Evlendik ama eşim..

Sakince uyarmaya devam edin. Hoslanmiyorsaniz ifade edin. "İkimiz de tuvalette, banyoda veya oda dışında yapalim, yarin bi gün cocugumuza da o sekilde örnek olup alistiririz" deyin. Zaman icinde, ugrasinizin sonucunu görürsünüz degisim oluyor mu olmuyor mu. Her erkek ayni degil; belki utanip "pardon" deyip azaltabilir de-birakabilir de belki ayni sekilde devam edebilir de. Sonraki sayfalardaki mesajlariniza bakilirsa pek vazgecek gibi durmuyor ama siz elinizden geleni yapin, degismezse öyle kabul edin.

Son düzenleme:
Yazmadan duramicam
Bugun esime niye yapiyorsun yapma dedigimde 'icimde durup kanser olacagina disimda konser olsun' diyo nerden buluyo bu laflari tam kizacam gulmek geliyo

Burun karıştırma yok da geğirme ve gaz çıkarma olayları bizde de var. Öyle ki bir gece uykumdan uyanıp camı açtım sonra salona kaçtım

Disardan davulun sesi hos geliyor degilmi. Ben her zaman derim bir insani ayni evde yasamadan bilemezsin diye..

Cnm bi ara eşimden bahsettiğini zannettim herşey bi yana kızımda babasını yavaş yavaş örnek almaya başladı

İnsan evindede rahat edemeyecekse nerede rahat edebilir ? Daha önce gaz sıkışması yüzünden kalp krizi eşiğinden dönmüş biriyim inanın birikince çok fena ağrı yapıyor

Tabiki insan evinde rahat etmelidir kimse neden osuruyorsun içinde tut diye birşey yazmamış zaten. Sadece birbirimizin yanında yapmamalıyız diyoruz. Ne gerek var gidip tuvalette ya da bizim olmadığımız yerlede yapabilirler bizde aynı şekilde yapabiliriz. Adamların yanında bu kadar pislesiyorsunuz sonra eşimin neden gözü dışarda diyorsunuz. Adam haklı olarak bir zaman sonra sizi recep ivedik kadın versiyonu olarak görüyor. Disardaki barbielere bakıyorlar sonra.

ben kocamin yanında gaz çıkarıyorum demedim ayrıca o barbie gibi gorunenlerden olmadigimi ne bildin kardesim kadınlar bu konuda daha dikkatli ama erkekler genel mana da daha rahat istisnai durumlar tabiki vardir .. Heryerde cart curt salsam kalp krizi esigine gelip hastanelik olmazdim ama dimi

Ben bu mesajı genel olarak atmıştım sen neden üstüne alınıyorsun ki barbie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…