- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Ailenizin yanına dönün gerekirse kendi ailenizin kapısında yatın ama içinde olduğunuz durumdan mutlu bir yuva çıkmaz. Et tırnaktan ayrılmaz. Elbet affederler21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Muhtemelen oglanin ailesi de onaylamadi bu evliligi. Oglan iceri girince evin masrafini kim ustlenecekti mesela. O yuzden hemen dagitildi ev. Dua etsin sokakta birakmamislar. Benzer versiyonunu erkek kardesimden yasiyoruz. Bizde bebek yok sukur. Gonderdik anne babasina kapattik evi. Yapacak bisey yoktu cunkuRizaniz olmadan evdeki esyalari nasil satabildiler. Esiniz hangi sebepten yatiyor? Ayrilmayi düsünüyorsaniz ve aileniz arkanizda degilse kadin siginma evinden baska bir yer aklima gelmedi. Simdi bebek de dogacak hemen calisamazsiniz. Gencligin toylugu ile basinizi yakmissiniz resmen. Üzüldüm. Insallah kendinizi kurtarip cocuklariniz icin bir hayat kurabilirsiniz
ay konudan bagimsiz olacak ama sizi her gordugumde kikir kikir guluyorum nevriye budak benim idolum.esra erole başvur tam onluk konu
ben de çok seviyorum her gün oklohoma rüzgarı adlı kasetini gün içinde dinlemeden duramıyorumay konudan bagimsiz olacak ama sizi her gordugumde kikir kikir guluyorum nevriye budak benim idolum.
Seni sürekli aldatan yalancı biriyle tavşanlar gibi sevişme bi zahmet. Ne tavsiyesi vericem sana?21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Sevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.Sorumsuz,yalancı aldatan adamla 2.yi yapana kadar aklınız neredeydi acaba çok merak ediyorum. Boşanıp ailenizin yanına gidin o zaman eğer istemezlerse kadın sığınmaya git baska bir secenek goremiyorum.
Resmî nikahınız var mı21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Benim de tanıdığım biri universiteyi okurken evlilik için kaçtı, çocuğu oldu. Boşanmak istiyor ailenin durumu düşük, bakamayız diyorlar. Çocuk olmasa bakardık diyorlar, kıza da idare et gittiği yere kadar dediler, maalesef. Burda aileyi haksız da göremiyorum ben şahsen.Ailesine gitsin diyorsunuz da hanımlar.
Ailesi neden 3 nüfusa baksın ?
Yazık günah değil mi onlara da ?
Bu ekonomik dar boğazda insanlar kendilerine zor bakıyorlar.
Şu tabloda maddi durumu iyi bir kız ailesi yok, üzgünüm.
Kız dogumdan sonra da çalışmayacak.
Çocuklarına mecburen k.valide bakacak o da onlarla anlaşmaya bakacak.
Ogulları sorumsuz, yalancı olabilir ama başka çaresi var mı ?
Kızını bir kişi gönderip hem de ailesi evlenmesini istemedigi halde kaçmış şimdi 3 kişi olarak geri dönülmesini niye kız aileleri haketsin ki ?
Aynen ya, kaçmayı bilmiş, ilk çocuklgu yapmayı, ikinci çocuğu yapmayı bilmiş. İnsanlar hata yapar ve bunun bedelini öder. Bu kişi çok mutlu bir evliliği olsa ailesini silerdi eminim.Ailesine gitsin diyorsunuz da hanımlar.
Ailesi neden 3 nüfusa baksın ?
Yazık günah değil mi onlara da ?
Bu ekonomik dar boğazda insanlar kendilerine zor bakıyorlar.
Şu tabloda maddi durumu iyi bir kız ailesi yok, üzgünüm.
Kız dogumdan sonra da çalışmayacak.
Çocuklarına mecburen k.valide bakacak o da onlarla anlaşmaya bakacak.
Ogulları sorumsuz, yalancı olabilir ama başka çaresi var mı ?
Kızını bir kişi gönderip hem de ailesi evlenmesini istemedigi halde kaçmış şimdi 3 kişi olarak geri dönülmesini niye kız aileleri haketsin ki ?
Eşyalarını tabiki satıp evi kapatacaklardı.
o evin kirası, elektrigi, suyu, yemesi, içmesi nasıl geçineceklerdi ki ?
Çok dogru bir karar vermişler.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Evlatlarıyla beraber olmak istiyor ise k.validesi ile iyi anlaşmaya bakıp az biraz büyüdüğünde işe girip çalışacak.
Ya aynen eşi boyle olmasa yanında olsa kendi ailesi aklıma bile gekm3zdiAynen ya, kaçmayı bilmiş, ilk çocuklgu yapmayı, ikinci çocuğu yapmayı bilmiş. İnsanlar hata yapar ve bunun bedelini öder. Bu kişi çok mutlu bir evliliği olsa ailesini silerdi eminim.
Evlenmeden önce nasıl biriydi?21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?