Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

perininhayali

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
193
126
18
Merhaba,

Basliga kocamla anlasamiyoruz yazdigima bakmayin henüz sadece resmi nikahla evliyiz ve ayni evi dahi paylasmiyoruz. Az önce kendisiyle cocuk ile ilgili bir sorun yasadik. Ilerde cocugum olursa ilk ogluma isimini sectim ve sadece ben koyucam ve. Ikinci cocugun isminide ben koyabilirmisim. Cünkü böyle bir düsünceye nasil girer ve bunu nasil söyler anlamis degilim Simdiden tesekkür ederim

Son düzenleme:
Umarim bir an önce cevap alabilirim. Cünkü suan nasil düsünmem gerektigini bilmiyorum ve kendisinden nefret ediyorum.

Yani dogmamais cocuga don bicmek iste tamda bu yanlis anlamadiysam hamile bile degilsinz.bir olsunda o sevincten ayilir bayilir dogru soyluyo yuz ceviririm diye. Kendilerine gelemiyorlar sevicten. Sen ona bakma karnina dustulten sonra bir tekme atisina sahit olsa sevincten ne hale geliyorlar. Erkek milletin geneli bak gercekten aptallar. Soylediklerini cok kafaya takmamak lazim unutuyorlar ne soylediklerini. Tabi bazilari mamyak psikopat onlari es geciyorum siddet uygulayanlari falan. Ama boyle dilinde olan daha biseyler olmadan kesin biseyler konusan adamlar genelde parmakta oynatilir gibi he de gec

henüz sadece resmi nikahla evliyiz
başka nasıl evli olacaktınız ki zaten?
eger sen ikinci bir isim koyarsan o cocuga yüz cevirir ve onu yok sayarim dedi.
yuh, ergen mi kocanız, bu nasıl bir kafa!
Bende ona agzima geleni saydim ve engelledim
kaç yaşındasınız? KOCANIZI mı engellediniz?
ölmesi gerektigini dahi ona söyledim.
evli olduğunuz birine nasıl böyle şeyleri kolayca söyleyebiliyorsunuz? 2niz den de bahsediyorum,gerçekten kaç yaşındasınız?

buradan bakınca evliliğe hiç hazır değilsiniz,ne aceleniz vardı??

bence siz mutlu olamazsınız,yani bu evlilik size yalnızca mutsuzluk getirir.

Sectigi isim ne veya kimin? Devamli mi böyle emrivaki konusur sizinle?
Kendisinin dedesinin adiymis ve yanina ben begensem dahi bir isim koymazmis cünkü kendisi cocugu pazardan alip eve getircegi icin bu düsünceye sahip! Halbuki ben ona sadece eger cok begenirsem bir isim daha eklerim dedim

Demek istedigim dügünümüz daha olmadi

katiliyorum kesinlikle ergen oldugu konusunda

ben 25 kendisi 32 yasinda

evet kendisini engelledim cünkü bana yarin bu nikahi sonlandirip ailesine ve herkese haner vericegini söyledi konu uzamasin diye sinirden engelledim ne hali varsa görsün

Inanin bende bilmiyorum cünkü yüz ceviririm gibi bir sacmaligi nasil düsünür insan bende kendisine hayati boyunca cocuk sahibi olmamasini ve mümkünse bu sekilde ölmesi gerektigini söyledim cünkü cocuk dünyanin en güzel seyi ve daha olmamis yani neyin kafasiyla yüz ceviririm bilmem ne yaparim diyebiliyor

Ben doğmamış çocuğa don biçmeyin demeyeceğim. Bu küçük şeyler aslında adamın kişiliğini gösterir. Sizin görüşlerinize değer vermiyor ve bunu açıkça belli etmekten çekinmiyor. Bu sinyalleri alın ve bu adamla devam etmeyin bence. Evlenmeden önce böyle değildi lafına çok inanmam ben mesela. Herkes kişiliği hakkında ipucu verir. Bakın bu adam da vermiş. Çok saygısız ve hadsiz bana göre

Nisanliyken veya yeni evliyken herkes biseyler soylerde soyler geri o sozler havada ucusup gider her soze ayrilmak sacma esinizin yaptigi sacma sizin ona olmesi gerektigini soylemeniz dahi sacma ergen hareketler
Dogmamis ve olmamis bir cocuk hakkinda simdiden böyle ahkam kesebilen biri bence cocuk falan dünyaya getirip ilerde belkide baba dahi olamicaksa o sekilde ölmesi herkesin yararinadir bence

aşkınızdan ölmüyorsanız evlilik kararınızı tekrar bir gözden geçirin derim...

32 yaşında ve kurduğu cümlelere bak...

bu adam babalığı anlık heves olarak görüyor herhalde, lütfen emin olmadan bu adamı baba yapmayın rica ediyorum.

korunun en azından boşanmayacaksanız da.

Haklisiniz tesekkür ederim.

Nikahlı kocanız ama aynı evde yaşamıyorsunuz. Uzaktan daha oluşum aşamasına bile adım atmadığınız oğlunuz için isim kavgası yaptınız. O da yetmedi kavganın hiddetinden adamı gömecek noktadasınız, bir de boşayacağım moduna aldınız kendinizi. Her şeyi hızla yaşayıp tüketenlerdensiniz sanırsam. Evlilik bu değil, böyle de değil. (keşke bir yasa çıksa da ergen akıllıları da evlilikten men etseler. Milletçe bi rahat etsek.) Hasbünallah diyorum size!

Tesekkür ederim

Size katiliyorum ama unutmamaniz gereken birsey daha var varsayimlar üzerine konusulmus bir konuda bir insan o cocuga yüz ceviririm yok sayarim ve gözüm dahi görmez dedi. Bense ona sadece öncesinde bir isim daha begenirsem onuda yanina koyarim gibi bir cümle kurdum kusura bakmayin ama kendimi sonuna kadar hakli görüyorum cünkü yanlis bir cümlem o cümleyi duyana kadar olmadi istegini gayet anlayisla karsiladim kendisi bu raddeye getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…