Sakince uyarmaya devam edin. Hoslanmiyorsaniz ifade edin. "İkimiz de tuvalette, banyoda veya oda dışında yapalim, yarin bi gün cocugumuza da o sekilde örnek olup alistiririz" deyin. Zaman icinde, ugrasinizin sonucunu görürsünüz degisim oluyor mu olmuyor mu. Her erkek ayni degil; belki utanip "pardon" deyip azaltabilir de-birakabilir de belki ayni sekilde devam edebilir de. Sonraki sayfalardaki mesajlariniza bakilirsa pek vazgecek gibi durmuyor ama siz elinizden geleni yapin, degismezse öyle kabul edin.Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
inan söyleyemiyorumNeymisss???:)
o kadar da değil :)Daha kötüsü evin ortasına mıçmak oluyor heralde
Surda biz bizeyiz nolcak ayol :)) yaninda tuvalete giden bile dendi.. daha ne olabilirki dioz :)inan söyleyemiyorum
o kadar da değil :)
Özelden yazayımSurda biz bizeyiz nolcak ayol :)) yaninda tuvalete giden bile dendi.. daha ne olabilirki dioz :)
Yaz bakayim :)Özelden yazayım
Burun karıştırma yok da geğirme ve gaz çıkarma olayları bizde de var. Öyle ki bir gece uykumdan uyanıp camı açtım sonra salona kaçtımMerhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Disardan davulun sesi hos geliyor degilmi. Ben her zaman derim bir insani ayni evde yasamadan bilemezsin diye..Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Yokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
Vallahi hiç güleceğim yoktu gece geceBebegimizi akli erince anlatir bak babam pirt yapiyo der diyorum ozaman yapmam yaninda diyor
Hahahah bu gece çok güldümOnlar hep “osuran koca”ların, durumu normalleştirmek adına uydurdukları zırvalıkları
Osurukla işaret mi olurmuş biz de yumrukla neyin işaretleyelim o vakit
İlahi Allah ta seni güldürsün emiYokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
Evlenme aşamasında olan genç kızlarımız için mikimmil bir başlık oldu burası.
Tabiki insan evinde rahat etmelidir kimse neden osuruyorsun içinde tut diye birşey yazmamış zaten. Sadece birbirimizin yanında yapmamalıyız diyoruz. Ne gerek var gidip tuvalette ya da bizim olmadığımız yerlede yapabilirler bizde aynı şekilde yapabiliriz. Adamların yanında bu kadar pislesiyorsunuz sonra eşimin neden gözü dışarda diyorsunuz. Adam haklı olarak bir zaman sonra sizi recep ivedik kadın versiyonu olarak görüyor. Disardaki barbielere bakıyorlar sonra.
Ben bu mesajı genel olarak atmıştım sen neden üstüne alınıyorsun ki barbieben kocamin yanında gaz çıkarıyorum demedim ayrıca o barbie gibi gorunenlerden olmadigimi ne bildin kardesim kadınlar bu konuda daha dikkatli ama erkekler genel mana da daha rahat istisnai durumlar tabiki vardir .. Heryerde cart curt salsam kalp krizi esigine gelip hastanelik olmazdim ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?