Bence açılır açılmaz saniyesinde geyiğe dönen topik örneği oldu, konu dert mi geyik mi belli değil, çayını kapan gelmiş.
Neymisss???:)bunlara ek olarak daha kötüsünü gördüm ama söylemiyorum
Gülerek yazıyorum derken sinirleri bozulduğu için öyle demiş, neyse zaten topiği taşıdım, isteyen istediği kadar geyik yapabilir artık.Ama konu sahibi gülerek yazıyorum dedi. Onu okuyan dalgaya vurdu işi. Hani tatli dert yanmalar vardir ya bu ondan
ya sinir bozucu ama çok komik geldi yorumunuz banaBenim eşimde öyle ne yazık ki geğirme gaz burun karıştırma ne ararsan var ...
Benim de eşimde aynı oyle çok gazlı sanırsam sigara yapıyor osuruk böceğimm diyorumMerhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Ya ne yalan söyleyim ben burada okudum bazı şeylerin normal geldiğini.
Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Anam biz evli değiliz galiba
Her erkek yapmıyor , kendi eşleri yapanlar normalleştirmesin hemen."Benim eşim de osuruyor." diye övünür gibi söylemek de neyin kafası çözen beri gelsin.Bi' de eşi yanında gaz çıkarmayanları ötekileştirmiş bazı üyeler , şaka mı bu ya ?
Her erkek yapmıyor konu sahibi , eşine söyle.Âdap kurallarına aykırı bişey bu.Patronunun ya da iş arkadaşının yanında da yapıyor mu bir sor bakalım eşine? Günün yarısı iş yerinde geçiyor , onların yanında da yapsın o zaman madem.
Her erkek yapmıyor , kendi eşleri yapanlar normalleştirmesin hemen."Benim eşim de osuruyor." diye övünür gibi söylemek de neyin kafası çözen beri gelsin.Bi' de eşi yanında gaz çıkarmayanları ötekileştirmiş bazı üyeler , şaka mı bu ya ?
Her erkek yapmıyor konu sahibi , eşine söyle.Âdap kurallarına aykırı bişey bu.Patronunun ya da iş arkadaşının yanında da yapıyor mu bir sor bakalım eşine? Günün yarısı iş yerinde geçiyor , onların yanında da yapsın o zaman madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?