:)))))) evet çok tehlikeli
gecenlerde eşimi aradı subat ayında
nisan ayında eşimin kuzenın dugunu varmıs . eşime dıyor ki telefonda.
sakın plan yapmayın düğüne geleceksınız dıyor
eşim de bakarız ne zaman dugun falan dedi.
telefonu kapayınca düğün kımın dedim.
söyledi işte, düğün eşimin ailesinın yasadıgı sehırde.
ben de dedım ki, o kız bızım düğüne gelmedi.nikahımıza da gelmedi. aksam yemegımız oldu ona da gelmedı.
aynı sehırdeydık. ben sımdı baska sehırden bana gelmeyen ınsana mı kalkıp masraf edip gıdeceğim cok sacma değil mi?
gecenlerde kv ile grstuk, düğün davetıyesını yollamıs kız bıze.
ben de ben gtmeyı dusunmuyorum anne dedım.
kusura bakma ama kız bıze tenezzul edıp aynı sehırde ıken gelmemıs , ben neden masraf yapıp ta burdan oraya gdeyım kı dedım.
bana dıor ki . haklısın ececim yok zaten ben gelin demedim . davetıyeyı verdı getırdım sadece diyor.
ben kvalideme siz nasıl anne babasınız bile dedim.
çnk eşimi cok zor durumda bıraktılar gercekten evlılık asamasında.
demediğim şey kalmadı ama hala popomda dolanıyo ececim ececim.
ben içimden guluyorum ama yuzsuzlugu canımı sıkıyo
eşim işsizdi yazın . evımız kira. bize dıyor ki kvalide
ayyyy ececim yaaa bak hazır oğlumun da işi yok, sen de işyerınden bıkac gun izin al yurt dısına tatıle gıdın dıyor
ya bız o ara evi gecındırmeye zar zor para denklestırıyorduk dalga gecer gbı bıde bunları soluyor
eşim de saf saf hıc cevap vermıyor . iş bana dusuyor yıne. anne sen dalga mı gecıyorsun falan dıyorum .
yok hayatım değişiklik olur size de diyor.
snr ben eşime dıyorum neden annenın sacmalıklarına bırsey demedın dıye, aman desem ne olucak anlıcak mı sankı dıyor
anlamasın ama sen deeeee. yoksa ben araya gırmek durumunda kalıyorum.
sürekli millete acınıyor. evleri kira nasıl gecınıyorlar , hayat cok pahalı, işte falan kişiye cok uzluyorum dyor.
ben de dıyorum herkese uzuluyorsun bı kendı ogluna uzulmuyorsun , bizim de evımız kira diyorum
evet annecim diyor:))))))))))))))))))))))))