Evlendigime pismanim :(

Ayisigi95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
3
1
29
Merhabalar hanimlar..
Ben 20 yasinda 2haftalik evli ve mutsuz bi kadinim...
Esim 35 yasinda o da tahminimce evlendigine pisman olan bir adam..
Ben bu adamla evlenirken ya da konusurken kormuydum ya da nasil bi askla baglanmisim bilemiyorum..
Nisanimda esime takilan altinlari kaynanam aldi cantaya atti sustum.
Yeni ev alacaklarini soylediler suan onlarin eski evinde oturuyoruz.
Ve onlarin koltuklari onlarin bi cok esyasi evde hala yatak odasi haric.
O yeni alindi zorlamasam oda alinmayacakti.
Dugude ince bi bilezik taktilar.
Beyaz esyam alinmadi dugun bitti ev hala bitmedi..
Benim ilk gecemde kanama olmadi oda anlayisla karsiladi doktora gitmemi istedi kizlik zarim esnekmis.
Esim sadece bana balayinda yaklasti. Balayi bitti sadece 1kere yaklasti sonra bana agzin kokuyor ama beni okadar rahatsiz etkiyor dedi..
Bu adam nisanliyken bana duskun biriydi evlendik yaklasmiyor..
Evi duzenlemeye calisiyorum herseye laf yuz ekşiltme.. İftar icin cirpiniyorum az nisey gec kalica surat yapiyor gece sarilmiyor..
Acikcasi uzuluyorum.. Onceden hayallerimiz vardi soyle yapariz boyle yapariz eskiden giyinisime karismazdi butu kiyafetlerimi attirdi bubdar bu kisa diyerek simdi sokaga cikicam kiayfetim yok alalim diyincede bi 6ay kendimizi sikmamis lazim borcumyz var diyor bisey istiyorum sonra diyor yapmiyor ne yapicam bilmiyorum....

Telefon numarası ne için?

Yanlış anlamassan kendinden 15 yas buyuk biriyle evlenmendeki etken neydi diye sorabilirmiyim

merhaba guzel kardesim,
ev, esya kiyafet hepsi hallolur, ama ask eksik belli ki. Adam evlenince, istedigini almis ve bitmis onun icin.
agziniz koksaydi, nisanliyken de alirdi kokuyu, bahane ediyor gibi geldi.
ama gercekten koku varsa, bu bir hastaliktan kaynaklaniyor cogu zamanda. Cozum yoluna gitmeniz gerekli, cunku yanlis bilmiyorsam kadin dayak yiyince bosatmayan hakimler, agiz kokunca tek celsede bosuyorlarmis.

Kaç ay nişanlı durdun hicmi hareketlerinden anlamadin
Nişanlılık döneminde gerçek yüzünü saklamış besbelli
Evlendikten sonra gerçek yüzü çıkmış
Aman cocuk yapiyim da düzelir mantığına gitme valla surunursun

Evlenmeden de bunları biliyordun evi eşyayı takıyı unut

Iftar geç kalınca sürat asması normal

Madem evdesin iftarı bir saat önceye göre hazırla pişmiş beklesin

Sürat astı sarılmadı vs geç filmlerde değil gerçek hayatta yaşıyoruz ama kıyafetlerimi attırdı ve doktora gönderdi üzerinde uzun uzun düşün

Senin sözün yeterli değilmiş ve bu aşamaya kasar kıyafetine karışmamış da şimdi mi aklına gelmiş

Para pul ev koltuk sonra olur ama baskıya şimdi boyun eğersen bir daha kurtulman zor olur

Bana göre baştan yanlış bir evlilik zaten... Eşin Kendinden 15 yaş büyük, evinize bir çöp dahi almamış, kaynananın eskileriyle idare etmişsin, nişandaki takıları kaynanana kaptırmışsın, kendi de zaten doğru düzgün bişey takmamış sana... Eşin ilgisiz, sevgisiz, cimri ve kıskanç..

20 yaşında neredeyse 2 katın bir adamla...dönsen ailen arkanda mı? Çalışıyor musun?

Ne aceleniz vardi da 20 yasinda kendinizden 15 yas buyuk biriyle evlendiniz. Ayrica o telefin numarasi ne oyle? Sizin kararlarinizi tartismak bize dusmez ama soylemeden edemedim k.bakmayin...

bilemedim canım. evlenince değişenler odun olanalr.
bende bugunlerde herşeyi çok sorgular oldum.
bakıyosun bazıalrı eşlerine prenses gibi davranıyor kimi külkedisi
ama daha yolun başındasın bu kadar soğuksa uzatma uğraşam harcatma kendini

Gerçekten çok üzücü bir durum. Ama siz zaten kendinizden 15 yaş büyük birini kendinize eş olarak seçerek ilk hatayı yapmışsınız. Evlenmeden öncede bu evliliğin huzurlu olmayacağının sinyallerini eşinizin ailesi fazlasıyla vermiş. Daha ev kurma muhabbetlerinde değer görmeyeceğiniz belliymiş. Ve o takıların çantaya atılmasına nasıl ses çıkarmadınız hayret ettim. Sırf kanama olmadı diye sizi jinekoloğa götürecek kadar zar kafalı bir adamla hayatınızı birleştirmişsiniz. Ağzın kokuyor muhabbetine hiç girmiyorum bile çok rencide edici, ben okurken bile kendimi çok kötü hissettim. Biraz kendim ettim kendim buldum hesabı olmuş sizin ki.. Yerinizde olsam sanırım ben bu evlilik trajedisini fazla uzatmazdım.

burda en sinir olduğum laflardan biri ' neden evlendin ozaman neden evlendin ozaman ' ' neden çocuk yaptın '
ya olmuşla ölmüşe çare var mı arkadaşlar ???
olmuş bikere evlenmiş bu kızcağız ona göre yorum yapsanıza.
siz neden evlendin ozaman diyince boşanmış mı oluyor azman geri mi geliyor . te allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…