Evlendigime pismanim :(

Ayrıca ben de dün iftar sofrasını geç kurdum ama eşim suratını ekşitmedi...

telefon numarası nasıl yanlışlıkla yazılıyor?

numara 90 ya evde yoksam gibi.

yani balık baştan kokmuş.Resmen baban yaşında bir adam senin için kaynarken o oldu bittiye getirmiş herşeyi.

ailen nasıl müsade etti kendinden 15 yaş büyük biriyle evlenmene...çok çok yanlış bir evlilik ev yok eşya yok neye güvenerek tamam dedin..

Cok pardon da 35 yasina gelip bir baltaya sap olamamis bu culsuzu nerden buldun???
Beyfendinin ne duzeni var ne bir seysi..
O yastaki insan anasina altin kaptiriyor fln..
Bide benim bildigim nisanlanan kiza altin takilir ki altinlar komple kizin olur..

aynennnnn katılıyorummmmyaa.
20 yaşında neden evlendinn ee o zaman zanaı geri çevirinde evlenmesin.
zaten üzgün evlenmiş bitmiş.sorunnuna çözüm istiyor niye evlendinde niye evlendin .yorum yazma o zaman.çözümün yoksa Allah yardımcın olsun duacınım de.
ama yok herkes müneccim kendileri evlenirken çocuk yaparken herşeyin çok güzel gideceğini önceden biliyor.
walla bazı şeyle röyle bi kader ki gözün göre göre evet diyorsun.asla yapmam dediğin şeyi yapıyorsun

Hayir hanfendi discinin numarasi telefonuma kopyalamistim yazarken yanlislikla yapistir yapfim galiba
Anladim

Olan olmuş artık evlenmissin sakin cocuk yapma bi tanidigim var ayni senin durumunda bi cocuk yapti eşi senin eşin gibi kadını rezil sefil etti halen evliler kadin el alem neder diye adami cekiyo cocugunun bile ihtiyaçlarını karşılamıyo

Baktin bu evlilik yurumuyo ilerde mutsuz evli olmaktansa bosan cocugun olmadan

Ayrıca ben de dün iftar sofrasını geç kurdum ama eşim suratını ekşitmedi...
wayyy tebrik ettim eşinizi .gerçekten çok ince .Allah sevginizi muhabbetinizi bozmazın.
Konu sahibi arkadaşım bak insanlar nasıl eşler buluyor .ee napcan iyi koca bulamayan sensin. sonra buraya gelip dertlenmiceksin aman insanlar bi çözüm bulmasın bi iyi niyette bulunmasın.
derdini açıyorsun suçlu oluyorsun. sonra burda eşler yarıştırılır. sanki milletin kocasının iftarda yüzünü ekşitip ekşitmediğini sordun.
kader bazen evlilik .yapmam dediğini yapıyorsun gözün göre göre.
daha yeni evlisin çözümü yoksa erkenden bitir derim ben.
Allah yardımcın olsun

evliliğiniz daha çok yeni biraz daha sıkın dişinizi bence .Kendinize düşen görevleri eminim fazlası ile yerine getiriyorsuuzdur,fakat ağız kokusu bir hastalık habercisidir bunun için gerekli önlemleri almalısınız doktora gidin görünün bence özellikle diş doktoruna .Kendiside bir bocolamada olabilir daha 2 hafta çok çok erken bir zaman her 2 niz içinde biraz daha sabır.yatakta o size sarılmıyorsa siz sarılın derim aşkta gurur olmaz .Sizin ile ilgili böyle ağzın kokuyo fakat rahatsız etmiyo gibi tabirler tekrar kullanırsa sizde incindiğinizi ve madem rahatsız etmiyor ise neden dile getirdiğini güzel bir şekilde sorun

Başka kapıya...

Bebek için çok dikkatli olman lazım. Artık evlenmişsin eşini tanımaya çalış zor evet çünkü sen daha 20 sin adam 35. Senin heyecanlarını eşin çoktan aşmış geçmiş durulma evresinde belliki. Yapacak birşey yok az zamana bırak yok baktın hala mutsuzsun her zaman dediğim gibi hayat kısa. Neden mutsuz geçiresin yol verirsin gider. 20 li yaş ne heyecanlı ne atraksiyonlu yaştır halbuki. Hayatını istemediğin mutsuz bir adama endeksleme.

20 35 herşey bu numaralarda gizli bide acaba adam size yaklaşmıyor bahane yapıyor sizle kendi açığını örmek içinmi evlendi acaba benim aklıma bu geldi ilk.

Bide siz neden bukadar yaş farkı olan biriyle evşendiniz zenginmiydi veya öylemi gösterdi size rahat hayat yaşamak istemek normal sadece merak ettim

hiç bekleme değişecek diye değişmez Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demişler.Allah yardımcn olsun sorunların buyuk gözukuyo

Valla butun mesajlari okuyamadim
Daha once yazmis olan vardir belki ama ben bu konuyu hatirliyorum. Nickinizi hatirlayamadim sadece.. Cok uyarmistik evlenmeyin diye. Persembenin gelisi carsambadan belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…