Evlendiğime pişman oldum

Cok fazla yazim yanlışım olmuş.Cocuk çekiştiyordu.Umarim anlatabilmisimdir

Sayfada yıllardır okuduklarımda. Çıkardığım bir şey var. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadına erkekler eziyet ediyor

1 yıl içinde tanışıp evlenmişsiniz.keşke acele etmeseydiniz? 2 aylık evliliğiniz böyle ise sonrası da böyle gider.iyi düşünün.çocuk yapmayın..eşinizin size saygısı olduğunu da düşünmüyorum

Bence esinizle hic tartismayin ve üzülsenizde üzüldügünüzü belli etmeyin. Hic bir sey olmamis gibi davranin, umursamaz hareket edin. Kiskanc bir insan oldugu icin o merak edicek sizin neden ölye oldugunuzu. Kendinize bakin güzel giyinin evde bile sürekli bakimli olun, siz onun üzerine düstükce veya olaylarin bunlar devam etcek... Cok kaba ve kirici bir insan olmasinin sebebi de alttan aliyor olmaniz sanirim. Cünkü siz söylediginizde neden öyle yapatigini aciklama geregi duyuyor.

Nasıl bir eş öyle hiç tanımadan mı evlendiniz. Çocuk yapmayın böyle Geçimsiz bir adama.

SİZ BEĞENMEDİM DİYİNCE HERKES ARKANIZDAN BASMIŞ HERALDE
VALLA NE YALAN SOYLEYEYİM BEĞENİLECEK GİBİ DE DEĞİL....

1 senede tanışıp nasil evlendiniz nasil güvendiniz hayret ettim. Ayni eve girmeden tanınmiyor gerçi tanımış oldunuz valla zor bir evlilik

Bana eşiniz bariz dengesiz biri gibi geldi.

Tutarsız büyümüş orası kesin.

Boşan ya da boşanma demek bana düşmez.

Ama şunu unutmayın alışır, olgunlaşır, değişir diye kendinizden fedakarlık yapıp ödün vermeyin.

Aynı zamanda yangına körükle de gitmeyin.

Sabredip, konuşup gerekirse aileleri işin içine karıştırıp duruma bakın ve ona göre karar verin.

Taşlar yerine oturana kadar da çocuk yapmayın.

İlk aylarda evliliğe alışma sürecinde bu sıkıntılar oluyor. Kendi karakteri bozuktur onu bilemem, 2-3 olay okuyup anlamamız da mümkün değil. Siz tanıyorsunuz onu. İlk ayları, hatta ilk seneyi bile sayma evlilikte. Öyle masallarda ki gibi cicim ayları falan yok bence

Pişman olunmayacak gibi değil. Okurken içime fenalık bastı özellikle öyle özel gece için hazırlanmışken verdiği tepki 100 yıl geçse unutulacak gibi değil aşırı sinir oldum. Sen bunu evlenmeden önce hiç mi tanımadın

Şuna ben de kılım ablomu aradun muuuu aramadım bere aramadım aramıcammmm

Bu adamla evli kalip nasil olur mu?
Yoksa bosanmayi mi dusunuyorsun
Eger bosanmayi dusunmuyorsaniz psikolog gitmenize tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…