ne yaptim... Ahh bu kaynanalarin adi çıkmış.. Adım batsin. Ne zormus kaynana olmak.. Ben cok seviyorum ama yok anlamiyor görmüyor oglum ..
Diye aglamalar.

Delirdim... Ben delirdim... Gercekten delirdim.. Rol yapamiyorum. Onun gibi sahte olamiyorum... Ve susamiyorum.. Eşime bagiriyorum.. Her firsatta nefret kusuyorum...

Eşime karşı o kadar melekler ki.. Eşim bir tek beni görüyor bağıran deliren laf eden.. Diger herkes eşimin yanında melek... O yüzden adam bana inanmiyor.. O yapmaz bu yapmaz.. Sen yanlış anliyorsun. Sen kötü niyetle yaklaşıyorsun. Sen fesatlik ediyorsun..
Suçlu hep benim çenem ! ?

Evliligimiz bizim de 10. Ayinda. Ölü gibiyim...

Yazilanlari aglayarak okudum ... Ayni dertten muzdaribim ve konu acmak icin üye oldum.. Meger benden önce benim konum açılmış... Yaşadıklarım yazilan yorumlarla ayni.. Evlenmeden önce hakaretler küfürler ettigi ailesi vardi. Cekip gidelim bıktım onlardan beni kimse sen kadar sevmedi diyen adam vardi. Şimdi o adam bir tane anne babam var onlardan baska yok.. Ben onlara laf söylemem. Söyletmem.. Asla hicbir evlat anasini silemez modunda bir adam.

Eşimin yanında kizim kizim prensesim güzel kızım ben seni cok seviyorum diye dolanan bir kv . Ayagima terlik getirmeler. Önüme cesit cesit yemek koymalar...annenler nasil yavrum... Allah sihhat versin onlara insallalh... Masallah masallah... Demeler.

Eşim yokken , gelinin elinden bir sey yemedik ki.. Oglumun yanina yakis . Oğlumu gece memnun et... Senin o anneni Allah bildigi gibi yapsin. Oglumu benden koparamazsin. Oglumu size yedirtmem.
Erken evlendirdik oglani. Hic parasini yiyemedik...

Sonra yine.
Ayilmalar bayilmalar hastaneye kaldirilmalar.. Simlieva yi ben cok seviyorum ama o beni sevmiyor. Ben ona ne yaptim... Ahh bu kaynanalarin adi çıkmış.. Adım batsin. Ne zormus kaynana olmak.. Ben cok seviyorum ama yok anlamiyor görmüyor oglum ..
Diye aglamalar.

Delirdim... Ben delirdim... Gercekten delirdim.. Rol yapamiyorum. Onun gibi sahte olamiyorum... Ve susamiyorum.. Eşime bagiriyorum.. Her firsatta nefret kusuyorum...

Eşime karşı o kadar melekler ki.. Eşim bir tek beni görüyor bağıran deliren laf eden.. Diger herkes eşimin yanında melek... O yüzden adam bana inanmiyor.. O yapmaz bu yapmaz.. Sen yanlış anliyorsun. Sen kötü niyetle yaklaşıyorsun. Sen fesatlik ediyorsun..
Suçlu hep benim çenem ! ?

Evliligimiz bizim de 10. Ayinda. Ölü gibiyim...
Siz ciddi misiniz . hayatımız kopyala yapıştır resmen..

Siz ciddi misiniz . hayatımız kopyala yapıştır resmen..

Bende yazdıklarınızı okurken aynı hisse kapıldım... Çok benzer noktalar var..

Kv me hiçbir şekilde cevap veremiyorum.. Hiçbir saygisizligim olmadi.. Elim ayagim titrer gözüm dolar.. Suratim kizarir.. Asla cevap veremem..

Ama eşime karşı tam tersi.. Allah ne verdiyse... Bağır çağır dök..
O yüzdendir ki Eşim de benim saygılı olduğuma annesine cevap vermediğime hic inanmaz..
Sende yapmışsındır sende demissindir.. Annem tek başına mi kavga edecek . senin de payın var. Senin de hatan var ...

Ayni işte.. Dertler acılar aynı...

kızlar ya bişi sorucam sizlere bana bi akıl verin. Kayınpederim biz evlenmeden çok önce vefat etmiş, Emekli maaşıyla eşim annesine oturduğu evi almış. Kredi eşimin üzerinde şu an. 4 yıllık borcu kalmış. Kaynanam herşeyden olduğu gibi evden de memnun değil, sürekli satıcam diyo. Satarsa baya zarar edecek. Bende eşime söledim. Satacaksa madem kredi bizim üzerimizden kalkar biz de ev alırız kendimize diye. Kaynanam bunu duydu. Küplere bindi. şimdi de satmıcam diyo. Bu arada kaynanam topu topu haftanın bi günü kendi evinde kalıyo. 2 gün bizde, 2 gün görümcemde , 2 gün kendi kardeşinde felan. ev boş bekliyor. bende dayanamadım söledim eşime yani evinde otursa neyse dicem ama oturmuyo bide beğenmiyo dedim. Napayım annemde öle bi kadın işte diye klasik bi cevap verdi eşim. Neymiş önce görümcem çocuk yapsın sonra biz yaparmışız. Önce onlar ev alsın biz sonra alırmışız. Sanki böyle bi kanun var. Görümcemin çocuğuna bakarmış ama biz çocuk yaparsak bakamazmış çalışacakmış tırı vırı... Eşim de yok ya annem öle demek istememiştir diyo dün akşam bana. Yemin ederim sinirimden uyuyamadım. Sonra annesinin ağlama krizleri felan tansiyonu çıktı. Gecelere kadar hastanede başını bekledik. Kızıyla damadı çıkıp gelmedi bile. Bu arada kızının evi var, önceki evliliğinden çocuğu var, 3 tane arabaları var. Bana kafayı yedirttiler dün gece. İş sırasında unutuyorum şimdi aklıma geldikçe yine küplere biniyorum.

Back