• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Eşi gaz çıkardı diye iğrenenler var ya.. Ben eşimin hiçbir şeyinden iğrenmem ne yalan söyleyeyim. "Iyy, iğrenç" diyenleri de anlayamayacağım sanırım.
Osurmanın nesı guzel kokusu nargıle degıl içilsın parfum degıl koklansın ha sıçmıssın odaya ha osurmussun aynı sey .
 
Bunu nasıl doğal karşılayabiliyorsunuz yani bi bayanın bunları yazabildiğine inanamıyorum biz hayvan değiliz orta yere yapalım evet bundan farkı yok bence sonra eşler aldatıyor dersiniz diş fırçalarken sen osur sıç sana saygı duymasını bekle seni arzulamasını bekle bence insanlık halleri kişisel bakımlar ne olursa olsun yalnızken yapılmalı hiç hoş değil
kesınlıkle esler bır bırıne saygı duymamaya baslar sevgı de hıderek azalır.
 
Evlilik aski niye olduruyo saniyonuz :))
Bundan öğrenmış oldum :( umarım öyle bır adama denk gelmem .Bazılarının yemek yıyısıne bıle gıcık kapan bır tıpım osuruk ve gegırme mıdem bulandı kusacagım herseyın bır yerı var yanı bu ne .Bakıyıruz prens gıbıler sen tut aynı eve gır hayallerın yıkılsın bastan bence saygıyı temızlıgı asılamak lazım tepkı koymak lazım.
 
Bundan öğrenmış oldum :KK43: umarım öyle bır adama denk gelmem .Bazılarının yemek yıyısıne bıle gıcık kapan bır tıpım osuruk ve gegırme mıdem bulandı kusacagım herseyın bır yerı var yanı bu ne .Bakıyıruz prens gıbıler sen tut aynı eve gır hayallerın yıkılsın bastan bence saygıyı temızlıgı asılamak lazım tepkı koymak lazım.
Haha ama bak bazilari israrla tiksinmiyorum tam tersi askimizi diri tutuyo diyo :)) bende senle hemfikirim banada garip gelio bende 9-10 yillik evliyim buarada. Esim rahattir bana gore.. ben degilim, olamiyorum nedense
 
Haha ama bak bazilari israrla tiksinmiyorum tam tersi askimizi diri tutuyo diyo :)) bende senle hemfikirim banada garip gelio bende 9-10 yillik evliyim buarada. Esim rahattir bana gore.. ben degilim, olamiyorum nedense
Her adam evlenınce böyle rahatlıyo galıba ben evlenınce adam bı osursun valla o osuruk geldıgıne gelecegıne pışman olur :)) cıddıyım bır kere tıslayıp tepkı gösterme ıkı uc gıder saygı duyacak bana mecbur .
 
Ay bu konu tam benlikmiş Seni görünce gaza geliyorum diyor bide dalga geçiyor daha sokak kapısını kapatmayı beklemeden başlıyor zort zort Azcık karnımı sevsene rahat yapiyim diyor gazını çıkartıyorum artık alıştım koca bebeğim . Ailemin yanına gidince ya da işteyken nasıl dayanıyor bilmiyorum ama gerçekten onda gaz yapıyorum
 
Yokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
Kusura bakmayın çok güldüm buna :KK70:

Sinir bozucu bir durum insanı gözünde ki bütün karizması gider. Net bir şekilde benim yanımda yapmanı istemiyorum deyin.
 
Her adam evlenınce böyle rahatlıyo galıba ben evlenınce adam bı osursun valla o osuruk geldıgıne gelecegıne pışman olur :)) cıddıyım bır kere tıslayıp tepkı gösterme ıkı uc gıder saygı duyacak bana mecbur .
Bunun tam saygiyla ilgisi var mi bilmiyorum aslinda...ne bilim esim yanimda burnuylada oynayamaz.. napiosunnn? Der uyaririm ole olaa.. gazina sahip cikamayabilio kendi..yanimda tuvalete girmek filan.. zaruri olmadikca istemem bende. Her evliligin dinamigi, sekli farkli..
 
Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun :KK70: :KK70: erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum :KK70: :KK70:
A ha ha buna da çok güldüm :KK70: hayvanlar alemi mi ya hu . Benim alanım diye işaretliyorlar :KK70:
 
Osurmanın nesı guzel kokusu nargıle degıl içilsın parfum degıl koklansın ha sıçmıssın odaya ha osurmussun aynı sey .
Güzel demedim ki zaten.. Ama gayet normal bir şey geliyor bana, sonuçta insan evinde rahat edecek zaten tüm gün dışarıdasın çalışıyorsun insan içinde.. Eve gelince de kimse kimsenin rahatına karışmasın benim fikrimce..
 
Bazıları anlayamıyor , bizler gaz çıkarmıyoruz , totomuz yok demedik.Yapılıyor ama birbirimizin yanında yapmıyoruz.İlişkimizin 5. yılı.2 yıl beraber yaşadık , 9 aydır da evliyiz.Böyle bir şeye şahit olmadım.Eşim lavaboya giderken haber verir ses gelmesin diye odanın kapısını kapatır ki evimiz kocaman ses gelmesi imkansız.Tv veya müzik açıp gider sesten rahatsız olmiyim diye.Ha yapmasa da kızacak değilim , tuvalette sonuçta ses çıkar tabii ki ama bu karşıdakini düşünmektir.Bunun samimiyet olduğunu düşünmüyorum , eşim çok kusmuğumu temizlemiştir , dişimizde maydonoz kalır yemekten sonra , sarımsak yeriz , huylanmayız birbirimizden asla ama gaz çıkardıktan sonra harika kokmuyor hanımlar.Kimse eşine o kokuyu çektirmemeli diye düşünenlerdenim.
 
Çok ciddi bir şekilde konuyu açmıştım ama sonuç =:KK45: :KK70:
Tabi yapılır ama çok rahat olunması da yanlış bence.
 
Ben evde yalnızken bile tuvalete gidip orada çıkarırım ama buna rağmen eşim bir gün uykudayken çıkarmışım diye ben onun her sabah sümkürmesinden şikayet ettiğimde (sesine bebek uyanıyordu) sen de uykudayken osurma o zaman demişti! Hem çok utanmıştım hem de kızmıştım ne alakası var şimdi diye.
 
Dert degil ne dert ediyorsun, konu da hiç bi başlığa uymamis zaten :KK70:
 
Bilerek yapildimi bende cok kiziyorum. Tabiki insan evde rahat etmeli fakat gaz cikarirken esi rahatsiz oluyorsa bunu yapmamali
 
Back
X