• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğime pişmanım !!

Ailesine gitsin diyorsunuz da hanımlar.
Ailesi neden 3 nüfusa baksın ?
Yazık günah değil mi onlara da ?
Bu ekonomik dar boğazda insanlar kendilerine zor bakıyorlar.
Şu tabloda maddi durumu iyi bir kız ailesi yok, üzgünüm.
Kız dogumdan sonra da çalışmayacak.
Çocuklarına mecburen k.valide bakacak o da onlarla anlaşmaya bakacak.
Ogulları sorumsuz, yalancı olabilir ama başka çaresi var mı ?
Kızını bir kişi gönderip hem de ailesi evlenmesini istemedigi halde kaçmış şimdi 3 kişi olarak geri dönülmesini niye kız aileleri haketsin ki ?
Eşyalarını tabiki satıp evi kapatacaklardı.
o evin kirası, elektrigi, suyu, yemesi, içmesi nasıl geçineceklerdi ki ?
Çok dogru bir karar vermişler.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Evlatlarıyla beraber olmak istiyor ise k.validesi ile iyi anlaşmaya bakıp az biraz büyüdüğünde işe girip çalışacak.
+1
Bizim de çevremizde oldu benzeri bir olay. Kız tuttu, mahallenin serserisine kaçtı. Ailesi perişan tabi.
Üstüne birinci çocuğu yaptı, ikinciye gebeyken kocası 18 yaş altı bir kızı tacizden içeri girdi.
Anne baba zaten küs idi, gidemedi. Oturdu kayınvalidesinin evinde. Çocuğu doğurdu, sütten kesince girdi işe çalışmaya başladı. Ne hayallerle kaçmıştı evden ama sonu onu aldatan, üstüne tacizci bir adamın annesinin evinde gün saymak oldu.

Hadi kaçtın evlendin 1 çocuk yaptın, 2 çocuk neden ?
Tamam Allah nasip etmistir ama Allah aklı kullanalim diye veriyor.
Hiç mi bilmiyorsunuz korunma yöntemlerini, bu kadar cahil olamazsın ya.

Bu kadar koca meraklısı olursan hayat; al sen istedin! al ağzına yüzüne!, diye vurur böyle pat pat...

Şu 'sütüm korur' lafını ilk kim çıkardıysa bulup fotoğrafını kondomlarin üstüne yapıştırmak lazım.

Hadi hamile kaldın niye doğurmaya karar verdin çok şahane bir hayatın varmış gibi daha elindekine bakamazken.

Yani sen tüm çözümleri anlamsız kılmışken bunları sana yazmak şu saatten sonra boş; ama 20 li yaslarin basindaki herkese ders olmalı bu ibretlik konular. Okuyun gezin tozun eğlenin elin sabıkalısinin baş ağrısı ana babasinin evinde iki büklüm ezik büzük sığıntı hayatı yaşamak için can atmayın!

daha genceciksin kaç kurtul bu köpekten yoksa 3 gün sonra 4.çocukla kalacaksın el elde baş başta. Kurtul zararın neresinden dönersen kardır.

Sevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.
keşke böyle yazmasaydınız ,siz çoğu insandan daha ilginçsiniz 🤣🤣

Sevmediği kadına insanın nasıl nefsi uyanıyor o da ayrı bir muamma.şehvet duyduğu insana aynı zamanda bağlanıyor, yakınlaşıyor da insan.ne ilginç hayatlar yaşanıyor.anlayamıyorum.
İlginç hayatlar mı ? Hımm gerçekten çok ilginç hayatlar var

Ah be ablacim sen kendi kendine kıymışsin.
Egitimin ne bilmiyorum.lise mezuniyetin vardir umarim en azindan.
Önce hayatına nasil devam etmek istiyorsun onun kararini ver.Yani o şerefsiz hapisten çıkıp gelse kollarına atlayip bana ev tut mutlu mesut yasarim dersen otur kayinvalidenin evinde gıkını cikarma.

Ama gerçekten pismansan git ailenin ayaklarina kapan affettir kendini.Bebegi biraz büyütunce işe gir çalış.Annen baban kıyamaz bakarlar torunlarina.Sana da sahip.cikarlar.

Resmî nikah olmayınca çocuk nüfusa Nasıl kaydettiriliyor? Bilmediğimden soruyorum baba ceza evinde siz gidip bunun babası bu deyince oluyor mu?

Bi de eşinizin ne kadar içeride kalacağı nasıl belli değil? Dava sonuçlanmamış bile olsa savcının istediği bir ceza süresi vardır
Nüfusta adını yazdırabiliyor.
ALLAH'ım ne diyeyim bilemedim

Sizi aldatan oğlancık neden cezaevinde? Niçin girdi? Kocanız demiyorum bak, kocanız bile değilmiş. Arap yumurtası mübarek deniz atı gibi üremişsiniz.

Kayınaile ile anlaşmaya bakıp çocukları büyütün. Aileniz bakmaz zor, siz de çalışamazsınız. Bazen hayatta aldığımız kararların sorumluluğunu almamız gerekir. İki eve kim nasıl bakacaktı, evi nasıl kapatmasinlar ki 🤷
Koşa koşa kaç, resmî nikah kıyma, çok acelen varmış gibi patır patır çocuk yap. Çok alternatifiniz yok. Dizinizi kırıp çocuğunuza bakın.

Bunu yazmazdım ama sizin kaynana evinde oturup, sesinizi kısmaktan başka hiç bir çareniz yok.
Elinizde resmi nikahınız bile yok, adam hapiste, iş hayatı hiç yok eğitim lise mezunu büyük ihtimalle iki bebekle ne kendinize ev kurabilir nede başkasının yanına sığabilirsiniz.
Adamın ne için hapise girdiğine gelemedim bile
Oturun ciddi ciddi düşünün çünkü hep düşünmeden hareket etmişsiniz.

Bunu yazmazdım ama sizin kaynana evinde oturup, sesinizi kısmaktan başka hiç bir çareniz yok.
Elinizde resmi nikahınız bile yok, adam hapiste, iş hayatı hiç yok eğitim lise mezunu büyük ihtimalle iki bebekle ne kendinize ev kurabilir nede başkasının yanına sığabilirsiniz.
Adamın ne için hapise girdiğine gelemedim bile
Oturun ciddi ciddi düşünün çünkü hep düşünmeden hareket etmişsiniz.

Nikah da mi yokmus? :(

21 yaşındayım 3 yıl önce Eşimle ailemin rizası olmadan kaçarak evlendim 1 kızım oldu ve 4 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim.Eşim 2 ay sonra cezaevine girdi kaynanamlar hemen evimdeki eşyaları satıp beni ve kızımı yanına aldı ama suan onlarla hiç anlaşamıyorum eşiminde ne zaman çıkacağı belli değil . Doğumuma sadece 2 ay kaldı. Kızım çok küçük ve üstelik sevmediğim insanlarla yaşamak zorundayım eşim de çok sorumsuz yalancı ve beni hep aldatan birisiydi çıkınca düzeleceğini sanmıyorum ve suan ne yapacağımı bilemiyorum bana tavsiye verin lütfen!!
'' Beni hep aldatan birisiydi '' diyen birine ne denir ki..?

Back