Evlendiğime pişmanım !!

Ailenizin yanına dönün gerekirse kendi ailenizin kapısında yatın ama içinde olduğunuz durumdan mutlu bir yuva çıkmaz. Et tırnaktan ayrılmaz. Elbet affederler

ben 18 yasindayken ders calismadigim zamanlarda hangi konsere gitsem, kendime ne kiyafet alsam filan dusunuyordum. evlenmek aklimin ucundan dahi gecmezdi. ne yasadiniz da kacarak evlendiniz bilmiyorum. bir de kactiginiz adam vasifsiz biri. nasil gozlerinizi kor eden bir askti bu?

sizi de kirmak istemiyorum, insaniz sonucta. hayatta hersey oluyor ama biraz gozunuzu acin yahu. cevrenize bakin, gozlemleyin. okuyun, egitim alin, aceleniz neydi?

kaynananiz cocuklariniza bakabilecek durumdaysa, is bulun calisin. yeni bebeginiz 6-7 aylik oldugunda. disardan egitiminizi tamamlayin. ve en en en onemlisi ne yapin edin, ailenizle barisin. sizin onlardan baska kimseniz yok cunku.

hayatinizi, aile iliskilerinizi bilmedigimiz icin ustunkoru tavsiye verebiliriz size ancak.

cok uzuldum halinize gercekten allah yardimciniz olsun.

Muhtemelen oglanin ailesi de onaylamadi bu evliligi. Oglan iceri girince evin masrafini kim ustlenecekti mesela. O yuzden hemen dagitildi ev. Dua etsin sokakta birakmamislar. Benzer versiyonunu erkek kardesimden yasiyoruz. Bizde bebek yok sukur. Gonderdik anne babasina kapattik evi. Yapacak bisey yoktu cunku

Üzüldüm . Eşiniz neden hapiste ?
Ailenizden konuştuğunuz kimse yok mu ? Kardeş anne gibi . Hatta dayı amca ? ..
Eşyalaeınızı size sormadan nasıl sattılar anlamadım bna izin vermemeniz gerekirdi . Küçük yaşta olmanın zararı kendini savunamamak..

Seni sürekli aldatan yalancı biriyle tavşanlar gibi sevişme bi zahmet. Ne tavsiyesi vericem sana?

Sorumsuz,yalancı aldatan adamla 2.yi yapana kadar aklınız neredeydi acaba çok merak ediyorum. Boşanıp ailenizin yanına gidin o zaman eğer istemezlerse kadın sığınmaya git baska bir secenek goremiyorum.
Sevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.

Resmî nikahınız var mı

Ailesine gitsin diyorsunuz da hanımlar.
Ailesi neden 3 nüfusa baksın ?
Yazık günah değil mi onlara da ?
Bu ekonomik dar boğazda insanlar kendilerine zor bakıyorlar.
Şu tabloda maddi durumu iyi bir kız ailesi yok, üzgünüm.
Kız dogumdan sonra da çalışmayacak.
Çocuklarına mecburen k.valide bakacak o da onlarla anlaşmaya bakacak.
Ogulları sorumsuz, yalancı olabilir ama başka çaresi var mı ?
Kızını bir kişi gönderip hem de ailesi evlenmesini istemedigi halde kaçmış şimdi 3 kişi olarak geri dönülmesini niye kız aileleri haketsin ki ?
Eşyalarını tabiki satıp evi kapatacaklardı.
o evin kirası, elektrigi, suyu, yemesi, içmesi nasıl geçineceklerdi ki ?
Çok dogru bir karar vermişler.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Evlatlarıyla beraber olmak istiyor ise k.validesi ile iyi anlaşmaya bakıp az biraz büyüdüğünde işe girip çalışacak.

Benim de tanıdığım biri universiteyi okurken evlilik için kaçtı, çocuğu oldu. Boşanmak istiyor ailenin durumu düşük, bakamayız diyorlar. Çocuk olmasa bakardık diyorlar, kıza da idare et gittiği yere kadar dediler, maalesef. Burda aileyi haksız da göremiyorum ben şahsen.

Aynen ya, kaçmayı bilmiş, ilk çocuklgu yapmayı, ikinci çocuğu yapmayı bilmiş. İnsanlar hata yapar ve bunun bedelini öder. Bu kişi çok mutlu bir evliliği olsa ailesini silerdi eminim.

Kendi ailenizi reddedip kaçmışsiniz şimdi aileniz 3 olarak sizi neden kabul etsin..eşinizin ailesinin yaptığı da mantıklı ayrı evde yaşamanız ayrı masraf demek. Evi kapatıp yanlarına gitmektem başka çareniz yokmuşki zten. Mecbur anlaşacaksınız çocuğunuz doğacak insana ihtiyacınız olacak mecbur eş ailesi olacak yanınizdaa..ayrıca bundan sonra bence doğru bir şekilde korunun. Ba4i 3. Çocuk olmasın.

Aileniz ne yapsın şimdi?? Vaktinde dinlemeyin koca iyi bir halt gibi koştur koştur kaçın sonu belli olan evliliğe oh sonunda olan yine aileye olsun.
Eşinizin ailesi ile anlaşacaksınız mecburen ,sesinizi kısıp karnınızı doyurdukları için şükredeceksiniz. Çocuklar büyüyünce de kuracaksınız hayatınızı.
Tatlı tatlı yemenin acı acı...

Evlenmeden önce nasıl biriydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…