Evlendiğime pişman oldum

Hiç arkana bakma. Adam kaç defa git demiş size gerçekten toplayın eşyalarınızı gidin bakalım öyle ağızdan kolay çıktığı gibi oluyormuymuş.

Çok merak ettim bu adamın yaşını. Bu ergen tavırlar niye. Saygısız resmen

Kendince otorite kurmaya çalışıyor. Taviz verme hizaya gelecek

Hiç mi fark etmediniz evlenmeden önce.boşanın bence düzelmez.ama yünede aklımda kalmasın derseniz arayın annesini babasını anlatın ya düzelir yada giderim deyin düzelmezsede bırakın yazık etmeyin kendinize

Bu nedir ya en ufak şeyde kapı orda git istersen filan çekilecek çile değil. Demek ki arkanizi dönüp cekip gitseniz umrunda bile olmayacak sakın cocuk filan yapayim demeyin.

Klasik ülkemin insan görünümlü aslında içinde öküz barındıran yurdum erkeği. Ya arkadaş bu adamlar niye böyle. Ev hanımını eşini hizmetçi sanıyor. Karısını hoyratça kullanılabilecek kendisine ait mal, eşya, nesne sanıyor. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Neyine güvenip konuşuyorlar anlayamıyorum. Bu kadar mı vazgeçilmez olduklarını sanıyorlar. Ara kızım anlat annene durumu, tavsiye al. Annen sabret diyecektir ilk etapta ama durum devam ettikçe denedin olmuyorsa gel diyecektir. Hazır çocuğun yokken bir şansın var hayata yeniden başlayıp mutlu olmak daha iyi insanlarla yoluna devam etmek için. Arkadaşımında böyle hallice bir kocası vardı. Annesi üzülmesin diye 1 yıl gizledi durumu sonra boşandı tabi çocuğu yoktu. Ve tekrar evlendi. Çok mutlu bir de dünyalar tatlısı bir evladı var. İlk söylediği şey keşke o 1 yılıma da yazık etmeseymişim kayıp olmuş.

E gidin hanfendi? Bu adam hiç normal değil, inanılmaz ukala ve kaba. Neden çekiyorsunuz? Neden alttan aliyosunuz? "Surayi silememissin" diyosa Vileda orda, git kendin sil desenize. Neden bu adamın bütün fiyaskolari unutulup gidiyo? Paralayasim geldi adamı öküz

2 ayda bu kadar davarlaşamaz muhakkak önceden de vardır.
çünkü davarlık sonradan edinilen bir davranış biçimi değil. doğuştan olur değiştirilemez. :)

böyle bir adamı çekemezdim. sürekli kapı orada yok git bilmem ne? kendini ağır kıran baş kesen falan mı zannediyor?
valla hazır evliliğin başındasınız ortada da çocuk yok koy g.....tne gönder köyüne :)

Bu öküzle omur gecmez ki. Adam mutsuzluk abidesi. Hem okuz, hem de her guzel seyin icine etmekte usta. Hazir gidrrsen git demisken neden iceri girip bavulunuzu alip donmemek uzere cikmadiniz o evden?
Bu adamdan cocuk yapma. Ben bu evliligin uzun surecegini dusunmuyorum. Surerse senin cabanla. Ama bu adamla mutluluk olmaz.

Aaa ama bu böyle olmaz. Şu sıra mümkünse çok dikkat edin. lütfen cocuk yapmayın..

İyiyken herkes iyi zaten önemli olan kötü anında iyi kalabilmek.

Geçmişte sorunları olan biri var sizin evde fakat o siz değilsiniz eşiniz. Allah akıl fikir versin.

2 ayda bu haldeyse sonrasını düşünmek bile istemiyorum öncelikle hamile kalmayın korunun en azından hamile kaldım,yada çocuk için sürdürüyorum kısmına geçmeyin lütfen. Uyum süreci elbette olacak ama sizin durumunuz öyle değil sanki .bi de ailenizle durumu paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…