- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
Hayir hanfendi discinin numarasi telefonuma kopyalamistim yazarken yanlislikla yapistir yapfim galibaİyde nasil yanlışlıkla numarayı yazarsiniz ayrıca kimin nosu burdan aramizimi bekliyorsunuz nedir
aynennnnn katılıyorummmmyaa.burda en sinir olduğum laflardan biri ' neden evlendin ozaman neden evlendin ozaman ' ' neden çocuk yaptın '
ya olmuşla ölmüşe çare var mı arkadaşlar ???
olmuş bikere evlenmiş bu kızcağız ona göre yorum yapsanıza.
siz neden evlendin ozaman diyince boşanmış mı oluyor azman geri mi geliyor . te allahım
AnladimHayir hanfendi discinin numarasi telefonuma kopyalamistim yazarken yanlislikla yapistir yapfim galiba
wayyy tebrik ettim eşinizi .gerçekten çok ince .Allah sevginizi muhabbetinizi bozmazın.Ayrıca ben de dün iftar sofrasını geç kurdum ama eşim suratını ekşitmedi...
Merhabalar hanimlar..
Ben 20 yasinda 2haftalik evli ve mutsuz bi kadinim...
Esim 35 yasinda o da tahminimce evlendigine pisman olan bir adam..
Ben bu adamla evlenirken ya da konusurken kormuydum ya da nasil bi askla baglanmisim bilemiyorum..
Nisanimda esime takilan altinlari kaynanam aldi cantaya atti sustum.
Yeni ev alacaklarini soylediler suan onlarin eski evinde oturuyoruz.
Ve onlarin koltuklari onlarin bi cok esyasi evde hala yatak odasi haric.
O yeni alindi zorlamasam oda alinmayacakti.
Dugude ince bi bilezik taktilar.
Beyaz esyam alinmadi dugun bitti ev hala bitmedi..
Benim ilk gecemde kanama olmadi oda anlayisla karsiladi doktora gitmemi istedi kizlik zarim esnekmis.
Esim sadece bana balayinda yaklasti. Balayi bitti sadece 1kere yaklasti sonra bana agzin kokuyor ama beni okadar rahatsiz etkiyor dedi..
Bu adam nisanliyken bana duskun biriydi evlendik yaklasmiyor..
Evi duzenlemeye calisiyorum herseye laf yuz ekşiltme.. İftar icin cirpiniyorum az nisey gec kalica surat yapiyor gece sarilmiyor..
Acikcasi uzuluyorum.. Onceden hayallerimiz vardi soyle yapariz boyle yapariz eskiden giyinisime karismazdi butu kiyafetlerimi attirdi bubdar bu kisa diyerek simdi sokaga cikicam kiayfetim yok alalim diyincede bi 6ay kendimizi sikmamis lazim borcumyz var diyor bisey istiyorum sonra diyor yapmiyor ne yapicam bilmiyorum....
Başka kapıya...wayyy tebrik ettim eşinizi .gerçekten çok ince .Allah sevginizi muhabbetinizi bozmazın.
Konu sahibi arkadaşım bak insanlar nasıl eşler buluyor .ee napcan iyi koca bulamayan sensin. sonra buraya gelip dertlenmiceksin aman insanlar bi çözüm bulmasın bi iyi niyette bulunmasın.
derdini açıyorsun suçlu oluyorsun. sonra burda eşler yarıştırılır. sanki milletin kocasının iftarda yüzünü ekşitip ekşitmediğini sordun.
kader bazen evlilik .yapmam dediğini yapıyorsun gözün göre göre.
daha yeni evlisin çözümü yoksa erkenden bitir derim ben.
Allah yardımcın olsun
nasıl başka kapıya canım senmi karar veriyosun.Başka kapıya...
Evet çünkü benim kapıma geliyorsun... Benden sana ekmek çıkmaz kardeşim... Başka kapıya...nasıl başka kapıya canım senmi karar veriyosun.