- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Osurmanın nesı guzel kokusu nargıle degıl içilsın parfum degıl koklansın ha sıçmıssın odaya ha osurmussun aynı sey .Eşi gaz çıkardı diye iğrenenler var ya.. Ben eşimin hiçbir şeyinden iğrenmem ne yalan söyleyeyim. "Iyy, iğrenç" diyenleri de anlayamayacağım sanırım.
kesınlıkle esler bır bırıne saygı duymamaya baslar sevgı de hıderek azalır.Bunu nasıl doğal karşılayabiliyorsunuz yani bi bayanın bunları yazabildiğine inanamıyorum biz hayvan değiliz orta yere yapalım evet bundan farkı yok bence sonra eşler aldatıyor dersiniz diş fırçalarken sen osur sıç sana saygı duymasını bekle seni arzulamasını bekle bence insanlık halleri kişisel bakımlar ne olursa olsun yalnızken yapılmalı hiç hoş değil
Bundan öğrenmış oldumEvlilik aski niye olduruyo saniyonuz :))
Haha ama bak bazilari israrla tiksinmiyorum tam tersi askimizi diri tutuyo diyo :)) bende senle hemfikirim banada garip gelio bende 9-10 yillik evliyim buarada. Esim rahattir bana gore.. ben degilim, olamiyorum nedenseBundan öğrenmış oldumumarım öyle bır adama denk gelmem .Bazılarının yemek yıyısıne bıle gıcık kapan bır tıpım osuruk ve gegırme mıdem bulandı kusacagım herseyın bır yerı var yanı bu ne .Bakıyıruz prens gıbıler sen tut aynı eve gır hayallerın yıkılsın bastan bence saygıyı temızlıgı asılamak lazım tepkı koymak lazım.
Her adam evlenınce böyle rahatlıyo galıba ben evlenınce adam bı osursun valla o osuruk geldıgıne gelecegıne pışman olur :)) cıddıyım bır kere tıslayıp tepkı gösterme ıkı uc gıder saygı duyacak bana mecbur .Haha ama bak bazilari israrla tiksinmiyorum tam tersi askimizi diri tutuyo diyo :)) bende senle hemfikirim banada garip gelio bende 9-10 yillik evliyim buarada. Esim rahattir bana gore.. ben degilim, olamiyorum nedense
Espri sadece kelimeyle yapılır sanırdımKarşılıklı değil tek taraflı :))
Ya ben çok espirili bi insanım
Kopuyoruz bazen
Bana herkes güler ki :))
Kusura bakmayın çok güldüm bunaYokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
Bunun tam saygiyla ilgisi var mi bilmiyorum aslinda...ne bilim esim yanimda burnuylada oynayamaz.. napiosunnn? Der uyaririm ole olaa.. gazina sahip cikamayabilio kendi..yanimda tuvalete girmek filan.. zaruri olmadikca istemem bende. Her evliligin dinamigi, sekli farkli..Her adam evlenınce böyle rahatlıyo galıba ben evlenınce adam bı osursun valla o osuruk geldıgıne gelecegıne pışman olur :)) cıddıyım bır kere tıslayıp tepkı gösterme ıkı uc gıder saygı duyacak bana mecbur .
A ha ha buna da çok güldümOyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursunerkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum
Güzel demedim ki zaten.. Ama gayet normal bir şey geliyor bana, sonuçta insan evinde rahat edecek zaten tüm gün dışarıdasın çalışıyorsun insan içinde.. Eve gelince de kimse kimsenin rahatına karışmasın benim fikrimce..Osurmanın nesı guzel kokusu nargıle degıl içilsın parfum degıl koklansın ha sıçmıssın odaya ha osurmussun aynı sey .
Espri sadece kelimeyle yapılır sanırdım
Ay evet hatırladım onu.Zaga mıydı neydi ?Osurağa Gülenin,osuruk kadar beyni yoktur Muydu? Neydi o geldi aklıma
Okan Bayülgen’in yaptığı bir programda,karşılıklı pırtlayıp bunu derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?