Evlendik ama eşim..

İnşallah test doğrudur çok gerginim yaa amin inşallah isteyen herkese nasip olsun
Amin aminn Allah banada nasip etsin. Ama zaten olmasa cikmazki diğerlerinde cikmamis. Belirtin var mı benimde yarın olmam gerekiyor bugün yaptım ama negatif

Amin aminn Allah banada nasip etsin. Ama zaten olmasa cikmazki diğerlerinde cikmamis. Belirtin var mı benimde yarın olmam gerekiyor bugün yaptım ama negatif
Yirmi gundur goguslerim cok aciyo belim.bir hafta kadar agridi normalde cok az uyurdum deli gibi uyuyorum simdilik bu kadar

Esimle tartistiktan sonra gezinirken bu konuyu okudum ne uzuntu kaldi ne birsey yeminle gulme krizine girdim. Adam bana deli diyecek Demekki evlilikte osuruk bile sorun oluyormus
Şaka bi yana da evlenene kadar nerde yapıyorsa evlendikten sonra da orda yapsin adap var gorgu var efenim

Saygı önemli şey ya :/
Adam resmen övünüyor gibi yanınızdayken nasıl yapabiliyor bunları.
Çok zor bir durum bu, üzgünüm ama sizi hafife aldığının göstergesi bence...

Bir insan sevdiği, değer verdiği bir insanın yanında bu denli pislikleri nasıl yapabilir hayret yani.
Tamam eşler birbirinin yanında zamanla rahat olur da bu kadar rahatlık terbiyesizliğe giriyor artık.

Sevgiliyken yapsaydı ayrılmak için bile bile iğrendiriyor ya da huylarını erkenden gösteriyor ki evlilikte rahat davransın diye derdim ki öyle değilmiş sevgiliyken. Köprüyü geçince adam değişmiş pofffff ama bu ne arkadaş...

Rahatsız olduğunuzu belli edin ve hatta doktora gidelim mi? Bi rahatsızlığın var sanki beni de çok rahatsız ediyorsun artık deyin vazgeçirmeye bakın derim.

Çok yüz bulmuş. Bu kadar rahat olmamalı. Wc boşuna yok.
Her şeyin bir sınırı var.
Şöyle de diyebilirsiniz mesela;
Sevgiliykenki saygını çok arıyorum şimdi böyle çok sıradan oluyorsun gözümde, artık dikkat et biraz diyebilirsin.
Belki biraz dokunur laflar. Anlar inşallah.

Evlenmeden önce de , evlendikten sonra da hiç pirtlamadi eşim :) uykuyu saymıyorum :) ara sıra makineli tüfek gibi tarıyor ,sık sık karşılaştığım bir durum olmadığı için gülmekten komaya giriyorum :) adam uykudan uyanıp su getiriyor :) anlatıyorum ,gece vücudunu çok rahat bırakıyorsun diyorum ,kesinlikle kabul etmiyor ,ben öyle şeyler yapmam diyor :) ama bi başladı mı senfoni orkestrası mübarek kaç yıllık evliyim 3-4 kez anca duymusumdur. .Asla taviz vermeyeceğim bir durum .uyanıkken yapsa pamuk tıkarım

Okurken kahkahalara boğuldum

Eşim biz sevgiliyken geyiresi geldiği zaman kibarca eliyle ağzını kapatır küçük bir pıss sesi çıkarırdı. Onu da ben görmeyeyim diye saklayarak yapmaya çalışırdı. Şimdi 3 yıldır evliyiz, hayatımda duymadığım geyirik seslerini ben eşimden duydum :| her seferinde daha çok geliştirdi kendini :/ he "pardon" demeyi de ihmal etmiyor. Ne anlıyorsa o pardondan.. Ama kolay kolay yanımda gaz çıkarmaz. Çıkarırsa kaçırmıştır. Bile isteye ıkına ıkına ne var ne yok yanımda zorrtlamaz yani (Bin şükür) :)))

Ama bayağı oldu, bir keresinde eşim aynı gün içinde hem geyirme de hem osurma da sınır tanımamıştı. Neymiş şişkinlik yaşıyormuş, babası ona demiş ki, "Osuruk bin tane ilaca bedeldir." Baktım durmayacak surat yapmaya başladım. Öpmedim, uzak durmaya başladım. Dikkat etmesini istedim. Osuruklar kesildi, geyirmelerin şiddeti "azaldı" :)))

Güncel:Esimde bi degisim olmadi cok kez soyledim senin bagirsak kokunu duymak zorunda degilim diye tamam birdaha asla yapmicam yaninda dedi tripli bi halde.Sonuc:yarim saat sonra zart zurt bom hani yapmicaktin dedim unuttum sessiz yapicam dedi degismedi sonrasinda devam etti gercekten sinirlerim gerildi artik tualetten cikip osuruyor yanimda neden orda yapmadin diyorum simdi geldi diyor arabaya biniyoruz osurup rahatliyor

Bu kadar osurması normal değil. Sindirim sistemi bozulmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…