Evlendik ama eşim..

Canga reklamı geldi aklıma

O Değilde kız arkadaşım sessiz attım bir tane deyip gülüyor onu napmalı

Benimde evliliğim 3 sene olucak osurma hiç olmadı.Rahatsız olduğunda hafif geğirir(istemeden)hemen özür diler.

Dün ekşide bir başlık vardı. Erkekler işedikten sonra peçete, su vs kullanmıyorlarmış. Çoğu böyle yazmıştı. Bunu okuduktan sonra bana bir tiksinme gelmişti zaten bu başlık da tuz biber oldu
Nasıl her erkeği aynı kefeye koyarsınız eşim bu konuda çok hassastır.Tuvalette su kullanmada olsun,ter kokusunda olsun(nerdeyse hergün banyo yapar) çok dikkat eder.Her erkek aynı değil.Hatta bir arkadaşımın kaynı her gece ayağını törpüleyip,güzelce yıkayıp,krem sürüyormuş.

Ayni sekildeydi inanın evliliğin ilk 1 yılında da çok iyiydi 2. Yıl başladı bunlar

Benden sana tavsiye rahat olcak diye aradaki mesafeyi kaybetmemek adına ipleri baştan eline al. Tabiki gaz çıkarcak ama her olduğunda değil rahatsız et onu. Sana saygısını kaybetmesine izin verme. Seni rahatsız etmekten hoşlanmadığın birşeyi yapmaktan çekinsin herzaman. Şuan komik anlamsız gelen birçok hareket ilerde başını ağrıtır.

8 yıllık evli biri olarak söylüyorum yaptığı hiç normal bisey değil insan evli bile olsa kendine özel şeyleri olmalı hadi farkında olmadan bi iki kaçtı diyelim onda da utanmalı zaten ama alkalen yapıp hemde burun karıştırmak iğrenç bence aradaki saygıyı bitirir. Insan azıcık tipine uygun davranır beee hem o kadar yakışıklı anlattın hemde fossss cıktı. Kolay gelsin valla sana

ya bu aradaki saygıyı yitirmeye sebep olmuyo mu?

düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor, yanımda osuran geyiren birinden tiksinirim ben, Allah gönlüme göre vermiş iyi ki de.

Sessiz osuruk en kötüsü bence. Eşim bana cok kızmıştı yapacaksan mertçe sesli yap ki hazirligimizi yapalim bu resmsn pusu kurmak diyordu seslisi güldürüyor ama sessizi öldürüyor hakikaten
mertçe yap ki hazırlığımızı yapalım nedir ya sabah sabah hasta hasta ne güldüm yorumunuza valla Allah ta sizi güldürsün

Benim bebekliğimden beri gaz sorunum var çok ağlamışım aileme baya sıkıntı yaşatmışım ki bir kaç seneye kadar arada sancılanıp hastaneye götürüyorlardı beni babam hadi kızım bak ne kadar kolay diye elinde serum şişeşi osurup bana örnek gösterirdi ama nafile bağırsaklarımla alakalı bir rahatsızlıkmış eskisi gibi sancılanmasam da artık arada gaz çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum bünye alışık olmadığı için olur olmaz yerler de patlatabiliyorum :) en son sevgilimle film izlerken uyumuşum kendi osuruk sesime uyandım sonra gül Allah gül

Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum
hahaha ay buna çok güldüm.Kediler gibimi yani

Aiyy tövbeler olsun

Anlatın kız kocalarınızın osuruklarını, geğiriklerini falan iyice, buralarda “evlenemiyooğğğmm” temalı konular açanlar görsünler.
Ahahahhaha Allahım ya ne güldüm şu yoruma gülmekten şuraya doğuracam şimdi
Ne tatlısınız ya

Arkasında kimse olmadığını sanan iki şahıs birakiverdi açık havada. Ama ben vardım maaalesef.
Dikkat edin öyle heryerde uluorta bırakayım demeyin.

Arkasında kimse olmadığını sanan iki şahıs birakiverdi açık havada. Ama ben vardım maaalesef.
Dikkat edin öyle heryerde uluorta bırakayım demeyin.

Off çok kötü olmuş ya koşarak kaçsaydınız Yok ben arkaya öne sağa sola bakıp ondan sonra tercih ediyorum :) birde yeşillik alan varsa çevrede daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…