- Konu Sahibi chocolategirl
-
arkadaslar hepinizden Allah bin kere razi olsun..(.suan yalnizim,hala gelmedi...aslina bakarsaniz gelmesini de istemiyorum...) sizler olmasaydiniz ben kendimde olmazdim belki,yazdiklariniz o kadar degerli ki benim icin,hepsini tekrar tekrar okuyorm... serradeniz canim,iste bunlarin icinde kilo vermeye calisiyorum...cok zor,hayat benim icin suan cok zor artik....
:roflol:hay ağzızı öpeyim:roflol:yani arkadaşım bende aynı şeyi düşünüyom ama burda böyle bir yorum yap hemen topa tutuluyo insan vay efendim bir yuvayı bozmak bu kadar kolaymı bazı yorumları ben ağzım açık okuyorum haa neden biraz daha gerçekçi olmayalım:lepi:ya arkadaşlar siz mi çok iyimsersiniz ben mi çok karamsarım anlamadım.kızcağız neler söyluyo hakaret, küfür,yeri gelıyo şiddet...bu nasıl bir dönem Allah aşkına...bu dönemin aksine cicili bicili geçmesi gerekmıyo mu?burda bi terslık yok mu?her dediği olsun isteyen ve dediği olmadıgında hakaretler eden,hatta bosamak ısteyen bi koca!!! kusura bakmayın ama böyle bi dönem olmaz olsun daha iyi...
ya arkadaşlar siz mi çok iyimsersiniz ben mi çok karamsarım anlamadım.kızcağız neler söyluyo hakaret, küfür,yeri gelıyo şiddet...bu nasıl bir dönem Allah aşkına...bu dönemin aksine cicili bicili geçmesi gerekmıyo mu?burda bi terslık yok mu?her dediği olsun isteyen ve dediği olmadıgında hakaretler eden,hatta bosamak ısteyen bi koca!!! kusura bakmayın ama böyle bi dönem olmaz olsun daha iyi...
kizlar ya ben hala su noktadayim : "yorgunsun isinden dolayi...maca vakit ayiriyosun ama bana ayiramiyorsun " lafi, laf sokma midr? yoksa bir kadinin kocasina sitemi midr? lutfen yaa... bende mi hata??
arkadaslar hepinizden Allah bin kere razi olsun..(.suan yalnizim,hala gelmedi...aslina bakarsaniz gelmesini de istemiyorum...) sizler olmasaydiniz ben kendimde olmazdim belki,yazdiklariniz o kadar degerli ki benim icin,hepsini tekrar tekrar okuyorm... serradeniz canim,iste bunlarin icinde kilo vermeye calisiyorum...cok zor,hayat benim icin suan cok zor artik....
canım bence bu olayın bekar yada evlilikle alakası yok ama bence bir insan bağıra bağıra boşanıcak seni istemiyorum v.s.diyorsa ve eşine hem şiddet hem küfür hem hakaret ediyorsa ve daha yeni evliler biz 4senelik evliyiz eşimle daha bunların hiç birini yaşamadım ben bir insan 7sinde neyse 70şinde de odur bence kimse kimseyi değiştiremezsevgılı eminık sen sanırım bekarsın, oyle ha deyınce boşanılmıyor ve onumuzde o kadar çok ıyıye gıden örnekler var kı. degıişmek ısteyen herkes degışır. ve eger çaba göstermezse hep ıçınde acaba kalacak. bunu duşun derım keskın sırke kupune zarar. sevgıler
kizlar ya ben hala su noktadayim : "yorgunsun isinden dolayi...maca vakit ayiriyosun ama bana ayiramiyorsun " lafi, laf sokma midr? yoksa bir kadinin kocasina sitemi midr? lutfen yaa... bende mi hata??
oy ben seni yerim yananiknanik
canım benim
bebek gibi yüzün var
süpersin
belki evde oturup sıkıntı etmekten hafif kaçırmışsındır ama
aman olsun boşverelim onuda
kendini iyi hissetmek için kilo ver:lepi:
ama bence eşin seni seviyor
sevmese yıllarca beraber olur mu seninle
gerçekten bak
yakından tanık olduğum çok insan var böyle
hep aileleriyle beraber yaşıyorlar ya,elenince dilediğimi yaparaım modunda oluyorlar
yani ayrı eve çıkmanın keyfini sürüyorlar diyelim
adapte olmak zorluyor olabilir
bir arkadaş demişti ya burdan, kendine bir dünya kur diye
kitaplar al hobi setleri al
alışveriş yap
kendi kendie mutlu ol
ki senin mutluluğunu kıskansı paylaşmak istesin
yaşadığı embesil monotonluğundan o da sıkılacaktır emin ol
daha kötülerini düşün
döven,söven,evden kovan,kaynanan dırdırı çekenleri düşün ve şükret
ayrıca buradaki olumsuız yorumları
-seni sevmiyor,yok böylemi diyor,yok ayrıl vss... diyenleri kafana takma
insan bu dönemde depresyona girdiğinden hep kötü olanı düşünür
ama insan ne düşünürse onu çeker
enerji yani
anladınmı bitanem
ev kurmak kolay değil
kendine ve eşine sahip çık
kocccaman öpüldün şekercim
canım bence bu olayın bekar yada evlilikle alakası yok ama bence bir insan bağıra bağıra boşanıcak seni istemiyorum v.s.diyorsa ve eşine hem şiddet hem küfür hem hakaret ediyorsa ve daha yeni evliler biz 4senelik evliyiz eşimle daha bunların hiç birini yaşamadım ben bir insan 7sinde neyse 70şinde de odur bence kimse kimseyi değiştiremez
canım bunca seyden sonra hataları hala kendinde mı arıyosun.tabı senın de hataların olmuştur illaki insanız,ama olayı bu duruma getıren esının hataları zaten.bence kendını suclamayı bı kenara bırak ve eşinin yanlıs yaptığını önce sen kabul et ki ona da gösterebılesın yaptığı hataları.normaldir diyolar,atlatırsın dıyolar,anlamıyorum canım ya evlı değilim evet ama benım de duygularım var ben de bı beraberlık yasıyorum anlayabılıyorum bazı seylerı.bu sana yapılanlar normal mi şimdi?peki sen bunları atlatabılecegıne ınanıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?