Bizde o duruma geliyoruz baz3n eşim bildigin annecil bu tavırları beni biktiriyor esimle kaynanam yuzundem kavga mi etmedik küs mü kalmadik nefret ediyorum kendinden esime anlatmaya calisiyorum ama dinlemiyor en sonunda eşimden soğumaktan korkuyorum benimde oyle bir yardıma ihtiyacım var ayni durumdayiz eş yönünden
benim eşim de annesıne tapıyor
benı ezmıyor ve benden aılesıne karsı bır beklentısı yok
ama annesi bize geldiğinde biz ayrı sehırdeyız mesela dısarı cıkalım , hep annesını korur kollar elını omzuna atara nnesının avm de falan .
karsıdan karsıya gecerken koluna girer
eşime vıtamın almıstım masamızın ustunde durur evde mutfakta her yemekten snr içer eşim, annesi bızde kaldıgında o vıtamınden annesıne de verir.
gecen havalar guzeldı annesı bızde ıkı gun kaldı, anası üşümesin diye kombiyi en yuksege almıs yakmıs eşim. resmen sıcaktan patladım camı actım evde.
yatarken anne bırsey olursa uyandır, anne bir isteğin var mı vs vs.
eşim hızı cok sever arac kullanırken, ama annesı arabada ise 60 i gecmez en sag seritten gider korkmasın kadıncagız dıye.
annesine gel gelelim o kadar bencil , o kadar oğlunu kullanan ağzı laf yapan , kendini seven , paraya tapan , cimrilikten ölen ve oğlunun üstüne basına aldıgı kıyafetlerı bıle esımın hala kafasına kakan sana az paralar dokmedım dıyen bir anne modeli.
annesi vefalı bır anne olsa esımın bu ustune düşme durumlarına takılmıycam ama ailesi o kadar bencil ki size anlatamam.
evlenirken evimiz tutuldu bir kere cıkıp annesi gelmedı bile ki eşim benım yasadıgım sehıre geldı.herseyı eşimle ben yaptık ev kuruldu bız 3 aylık evlı ıken bızım yogun davetlerımız uzerıne cıktı geldı.
nasıl mı geldi , sallana sallana geldi ve gitti :)))))