- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
+1Ailesine gitsin diyorsunuz da hanımlar.
Ailesi neden 3 nüfusa baksın ?
Yazık günah değil mi onlara da ?
Bu ekonomik dar boğazda insanlar kendilerine zor bakıyorlar.
Şu tabloda maddi durumu iyi bir kız ailesi yok, üzgünüm.
Kız dogumdan sonra da çalışmayacak.
Çocuklarına mecburen k.valide bakacak o da onlarla anlaşmaya bakacak.
Ogulları sorumsuz, yalancı olabilir ama başka çaresi var mı ?
Kızını bir kişi gönderip hem de ailesi evlenmesini istemedigi halde kaçmış şimdi 3 kişi olarak geri dönülmesini niye kız aileleri haketsin ki ?
Eşyalarını tabiki satıp evi kapatacaklardı.
o evin kirası, elektrigi, suyu, yemesi, içmesi nasıl geçineceklerdi ki ?
Çok dogru bir karar vermişler.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Evlatlarıyla beraber olmak istiyor ise k.validesi ile iyi anlaşmaya bakıp az biraz büyüdüğünde işe girip çalışacak.
Hayır yokResmî nikahınız var mı
Oha artık.Hayır yok
keşke böyle yazmasaydınız ,siz çoğu insandan daha ilginçsinizSevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.
O zaman kocanız değilHayır yok
İlginç hayatlar mı ? Hımm gerçekten çok ilginç hayatlar varSevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.
Resmî nikah olmayınca çocuk nüfusa Nasıl kaydettiriliyor? Bilmediğimden soruyorum baba ceza evinde siz gidip bunun babası bu deyince oluyor mu?Hayır yok
Nüfusta adını yazdırabiliyor.Resmî nikah olmayınca çocuk nüfusa Nasıl kaydettiriliyor? Bilmediğimden soruyorum baba ceza evinde siz gidip bunun babası bu deyince oluyor mu?
Bi de eşinizin ne kadar içeride kalacağı nasıl belli değil? Dava sonuçlanmamış bile olsa savcının istediği bir ceza süresi vardır
Bunu yazmazdım ama sizin kaynana evinde oturup, sesinizi kısmaktan başka hiç bir çareniz yok.
Elinizde resmi nikahınız bile yok, adam hapiste, iş hayatı hiç yok eğitim lise mezunu büyük ihtimalle iki bebekle ne kendinize ev kurabilir nede başkasının yanına sığabilirsiniz.
Adamın ne için hapise girdiğine gelemedim bile
Oturun ciddi ciddi düşünün çünkü hep düşünmeden hareket etmişsiniz.
Evet yukarıda yazmıştıNikah da mi yokmus?
'' Beni hep aldatan birisiydi '' diyen birine ne denir ki..?21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?