Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

Bu dünyaya bir cocuk getirmeden bu kafayla gitmesi gerektigini bu sekilde ondan babada kocada yapamicagimi söyledim. Sen git ölsene ya demedim. Veya lütfen öl sen en iyisi gibi bir cümlede kurmadim.

Severek evlendiyseniz esinizle konusmayi deneyin kendi isteklerinizi soyleyin sert tepkiler veriyosa dusunun ayrilmayi. Ben cocuk doguracak olsam esim isim konusunda diretse ortak paydada bulusmayi denerim cift isimli olmasini istiyorum zaten. Ki erkekler zaten cocuga soyadini vermis bulunuyor isim hakki da buyuk oranda annede olmali esinize boyle soyleyin :)

Bu konusmayi daha öncede yapmistik. Ilk defa böyle sacma bir tepki verdi. Sizin dediginiz gibi yaptim zaten. Bende diretmedim ki o ona sundugum cözümü dahi reddetti. Ilk konusan ben olmak istemiyorum cünkü kendisi hatasini anlamali ve istiyorsa konusmali ve biseyler yapmali artik. Hatali oldugu halde onunla konusan taraf cogunlukla ben oldum cünkü ve bu böyle devam etmicek.

Bu dünyaya bir cocuk getirmeden bu kafayla gitmesi gerektigini bu sekilde ondan babada kocada yapamicagimi söyledim. Sen git ölsene ya demedim. Veya lütfen öl sen en iyisi gibi bir cümlede kurmadim.
Ah tamam ben yanlış anlamışım o kısmı özür diliyorum.

sanki zaten anlasamiyormussunuz da bu işin son raddesi gibi geldi bana. yani bardagi taşiran son nokta. bi anda insan tiksinmez bence yani diger sorunlariniz nelerdi? adam sanki agresif gibi geldi bana ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…