Evlendik ama eşim..

Babam da oyle.Kardeşim ben ve annemin yoğun dayatmaları sonucu yanımızda yapamıyor artık.Tabi şu an şehir dışında ama.Gerekirse rencide edin.Hatta benim amcam zevkine yapardı.Yani ben hayatımda böyle osuranı görmedim o derece.Karısı da artık gülüp geçiyordu.Alaya alıyorduk.

Evde tabiki rahatız ama istifimizi bozmamazlık yapmayız. Mesela büyük bir gazın geldiğini hissediyorsak kalkıp başka yere gideriz, aniden kaçmışsa balkon kapısını açarız. Evi durmadan havalandırırız. Ama eşiniz abartmış, gaz çıkmak için neden eve gelmeyi bekliyor ki. Yolda yürürken arkasında kimse yoksa bıraksın. Açık havada bıraksın eve getirmesin :)

Ya uyumaya geçmiştik ben döndüm totomu yattım yüz üstü
Bu da sarılmış eli totomun üstündeydi
Pırtladım bende
Çok korktu şokta kaldı
Bundan sonra daha dikkatli

Ayy cidden komikmiş.

Bizde birgün eşimle deniz kenarında bankta oturuyoruz. Etrafta kimse yok deniz sesi, deniz kokusu,tatlı tatlı hafif esen rüzgar... Sohbetin dibi...

O sırada benden çıkan titreşimli bir pırt ve eşimin deprem oldu sanması... Dahası, benim bozuntuya vermemem :) sonra itiraf ettim ama

Fay hattı geçiyor buralardan deseydin

Aiyy tövbeler olsun

Anlatın kız kocalarınızın osuruklarını, geğiriklerini falan iyice, buralarda “evlenemiyooğğğmm” temalı konular açanlar görsünler.
İğrenc ya gece uyurken olsa neyse tuvalettede olabılır de otururken onpis kokuyu yayma ne ya ıgrenccc adamdan sogulur sevgı mevgj kalmaz

Eşi gaz çıkardı diye iğrenenler var ya.. Ben eşimin hiçbir şeyinden iğrenmem ne yalan söyleyeyim. "Iyy, iğrenç" diyenleri de anlayamayacağım sanırım.

İlgınç seslı mı osuruyorsunuz :) kadın mı hepsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…