evlendiğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde bu adam benim eşim olacak diyen oldu mu

Kız nasil ikna etti ya seni o zaman o_O
işte aşkkk buna denir ne diyim 1 sene o bana baktı sonra bi 6 ay bakıstık her gün her aksam bakıstık enteresandır sonra bi dügüne gittik esimde ordaydı bana bi tanıdık vasıtasıyla cıkma teklif etti bende olur ama nerde dedim o sırada oda is icin sehir degistiriyodu falan dügün öyle gecti gece oldu ayakkabılarını yan yana vurmak bizim parolamız oldu ayaklarını vurdu

bende camdan baktım aa gelmis dedim o gece sokakta tam 12 tur attı bi bizim sokaktan bi arkda sokaktan sürekli gecti bizde safff gibi melül melül bakıstık sonra numarnı yaz dedi bana tam atıcaktım birileriyle gecti bekledim geri dönmedi sora 1 hafta yoktu piyasade o geen memlekete gitmis neyse geldigi gece attım numarmı öyle basladık diişikkkk yani :)))

Bende de oldu ilk tokalaşır insanlar karşılaştıklarında biz direk sarılmıştık normalde öncesinde telefonla konuşuyorduk tanıdıktık yani:KK53:ve o an o sıcaklığı değişik birşey olduğunu herkesten farklı birşeyler olacağını hissetmiştim :nazar::KK68:7 senenin içinde olduğumuz bir ilişki ve 2 haftalık evliyiz:nazar::KK60:

Son düzenleme:
sizlere sordum ama bende de bu his birinde uyandı sadece bekarım bu arada ona sarılmak istedim ilk gördüğümde :KK70: nitekim sarıldım da oysaki sevgili falan değiliz içimden sürekli ona sarılmak geliyor değişik bi his var çok sevdiğim aşık olduğum bir sevgilim olmuştu onda bile böyle bir his yaşamadım bakalım zaman ne gösterecek :)

eşim beni gördüğünde ben bu kızla evlenmelıyım ama o bana bakmaz demiş.. bense onu ılk gordugumde ıyyyy hayatta sevgılım olamaz demıstım suan evlılıgımızın 3. yılını doldurduk :KK53: hemde 7 ay ıcınde tanıstık evlendık:KK55:

çok hoşlanıp ta kendine bağlayan ve evlenmeyi ilk kadının düşündüğü ilşkilerde olur bence . ben ciddi olarak başlarım ilşkiye ama bununla kesin evlenmeliyim ya da bununla evleneceğim içime doğdu gibi hissetmedim.zamanla tanıdıkca evet bununla uyumluyuz bu olabilir derim ilk görüşte aşka inanırım ama aşk değil hep mantık ağır basar bende ve aşık olduklarım platonikti çıktığım iki kişiyi de sonradan sevdim ve aşık oldum:)

Benim de aklımın ucundan geçmemişti... Hatta Çok sinir olduğum bir insandı... ( içten içe hoşlandığım için sinir oluyormuşum bunu sonradan anladım) o da benden hoşlandığı için uğraşıyormuş benimle... Ben senle evlencem ilerde derdi... Allah korusun derdim :)

Esim beni uzaktan gormus. Iste evlenecegim kiz demis. Nasil anladin diyorum gulusun yetti diyor

Hissetmemm mii calisiyordum onu gordum bi bakistik
sanki etrafimizdaki insanlar yok oldu sadece ikimiz kaldik
Uzun sure bakistik hemde cokkk ah hersey durdu zaman saat dk saniyeler

evlenicegim adam dememistim cunku cokkkkk kucuktum 16 yasindaydim

bizim hikayemiz cokkk guzel

dun evlilik yildonumuzu kutladik ve 6.yilimiza girdik iki bucuk yasinda da prensesim omrum var

Ben hissetmedim ama evlenmeyi hic istemeyen esim beni gorunce fikirleri degisti

arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı. bayramda full kalabalık bi cafedeydik, bu zavallılar 20 dakika sonra sinemaya giriceklermiş, hadi bi oturalım yanınıza dediler. sanki kimse kalmadı o an o ortamda 20 dakika içinde içim gitti içim. velhasıl kalktılar gittiler. ama bi ara bowling oynarız lafı geçti. ben dururmuyum? eve gittiğim gibi aradım taradım facebooktan buldum ekledim. kabul etti, ama bişey yazmıyor, delircem. oldu olan dedim ilk mesajıda ben attım bowling yalan olmasın dedim. gelen mesajı aynen şu; oynarız. Allah'ın günleri çuvala girmedi ya? yılmadım, yıkılmadım, mesajlarıma devam ettim. 2 gün sonra bi buluşma ayarladım. gündüz 2 de görüştük akşam 11 e kadar oturduk muhabetimiz çok güzeldi. tam 1. yılımızda nişanlandık, 2 yıllık evliyiz. :)

Sanki bunları ben yazmisim:KK53:

ben evlenmeden X diye birine aşıktım. onunla olmasi için X X diye dua ederdim. nasip olmadi ayni isimli Y diye biriyle evlendim. ama iyiki evlenmişim demekki benim nasibim buymuş dua ettiğimi X için dua ettiğimi biliyorum :KK70:

X