- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi cennetcicegi11
O zaman şikayet edinBen konunun trol oldugunu düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman şikayet edinBen konunun trol oldugunu düşünüyorum
Diğer konusunda cevap veriyorKonusuna cevap vermeyen, konu açıp kaçan üyelere bir daha konu açamama cezası talep ediyorum Mune
Evet ...Çok zor isi ama maalesef parası olmadan insan asla yeni bir hayat kuramıyor . Çocuklarını yanına alamıyor.Allah yardımcısı olsun.Kadının eşyaları bile rızası olmadan satılmış. Kocası hapiste. Nereden para bulsun da saklasın.
Çok zor bunu yapmasıÇocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına
Evet...Umarım başarır.Çok zor bunu yapması
KızEvlenmeden önce nasıl biriydi?
Ailesinin yanına gitmek istemiyor Muş maddi desteği varmış ama ailesinin .evli de değil zaten .ne istediği belli olmayan biri işte.biz okulda okurken 15 yaşında koca aşkına düşmüş .ondan ona ...tavsiye verildi öteki konusunda .adam dan ayrılmak istemiyor.bosuna yorum yapmayın .gereksiz inanın kiAh be ablacim sen kendi kendine kıymışsin.
Egitimin ne bilmiyorum.lise mezuniyetin vardir umarim en azindan.
Önce hayatına nasil devam etmek istiyorsun onun kararini ver.Yani o şerefsiz hapisten çıkıp gelse kollarına atlayip bana ev tut mutlu mesut yasarim dersen otur kayinvalidenin evinde gıkını cikarma.
Ama gerçekten pismansan git ailenin ayaklarina kapan affettir kendini.Bebegi biraz büyütunce işe gir çalış.Annen baban kıyamaz bakarlar torunlarina.Sana da sahip.cikarlar.
O kapatıldı .Diğer konusunda cevap veriyor
Mahallenin serserisine hangi hayallerle kaçıyorsun ya?+1
Bizim de çevremizde oldu benzeri bir olay. Kız tuttu, mahallenin serserisine kaçtı. Ailesi perişan tabi.
Üstüne birinci çocuğu yaptı, ikinciye gebeyken kocası 18 yaş altı bir kızı tacizden içeri girdi.
Anne baba zaten küs idi, gidemedi. Oturdu kayınvalidesinin evinde. Çocuğu doğurdu, sütten kesince girdi işe çalışmaya başladı. Ne hayallerle kaçmıştı evden ama sonu onu aldatan, üstüne tacizci bir adamın annesinin evinde gün saymak oldu.
Çok aşıkmış Katibim. Öyle ergen falan da değildi ha, kocaman kadındı.Mahallenin serserisine hangi hayallerle kaçıyorsun ya?