• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğime pişmanım !!

Çocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına
Çok zor bunu yapması :kahve::cry:

Öteki konuyu kapattirip burdan mi devam ediyorsunuz işiniz yok mu sizin .sana tavsiye kocanı hapisten çıkmasını bekle .çıkınca yanından ayrilma o seni istedigiyle aldatsin .önemli değil kocan dedim kusura bakma sevgilin olacaktı çünkü evli bile değilsiniz o yüzden evlendigime pismanin da diyemezsin.

Evlenmeden önce nasıl biriydi?
Kız
Ah be ablacim sen kendi kendine kıymışsin.
Egitimin ne bilmiyorum.lise mezuniyetin vardir umarim en azindan.
Önce hayatına nasil devam etmek istiyorsun onun kararini ver.Yani o şerefsiz hapisten çıkıp gelse kollarına atlayip bana ev tut mutlu mesut yasarim dersen otur kayinvalidenin evinde gıkını cikarma.

Ama gerçekten pismansan git ailenin ayaklarina kapan affettir kendini.Bebegi biraz büyütunce işe gir çalış.Annen baban kıyamaz bakarlar torunlarina.Sana da sahip.cikarlar.
Ailesinin yanına gitmek istemiyor Muş maddi desteği varmış ama ailesinin .evli de değil zaten .ne istediği belli olmayan biri işte.biz okulda okurken 15 yaşında koca aşkına düşmüş .ondan ona ...tavsiye verildi öteki konusunda .adam dan ayrılmak istemiyor.bosuna yorum yapmayın .gereksiz inanın ki

+1
Bizim de çevremizde oldu benzeri bir olay. Kız tuttu, mahallenin serserisine kaçtı. Ailesi perişan tabi.
Üstüne birinci çocuğu yaptı, ikinciye gebeyken kocası 18 yaş altı bir kızı tacizden içeri girdi.
Anne baba zaten küs idi, gidemedi. Oturdu kayınvalidesinin evinde. Çocuğu doğurdu, sütten kesince girdi işe çalışmaya başladı. Ne hayallerle kaçmıştı evden ama sonu onu aldatan, üstüne tacizci bir adamın annesinin evinde gün saymak oldu.
Mahallenin serserisine hangi hayallerle kaçıyorsun ya?

Back