- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi tagsforlikes
amin inşallah tatlım allah herkesi sevdiğine bağışlasınAllah tamamina erdirsin canim, masallah size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah tatlım allah herkesi sevdiğine bağışlasınAllah tamamina erdirsin canim, masallah size.
çok güzel yahu maşallahEhmmm Söyle olduuu... Arkadaslar sayesine tanistik nisanlimla.. o zamanlar pek cirkindi bakmadim yani pek ona ama ister inanin ister inanmayin bana ilk saniyeden beri o kadar deger verdi ki gözlerinden bana nasil carpildigini izledim resmen...
Biliyorum bir his vardi onunla evlenicem diye... ama cok cok cok erken tanisdigimiz icin biraz beklettim onu ... yaklasik 5 sene...
Cikmaya basladigimizda sanki ikimizde biliyorduk evlenicemizi coooooooook güzeldiiii
ben lolitop yiyor sanmıştımayyy cnm bu nasıl bi resim ya her seferinde icim buruluyo migdem bulanıyo valla diline cakmak ayyyyyy
anlatırmsınız :)evet ben :)
maşallah yaaa:)İlk gördüğüm de hiç tipim degil demiştim
Arka arkaya söz nişan dugun yaptik 15 senedir evliyim
anlatırmsınız :)
çok güzell :)ben okulda hemen hemen herkesi tanırdım... futbol maçı izlerken gördüm onu .... cümlem şöyle oldu.."ben bunu neden daha önce görmedim....
üzerinde sıfır kollu kapişonlu eşofman vardı...çok karizma duruyordu ...
aylarca tenefüste falan takip ettim...
kuzeni benim arkadaşımmış meğer....konuştuk...
hoşlandığımı söylemiştim o da eşime söylemiş.....
benim ismimden 2 kişi vardı okulda o diğerini anlamış.....bana mesaj çekti sen kimsin seninle sevgili olayım diye...tartıştık falan mesajda...
2 gün sonra konu açılmış....kuzeni o değil folklordaki ağlatan kafe deyince eşim ben onunla evlenirim demiş direk ve bana mesaj çekti ....yanlış anlama oldu falan filan diye.....sonra normal konuşmalar oldu ...sonra sevgili olduk....9 aysonra evlendik....şuan 2 çocuğum var 11 yıllık evliyim
Kız nasil ikna etti ya seni o zamanbennn nerfret etmistim ayyy tipe bak diye uyuz olurdum esim bana 1 sene baktıda her seferinde söylenirdim be bakıyo bu bana diye :)))
çok güzel ya :) peki ilk gördüğünde hissettin mi bu çocuk benim eşim olacak diyearkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı. bayramda full kalabalık bi cafedeydik, bu zavallılar 20 dakika sonra sinemaya giriceklermiş, hadi bi oturalım yanınıza dediler. sanki kimse kalmadı o an o ortamda 20 dakika içinde içim gitti içim. velhasıl kalktılar gittiler. ama bi ara bowling oynarız lafı geçti. ben dururmuyum? eve gittiğim gibi aradım taradım facebooktan buldum ekledim. kabul etti, ama bişey yazmıyor, delircem. oldu olan dedim ilk mesajıda ben attım bowling yalan olmasın dedim. gelen mesajı aynen şu; oynarız. Allah'ın günleri çuvala girmedi ya? yılmadım, yıkılmadım, mesajlarıma devam ettim. 2 gün sonra bi buluşma ayarladım. gündüz 2 de görüştük akşam 11 e kadar oturduk muhabetimiz çok güzeldi. tam 1. yılımızda nişanlandık, 2 yıllık evliyiz. :)
olcak, olmalı, olmak zorunda dedim :)çok güzel ya :) peki ilk gördüğünde hissettin mi bu çocuk benim eşim olacak diye
Saolasin şekerim 14 yasinda bide oglum var şimdimaşallah yaaa:)
Helal olsunarkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı. bayramda full kalabalık bi cafedeydik, bu zavallılar 20 dakika sonra sinemaya giriceklermiş, hadi bi oturalım yanınıza dediler. sanki kimse kalmadı o an o ortamda 20 dakika içinde içim gitti içim. velhasıl kalktılar gittiler. ama bi ara bowling oynarız lafı geçti. ben dururmuyum? eve gittiğim gibi aradım taradım facebooktan buldum ekledim. kabul etti, ama bişey yazmıyor, delircem. oldu olan dedim ilk mesajıda ben attım bowling yalan olmasın dedim. gelen mesajı aynen şu; oynarız. Allah'ın günleri çuvala girmedi ya? yılmadım, yıkılmadım, mesajlarıma devam ettim. 2 gün sonra bi buluşma ayarladım. gündüz 2 de görüştük akşam 11 e kadar oturduk muhabetimiz çok güzeldi. tam 1. yılımızda nişanlandık, 2 yıllık evliyiz. :)
tsk ederimmmmçok güzel yahu maşallah