- 21 Temmuz 2022
- 62
- -153
- 1
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Allah yardımcın olsun. Eşin yanına gelene kadar ailen ile kalsan olmaz mı? Küs iseniz de barışın derim. Aile ile küs kalman zararına olur şu vaziyette.Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Sorumsuz,yalancı aldatan adamla 2.yi yapana kadar aklınız neredeydi acaba çok merak ediyorum. Boşanıp ailenizin yanına gidin o zaman eğer istemezlerse kadın sığınmaya git baska bir secenek goremiyorum.21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Çocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Benim merak ettiğim kocası neden hapiste?Cok bıçak sırtı konular.
Ailesi de haklı.
Kızı bir kişi kaçıp üç kişi olarak geri dönecek ve aile bakmak zorunda kalacak.
Açıkçası istememelerine hak veriyorum ben .
Ayrıca kayınvalidenlerle de anlaşmak zorundasın, başka çaren mi var ?
En azından ne halin varsa gör dememişler sana.
Sorumsuzluk abidesi oğullarının 3 nüfusunu besleyecekler evde, kolay mı ?
1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.
Tek kurtuluş yolunuz aileniz. Ne yapın edin kendinizi affettirin. Yanlarına hemen dönmeseniz de bir sıkıntı anında "en kötü ihtimalle aileme dönerim" diyebileceğiniz kadar barışın. Eşiniz hapisten çıktığında da ayrılmamış veya ayrılığı düşünmüyor olursanız da korunma yöntemlerini öğrenin.21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
Kadının eşyaları bile rızası olmadan satılmış. Kocası hapiste. Nereden para bulsun da saklasın.Çocuklarına odaklan onları büyüt. Sakin kal.Kenara para sakla. Kendini ezdirme olabildigince.Gencsin henüz kendini ve çocuklarini güçlü olarak eğitmelisin.Ne yap et bir kenara az çok demeden para biriktir.Çocuklarınla o evden ayrılacağınızda çok lazım olacak. Allah kolaylık versin sana ve evlatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?