• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Ay kızlar bu konu sorunlu ama çözümü de basit, benim ailemde çok normal bir şeydi. Bazen iğrenç kokardı cam açardık falan. Yani kendiminkinden iğreniyordum şahsen bazen. Kokmadığı zaman sıkıntı değildi. Ama nette de araştırdım kokmasının sebeplerinden birisi de stresti yanlış hatırlamıyorsam. Bağırsaktaki bazı bakterilerin artması yüzünden kötü kokarmış.
Eşimle sevgiliyken hiç yanında yapmadım. Tutuyorum tabi. Gün içerisinde yürüyüşler iyi geliyor hareketsiz yaşamda daha çok oluyor. Bir de sıvı tüketimi önemli, bol su içince tuvalete daha çok gidilir ve orda çıkarılabiliyor. Evlendik hala öyle bi şey yapmadık birbirimizin yanında. Ama benim bazen oluyor, hatta gaz sıkışması yaşıyorum maalesef ağrı yapıyor, valla diyorum iyi değilim canım aşırı gaz var, gel masaj yapayım falan diyor adamcağız. Tabi yok diyorum, yürüyorum diğer odalara sonra bi şekilde geçiyor .
Mutlaka güzellikle konuşun eşinizle en azından uzaklaşmaya çalışabilir biraz olsun. Alıştıkça da yapması azalır diye düşünüyorum.
Bir de yemeklerdeki soğan ve sarımsak sayısını azaltabilirsiniz kötü kokmasına sebep oluyor. Ben daha küçük soğan alıyorum yemekler için, sarımsak da en fazla 2 diş.

:KK48: butun yorumlar ayri komik bi konuya agladim bi konuya güldüm akşam akşam dengemi bozdu kk .Eşimle 10 sene sevgiliydik 2 senedir de evliyiz. Ama asla yanyanayken osurmak geğirmek bilmeyiz ikimiz de kacirmadik bile bi kere. Ama bi arkadasimin eşi (daha 2 senedir evli 1 sene sevgili kalmislardi) daha ilk aylarindan itibaren cart curt osururmus yaninda :halay:Kız cok rahatsiz oluyo ama adam hala yapiyo evimde rahat edemezsem nerde edicem diyormus :)) anlasilan cogu erkekte var bu

Bence açılır açılmaz saniyesinde geyiğe dönen topik örneği oldu, konu dert mi geyik mi belli değil, çayını kapan gelmiş.

Ama konu sahibi gülerek yazıyorum dedi. Onu okuyan dalgaya vurdu işi. Hani tatli dert yanmalar vardir ya bu ondan

Yaaaa Allahta seni guldursunn emiii
Sesliii guldum vallahaa :D
benim eşimde kotu enerjileri icinde tutmayi sevmez. Sal gitsin derim bende :D
Lakin ben gazdan olsem kivransam catlasamda o işi yapamam olurum utancimdan adamlarin utanci yokki :D Ger i benim icin hic sorun teskil etmiyor. Kahkaha atiyorum hatta bazen espiri yapip birlikte guluyoruz :D Hahahaaa

Ama konu sahibi gülerek yazıyorum dedi. Onu okuyan dalgaya vurdu işi. Hani tatli dert yanmalar vardir ya bu ondan
Gülerek yazıyorum derken sinirleri bozulduğu için öyle demiş, neyse zaten topiği taşıdım, isteyen istediği kadar geyik yapabilir artık.

Haahhaaa
Ya çok güldüm bazı yazılanlara
Eşim şükür pırtlatmaz sesli, arada insanlık hali oluyor tabi ama o zaman da ördek geldi diyor
:KK70::KK70:Ben de gülüyorum napayım
Ben de sesli pırtlatmam ama arada sessiz bombayı bırakırım
:KK70::KK70:
Gegirmek , burun karıştırmak yasak
:mapus:
İlk zamanlar tuvaletin kapısını kapatmazdı, cıngar çıkardım, ben tuvaletteyken de kapımı açamaz, yanına yaklaşamaz yasak
:mapus:
İlk zamanlar yapıyordu, oturdum bir güzel konuştum, bu birliktelikte saygıyı kaybetmememiz lazım, ne ben seni ne sen, ne sen beni tuvalette göremeyiz diye, tuvalete karıştırmam

Ama pırt başka, insanlık hali arada oluyor
:KK53:

Sessiz osuruk en kötüsü bence. Eşim bana cok kızmıştı yapacaksan mertçe sesli yap ki hazirligimizi yapalim bu resmsn pusu kurmak diyordu :D :D seslisi güldürüyor ama sessizi öldürüyor hakikaten

Off yapmayın kızlar evlilikden soğutacaksiniz beni :eek:

Ama erkekler genelde boyle sanirim evlenince bir rahtliyorlar benim yengemde surekli abimin osurmasindan şakayla karisik şikayet eder. Genel olarak bir pis bu erkekler ya. Nefret ediyorum boyle şeylerden. Aslında bu ufak tefek görünen şeyler evlilikde arayi acan seyler.kadinda erkek e
Dikkat etmeli.
Bence uyar kovanı sert bir şekilde. Saygı duysun biraz sana evlendik of nasılsa benim moduna girmesin. :KK43:

Evlilik büyük oranda saygıyla , daha büyük oranda da cinsellikle ilerliyor bu şekilde ne saygın kalır nede isteyin ben baştan konuşmuştum bu konudaki herkes evet benim eşimde yapıyor dese dahi normal değil bence sende ciddi ciddi konuş.

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Benim de eşimde aynı oyle çok gazlı sanırsam sigara yapıyor osuruk böceğimm diyorum:KK70:

Ya ne yalan söyleyim ben burada okudum bazı şeylerin normal geldiğini.
Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Anam biz evli değiliz galiba :KK70:

Olmasi gereken bu bence biz de ayni sekildeyiz

Her erkek yapmıyor , kendi eşleri yapanlar normalleştirmesin hemen."Benim eşim de osuruyor." diye övünür gibi söylemek de neyin kafası çözen beri gelsin.Bi' de eşi yanında gaz çıkarmayanları ötekileştirmiş bazı üyeler , şaka mı bu ya ? :olamaz::olamaz:

Her erkek yapmıyor konu sahibi , eşine söyle.Âdap kurallarına aykırı bişey bu.Patronunun ya da iş arkadaşının yanında da yapıyor mu bir sor bakalım eşine? Günün yarısı iş yerinde geçiyor , onların yanında da yapsın o zaman madem.

Kesinlikle katiliyorum
Her erkek yapmıyor , kendi eşleri yapanlar normalleştirmesin hemen."Benim eşim de osuruyor." diye övünür gibi söylemek de neyin kafası çözen beri gelsin.Bi' de eşi yanında gaz çıkarmayanları ötekileştirmiş bazı üyeler , şaka mı bu ya ? :olamaz::olamaz:

Her erkek yapmıyor konu sahibi , eşine söyle.Âdap kurallarına aykırı bişey bu.Patronunun ya da iş arkadaşının yanında da yapıyor mu bir sor bakalım eşine? Günün yarısı iş yerinde geçiyor , onların yanında da yapsın o zaman madem.

Kesinlikle size katiliyorum:super:

Dün ekşide bir başlık vardı. Erkekler işedikten sonra peçete, su vs kullanmıyorlarmış. Çoğu böyle yazmıştı. Bunu okuduktan sonra bana bir tiksinme gelmişti zaten bu başlık da tuz biber oldu :kusmuk::kusmuk:

herkese uygun bir şey olmasa da evlenmeden önce bir süre beraber yaşamak gerçekten önemli. .

Back
X