evlendiğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde bu adam benim eşim olacak diyen oldu mu

ne kadar gıcık adam her yerde de karşıma çıkıyor dedim tam 12 yıldır tanıyorum ve 6 yıldır eşim iyi ki evlenmişim :)

arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu
Ben hiç inanmıyodum böyle şeylere hatta diyenler olurdu arkadaşlarımdan 'ya ilk gördüğümde anlamıştım ben evleneceğim adamın o olduğunu' diyerekten falan.Gülerdim ben bunlara içimden :KK53: Meğersem oluyormuş :KK23:

Biz internette tanıştık face'de okey oynarken :KK48: fotoğrafına baktım takım elbiseli ve sahiplendim resmen çok karizmatik duruyordu.. Ben bu adamla evlenirim ve Allah nasip ederse çocuklarımızda çok güzel olur diye içimden geçirdim ve onu kaybetmemek için sürekli konuştum.. meğerse oda benden hoşlanmış :-) neyse mail adreslerimizi aldık oradan konuşmaya başladık 4. senemize girdik neredeyse ve 1,5 yıllıkta evliyiz kocişle çok şükür yarabbim :KK36:

Ben bu adamla evlerim beehh!!! Demiştim :))) tanıştıktan 20 gün sonra çat diye evlendik :)) iyikide evlenmişiz. İki yıl oldu bir oğlum var :) çok şükür onları verene...

arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu

Evet dedim onu ilk kez 16 yasimda gordum o da 17 yasindaydi gorur gormez asık oldum evleneceğim adam bu dedim ve ben onu tavladim flort etmeye basladik

Kesinlikle onunla evlenecegim bir sekilde icime dogdu onu gordugum ilk gun ondan baska erkek kalmamisti sanki dunyada

Yani nasil desem gercekten iste bu benim evlenecegim kisi dedim o zamanlar lisedeydik ve hep universite bitince evlenecegiz diye dusundum

Hatta flort etmeye basladigimiz ilk zamanlar ilk ben soylemistim seninle evlenecegim sen de benimle evlenmek ister misin diye :p

Yaklasik 6bucuk yıl flört ettik lise bitti üniv bitti derken ve simdi 3bucuk aylık evliyiz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ben demedim hatta tipim değildi ilk görüşte aşıkta olmadım ama sevdiğim ilk gün demiş kendine işte o kız diye:)

bizide kuzenim tanıştırmıştı ilk görüşte bi sıcaklık hissettim kendime çok yakın buldum 6 senedir evliyiz iyiki hayatımda ruh ikizim o benim :KK68:

Öğretmenler odasında sene başı tanışma toplantısı yapılıyordu. Eşimi ilk gördüğümde Allahım lütfen sevgilisi olmasın ve lütfen benim olsun :KK37: demisligim vardır itiraf ediyorum:KK22:

Eşimi ilk gördüğüm an ışte bu evleneceğim, hayatimi geçireceğim insan dedim.... Garip bu şekilde hissettim bunu....:KK200:

eveeeeeeeeeeeeetttttttttt okadar çok aşık olmuştumki tam evleneceğim adam dedim 6 yıl çıktık ve 1,5 yıllık evliyiz yine olsa yine kocamla evlenirdim.. :)

X