- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi chocolategirl
-
evlendikten sonra degisti cnm...ilk zamanlar asiri ilgiliydi.bir de biz evlenmeden once de cok ayrilip baristik,turlu sorunlarimiz oldu.kolay bir evlilik yapmadik.biraz da bu sorunlardan bunaldi belki,ilgiyi kesti....bilemiyorum ki
ben daha şimdiden yaşıorum o sorunları. nişanlıyız ve aramızda mesafe olduğu için tek iletişmimiz telefon. o ilgisiz davranıodu konuşmaya çalışıorum dırdır yapıosun dior. madem öle bende artık ilgilenmiorum gerekmedikçe konuşmuorum. bakalım nolucak. tepkisiz olmak sanırım kendilerine getirio
hepiniz cok guzel yorumlar yapmissiniz arkadaslar... mesela bugun olan seyi anlatayim sizlere...
esimi bugun ogleden sonra aradim ve ona : hayatim canim bu aksam biryerlere gitmek istiyor,gidelim mi dedim.o da dun eve isi dolayisiyla gec geldigi icin herhalde sucluluk hissetmis olacak ki,olur dedi...neyse ben aksam hazirlandim geldi,yemek yedik. asiri yorgun gorunuyordu.koltuga uzandi,az dinleneyim gidelim cnm dedi,uyuyakaldi.ben de nedense uzuldum bu sefer :)) uzerini orttum,o esnada soyle bir uyanip ya canim cok yorgunum ne olur kusura bakma,az uzanayim kaldir beni dedi... ben de bisey demedim..uyandirmayi da dusunmuyorum. benim istememle olmaz ki... onun bu yorgunluguna ragmen onu uyandirmam cok bencilce olur...oyle degil mi? ama dun o yorgunlugun uzerine maca gittigini dusundukce de onun bencil oldugunu dusunuyorum...
hepiniz cok guzel yorumlar yapmissiniz arkadaslar... mesela bugun olan seyi anlatayim sizlere...
esimi bugun ogleden sonra aradim ve ona : hayatim canim bu aksam biryerlere gitmek istiyor,gidelim mi dedim.o da dun eve isi dolayisiyla gec geldigi icin herhalde sucluluk hissetmis olacak ki,olur dedi...neyse ben aksam hazirlandim geldi,yemek yedik. asiri yorgun gorunuyordu.koltuga uzandi,az dinleneyim gidelim cnm dedi,uyuyakaldi.ben de nedense uzuldum bu sefer :)) uzerini orttum,o esnada soyle bir uyanip ya canim cok yorgunum ne olur kusura bakma,az uzanayim kaldir beni dedi... ben de bisey demedim..uyandirmayi da dusunmuyorum. benim istememle olmaz ki... onun bu yorgunluguna ragmen onu uyandirmam cok bencilce olur...oyle degil mi? ama dun o yorgunlugun uzerine maca gittigini dusundukce de onun bencil oldugunu dusunuyorum...
ya canım evli değilim bir süre daha evlenmeyi düşünmüyorum... yaşım da 28...
bence ilgin çok fazla ... biliyorum içinden geliyor ; sen busun bunu anladık sanırım hepimiz... eşin de biliyor tabii... ama senin ne kadar kırıldığını bilemiyor... konuşmuşsun ama davranışlarına yansımamış ki adam ciddiye almıyor sadece dırdır ettiğini düşünüyor belki de...
suratını as otur diyemem ... ama biraz ilgini azalt ve unutma ki hayatta önce gelen senin için sen olmalısın...
benim ayrıldığım sevgilim de çok sosyaldi ve benim derdim onun için 1. sırada olmamamdı ayrılık kararı ondan geldi... nedeni ise bana tutkuyla bağlı olmamasıydı... 2 yıllık ilişkim pat diye bitti... bunu söyleyen adam 31 yaşında ; aşkı arayan 20li yaşlarda biri değil yani... demek istediğim iyi ki de bitmiş çünkü sanırım bu tarz sorunlar yaşardım ben de evlenseydim... sizin aranızdaki sevgiden şüphen yok ama bence artık biraz kendine önem vermelisin canım... ben bunu öğrendim... onlar gerçekten verilen emeği görmüyorlar ... hayatta önce ben ve benim isteklerim gelmeli... elbette eşinin de kendisine ait hobileri olması güzel... ama sen de onun hayatına göre proglama kendini sen de farklı uğraşlar edin...hatta mesela onun prş maçı varsa sen de cuma gününü doldur... eve geldiğinde sen de yorgun ol... hem bu durum seni eskisi kadar rahatsız etmez hem de eşinin artık gözü açılır...
ben olsam böyle yapardım yani... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?