- Konu Sahibi chocolategirl
-
evlı degılım ama cok ıyı anlıyorum senı ve ınanmıcaksın belkı ama ben bekar olmama ramen bazen senın yasadıklarına maruz kalıyorum hatta
kac yasındasın sen cnm?
84 dogumluym cnm..kendine bunlari yaptirma,degmez...
canım gündüz neden böyle davrandığını, balıkesirdeyken neden aramadığını anlamaya çalışmış, çünki sen ezberi bozup farklı davranmıştın dolayısıyla oda bu değişiklikten ötürü huzursuz olup ne olduğunu anlamaya çalışmış... ama bünyesi kaldırmadı tabi 2 günlük belirsizlik, bu kadına noldu şimdi düşüncesi onun sinirlerini yıpratmış... ama sonunda noldu tutamadın kendini bunu bilinçli yaptığını düşündü... şuan istediğin ne eve gelse nasıl davranırsın?
sana çok şey yazmak istiyorum ama şuan doğru zaman değil yazdıklarını takip edicem şimdilik bu durumda söyliyeceğim herhangi bir şeyin kafanı karıştırmasını istemem...
yok şimdilik bende kalsın... ama sana al şu hapı kocana içir iki dakika içinde insan olur türü sihirli şeyler değil söyliyeceklerim... sadece bu akşam olasılıkları düşün yani devam edersek ne olur etmezsek ne olur bundan daha fazla canım yanarmı bu ilişkinin bitmesi neden beni korkutuyor ele güne karşımı yoksa düzelmesi umuduylamı bu zulmu yapıyorum kendime... bi sor bakalım kendine...
tamam...bunlari dusunecegim...cok sagol a.s.
yalnız ben bıtır de demıyorum yanlış anlaşılmasın.ama sakın aglayıp zırlama, soğukkanlı ol. elımden gelenı yaptım ama sen hala boşanmak ıstıyorsun, ben senı sevıyorum ama sadece benım sevmem bu ılışkıyı yurutmez, sen kararırını vermışsın bende kabul edıyorum. dersın topu ona at. şimdı alttan alsan bır omur boyu alttan alacaksın. ama bellı kı sız barışacaksınız. boşanma lafı bır kere konuşuşur ve o zaman da bıter benım göruşum. agıza çok alınmayacak laflar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?