- Konu Sahibi chocolategirl
-
ben kendi adıma savaş baltasını bile, kılıçları kuşan dediğimi zannetmiyorum. evet evlilikte herkesin kendine ayırdığı zaman tabiki olmalı bu tartışılmaz ..ama ben evin ayrı bi odasında tv izleyip yada üstümü giyinip dışarı çıkıyorum istresen peşime takıl oyunlarının sadece kadını yıpratıcağını düşünüyorum... neden hep kadınlar erkeklerin önünde takla atmak zorunda, ilginin sevginin daha fazlasını beklemek suçmu,günahmı.. ruhunu doyuramayan kadın eninde sonunda kendine küçük bi dünya yaratıp, yarattığı ilizyonun, yalanın içinde yaşamak zorundamı.. aşk diye birşey var, sevgi, paylaşmak diye biir şey var sevgilinin gözüne bakıp iki kadeh şarap içip güzel şeyler duymak var... kadının dünyasını merak etmeyen ne hissettiğini ne düşündüğünü önemsemeyen bir adam ve benim ilgiye ihtiyacım var diye bağıran bir kadın, erkeğin dünyasına girmek için çırpınan bir kadın, ne yaparsa yapsın biraz anlayışı zamanı ve kafa patlatmaya değecek bir adam! öylemi..... benim hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa oda şudur, gerçek sevgide mücadele olmaz! ite kaka her şey yürür tabii ama gerçekten istediğiniz bumu?
arkadaslar hepiniz kendinize gore cok guzel yorumlar yapmissiniz,sagolun...
kiminiz o oyle yapiyorsa sen de oyle yap,kendine don derken,kiminiz hayir sen oyle yapma,israrla ilgini goster diyorsunuz...
arkadaslar ben zaten 8 aydir israrla ilgi gostermeyi denedim. o ilgisiz kalsa da,ben her eve gelisinde onu guzel kiyafetler,gulen bir yuz,bakimli saclar,makyajli bir yuz ve super guzel yemeklerle karsiladim. inanin.. ne lazimsa yaptim..cok guzel de konustum,ne istedigimi ne kadar uzuldgumu,herseyi..herseyi soyledim..iylikle de soyledim,aglayarak bagirarak da,..hatta ona vurdum bile,cildirdigim anlar oldu... sirf bu yuzden huzursuz kadin olarak bosamak istedi beni..bir arkadas " sana gidersen git diyecek hali yok ya " demis,onu da dedi.bosanmaya kararliydi,ailesi filan vazgecirdi.dusunun tek sucum ona bagirmak ve dayanamayip vurmakti(ki o da bana vurdu fazlasiyla) ki ben yaptigimdan utaniyorum,insan kocasina el kaldirmaz..ama inanin aglamama bile musade etmedi,ben aglarken hakaretler etti... "ne var ne agliyosun sen gerizekali misn,yorgunum uyuyorum diye aglanir mi salak" gibi cumlelerle beni cildirtti...sakin kocaniza el kaldirmayin,yaptigi butun eziyetler yokoluyor,siz elkaldiran kadin olarak haksiz duruma dusuyorsunuz...
simdi o ilgilen kocanla diyenler... hala ayni fikirde misnz????
off offfyapmamalıydım fln demıssın ama ben senın yerınde olsam bende dayanamaz derdımm bılıyormusun?
sen onun duzelmesını ıstıyorusun sanırımm bosanmak ıstıyormusunn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?