Evlendiğime pişman oldum

Bir yil diyorsunuz ama bu adami taniyamamissiniz. Tanimadan evlenmissiniz. Adam ic yuzunu gostermemis. Cahil, kaba, kiskanc, dengesiz, ofke problemli, aileci.. anlattiginiz kadariyla o da.. aklin varsa cocuk yapma. Sonunuz iyi degil. Kalp kirmak, kapiyi gostermek bu kadar kolay degil evlilikte. Kac yasinda bu meslegi ne?

Annene anlat her seyi bilsin. Yanlis evliligi surdurme annem uzulmesin diye. Iki seneye kucaginda cocukla geri donersin daha cok uzulur. Bilsin akil versin destek versin. Hak etmedigin muameleyi goruyorsun adamdan. Annen belki ceker alir seni.

Son düzenleme:
Bu bir yıl uzak mesafe ilişkisi idi ise 1 hafta ancak eder. Bu denli bir insan daha ilk haftadan evrim geçirmez. Resti çekecekseniz tam zamanı yarın hamile kalınca o rest elinizde patlar.

Merhaba herkese, yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm fakat kimseyle paylaşamadığım için size anlatmaya karar verdim.
Eşimle 1 sene içinde tanışıp evlendik sevgiliyken her şey harikaydı. Şuan 2 buçuk aylık evliyim hiç bilmediğim bir şehire geldim ailemden uzaktayım daha 1 aylık evliyken seni mi çekicem git boşan dedi bi şekilde üstü kapandı çok sinirli olduğunu ağzından çıkanı farketmedigni söyledi bidaha olmayacak dedi . Kendisi çok çabuk sinirlenen öfkeli bi insan ev işinde asla yardımcı değil yedigi içtiği orada kalır ve iş te beğenmez kendisi şurayı güzel silememişsin şurada şu var bilmem ne sürekli böyleyiz.
Daha 5 günlük evliyken takım elbisesi paketiyle birlikte kapının arkasında asılıydı bazanın altına koyacaktım ama baza kırık olduğu için 3 gün kapının arkasında asılı kaldı bu bile olay olmuştu gecenin 3 ünde bağrış çağrış bu nasıl düzen hiç mi gözün görmüyor diye bağırmıştı bana oysa gerçekten tertipli ve düzenliyimdir. Yine ilk haftalarda gece çok güzel şekilde hazırlanmıştım işte yeni hevesler bilirsiniz beni o şekilde gördü sadece antrede loş bir ışık açıktı ve tüm perdeler kapalıydı beni gördüğü gibi giiitt çıkar istemiyorum dedi şaka yapıyor sandım sonra devam ettirince gittim değiştirdim üstümü gittim bidaha da böyle şeyler bekleme benden dedim ki gerçekten gururum incindi diğer insanlar can atar böyle şeyler için kendimi de çirkin bulmam boyum uzundur kilom normaldir ama o kadar kötü hissettim ki sonra yok biri görüver diye korktum ondan git dedim dedi saçma sapan seyler işte anlayacağınız ...
Ablası var belim agrıyor diye bunu aramış bana geldi diyor ki ablamı aradın mı geçmiş olsun diye yaaa sabır allahım .
en son olayımız geçenlerde patlak verdi eve geliyorum diye aradı bende camdan bakıyorken arabanın kapıda olduğunu gördüm aradım meşguldü telefonu sonra geldi dedim niye on dkdır gelmiyorsun bi kız arkadaşı var evli ama kızla ilk günden beri ısınamadık dedi ki o aradı ya kitledi kaç dkdır gelemedim ellerim de doluydu dedi ben de az da olsa sinir oldum suratıma yansıdı sonra bu bir başladı senin geçmişte bazı sıkıntıların vardı heralde ne bu kıskançlık falan diye ama kendisini görseniz bu kadar takıntılı kıskanç bir adam yoktur bende o sinirle dedim ki o zaman benide bi erkek arkadaşım arayınca dışarı çıkayım orda konuşurum dedim yapacaksan yap kapı orda dedi sonra zaten o diğer olay unutuldu ben bu cümlede takılı kaldım ve doldum taşıyorum artık kimsem yok iyiysen sesini çıkarmazsan herşey mükemmel ama en ufak tavır alınca böyle oluyor gitmek istiyorum buralardan bin pişmanım evlendiğime 😭😭
Adam tam bir narşist .Çocuk yapma

Senin burada olanlara dur demek için bir kez rest çekmen lazım. Boşanalım, kapı orada vb. dediğinde tamam de. Boşanalım de. Eğer o noktada ger adım atmazsa zaten bu adamdan bir yol olmaz, daha çok üzülürsün. Ama bu şekilde her kapı gösterişinde susarsan, alttan alırsan yediğin laflar ilerde katmerli olur bu kısım garanti. Cesur ol tekrar bu şekilde konuşursa tamam de.

Bnm eşimin konuşması aynı.
Evlendgmz ilk zamanlar günüm hep ağlayarak geçerdi oda bende evlligi yadırgadık dusmandik resmen smdi yine ayni konusuyor sinirlennce ama bn de alıştım nasl davranacagimi onunknusmasina aglamak yerine ona kusuyorum ve odetiyorum yaptgni hal tavrimla

SİZ BEĞENMEDİM DİYİNCE HERKES ARKANIZDAN BASMIŞ HERALDE
Ne alaka? İnsanların kendi fikirleri yok mu? Beğenmedim butonu sürü psikolojisini mi içeriyor? Ben basmadım ama yorumunuz beğenilecek bir şey değil. Kadına sus otur diyorsunuz. Siz sustunuz her şey iyi oldu ama konu sahibin olacak mı bakalım

Ne alaka? İnsanların kendi fikirleri yok mu? Beğenmedim butonu sürü psikolojisini mi içeriyor? Ben basmadım ama yorumunuz beğenilecek bir şey değil. Kadına sus otur diyorsunuz. Siz sustunuz her şey iyi oldu ama konu sahibin olacak mı bakalım
sus otur demiyorum al konucanı karşına konuş diyorum hallolmazsa sorunlarınız gereğini yap diyorum ama evlenmek öyle kolay birşey değil benim meshebimde bitirmekte keza yine öyle insan kendi emeğinden önce ailesin hisselerini emeklerini önemsemeli düşünmeli. öyle bit diyince bitmiyor şuan bu kadın arkaşımız duygusal boşluka ve siz hemen boşan yazıyorsunuz zaten o şuan ailesinden sevdiklerinden uzak olduğu en çok bu sebepten mutsuz eşinin yaptıklarıda gözüne batıyor siz evlimisiniz bilmiyorum ama insan çok severek aşık olarakta evlense hemen alışamıyor aynı evde karı koca olmaya çevredeki insanların desteği gerek iyiki etrafında sizin gibi insanlar yok.

Hanımefendi sizin bu platformda işiniz yok bence.
Sopa verelimde size olumsuz yorum yazanların eleştirenlerin kafasına indirin.
tabiki hayır sizde beğenmeyebilirsiniz ama bende kendimi ifade ediyorum yani kenlimeliri yanlış kullanmış olabilirim diyorum ama kötü birşey söylemek istemedimi dile getirmeye çalışıyorum

tabiki hayır sizde beğenmeyebilirsiniz ama bende kendimi ifade ediyorum yani kenlimeliri yanlış kullanmış olabilirim diyorum ama kötü birşey söylemek istemedimi dile getirmeye çalışıyorum
Sadece görüşlerimiz farklı.
Ayrıca konu sahibinin eşi sizin eşiniz gibi değil ki...
Senin eşin ailesine karşı seni korumuş.

Konu sahibinin eşi gizli gizli telefonda konuşuyor, kadına psikolojik şiddet uyguluyor, ailesine de ezdiriyor. Saçma sapan da kıskançlığını var.

Konu sahibinin eşi problemli.

Ya zaten şu kadar kıskanç olan insanlar muhtemelen kendileri bi halt karıştırdığı için bu minvalde tepkiler veriyor, o evli arkadaşıyla gereksiz bi yakın ilişkileri var bana göre, flörtümsü bi gönül alma şeklinde iletişim kuruyorlar muhtemelen. Kadın adamın yaptıklarını anlatıyor hatta belki mahrem karı koca ilişiklerinden bile bahsediyor olabilir yoksa eşinin yanında niye konuşmasın.

Şu kocadan bi cacık olmaz aslında çünkü bu adam huzur filan getirmez kesinlikle ama belli ki boşanmayacaksınız , yuvarlanıp gideceksiniz. Ne diyelim Allah kurtarsın.

Arkadaşlar teşekkür ederim herkese yorumlardan dolayı hala aramız soguk ve kendisi ben düzeltmek için hiç bişey yapmam diyor ben size yazdığım gibi arka arkaya sıralayıp anlattım yaşadıklarımızı 3 ay oldu senle neler yaşadık 20 yıllık çift gibi dedim üzüldüm bunların olmasına dedim ve hiç bişey yapmıyorsun dedim hemen kapı orda boşan ne demek dedim hep sen bana bi ilişkide kaybetme korkusu olmalı diye soyluyordun dedim ama sende yok demek ki böyle soyluyorsun 2 oldu dedim o da dalga geçer gibi dedi ki demek ki sana kaybetme korkusu aşılıyorum bu şekilde dedi ben de hadi ya allah razı olsun dedim deli mi ne ya
Bu arada o 33 ben 25 yaşındayım mesleğim var ama şuan bu şehirde yeniyim çalışmıyorum büyük ihtimal anneme de anlatıcam Pazartesi o evde yokken

Arkadaşlar teşekkür ederim herkese yorumlardan dolayı hala aramız soguk ve kendisi ben düzeltmek için hiç bişey yapmam diyor ben size yazdığım gibi arka arkaya sıralayıp anlattım yaşadıklarımızı 3 ay oldu senle neler yaşadık 20 yıllık çift gibi dedim üzüldüm bunların olmasına dedim ve hiç bişey yapmıyorsun dedim hemen kapı orda boşan ne demek dedim hep sen bana bi ilişkide kaybetme korkusu olmalı diye soyluyordun dedim ama sende yok demek ki böyle soyluyorsun 2 oldu dedim o da dalga geçer gibi dedi ki demek ki sana kaybetme korkusu aşılıyorum bu şekilde dedi ben de hadi ya allah razı olsun dedim deli mi ne ya
Bu arada o 33 ben 25 yaşındayım mesleğim var ama şuan bu şehirde yeniyim çalışmıyorum büyük ihtimal anneme de anlatıcam Pazartesi o evde yokken
Diyecektim ki resti çekin korkutun ben böyleyim bu kadarını biliyorum işine geliyorsa deyin. Adam sana kaybetme korkusunu aşılıyorum demek ki deyip dalga geçmiş. Biraz daha deneyin belki düzelir diyecektim de valla bu maldan hiç bir şey olmaz aklınız varsa kaçın

Sen neden hala o evdesin ki?
Çek git annenin yanına
Bi tek kalsın görsün anyayı konyayı
Şimdi nasılsa gitmiyorsun nasılsa ordasın adam ben çabalamam bile demiş rahatça
Çantada keklik olma
Sen böyle devam edersen bu adam zerre düzelmez

Kaybetme korkusuymuş! asıl kaybetme korkusu yaşaması gereken eşiniz 25 yaşında genceciksiniz o korkmalı sizden kozun büyüğü sizde aynı şeyi size bir daha söylerse yanında toplayın çantanızı basın gidin ailenizin yanına, siz ailenizden uzakta olduğunuz için böyle konuşuyor, daha doğrusu saçmalıyor. Ya da birgünde siz sorun çıkarın oturmasın eleştirin ve yemek yemesini eleştirin, yemeği kahvaltıyı üzerine yıkın, baktınız size yükseliyor kapı orada güle güle deyin

Merhaba herkese, yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm fakat kimseyle paylaşamadığım için size anlatmaya karar verdim.
Eşimle 1 sene içinde tanışıp evlendik sevgiliyken her şey harikaydı. Şuan 2 buçuk aylık evliyim hiç bilmediğim bir şehire geldim ailemden uzaktayım daha 1 aylık evliyken seni mi çekicem git boşan dedi bi şekilde üstü kapandı çok sinirli olduğunu ağzından çıkanı farketmedigni söyledi bidaha olmayacak dedi . Kendisi çok çabuk sinirlenen öfkeli bi insan ev işinde asla yardımcı değil yedigi içtiği orada kalır ve iş te beğenmez kendisi şurayı güzel silememişsin şurada şu var bilmem ne sürekli böyleyiz.
Daha 5 günlük evliyken takım elbisesi paketiyle birlikte kapının arkasında asılıydı bazanın altına koyacaktım ama baza kırık olduğu için 3 gün kapının arkasında asılı kaldı bu bile olay olmuştu gecenin 3 ünde bağrış çağrış bu nasıl düzen hiç mi gözün görmüyor diye bağırmıştı bana oysa gerçekten tertipli ve düzenliyimdir. Yine ilk haftalarda gece çok güzel şekilde hazırlanmıştım işte yeni hevesler bilirsiniz beni o şekilde gördü sadece antrede loş bir ışık açıktı ve tüm perdeler kapalıydı beni gördüğü gibi giiitt çıkar istemiyorum dedi şaka yapıyor sandım sonra devam ettirince gittim değiştirdim üstümü gittim bidaha da böyle şeyler bekleme benden dedim ki gerçekten gururum incindi diğer insanlar can atar böyle şeyler için kendimi de çirkin bulmam boyum uzundur kilom normaldir ama o kadar kötü hissettim ki sonra yok biri görüver diye korktum ondan git dedim dedi saçma sapan seyler işte anlayacağınız ...
Ablası var belim agrıyor diye bunu aramış bana geldi diyor ki ablamı aradın mı geçmiş olsun diye yaaa sabır allahım .
en son olayımız geçenlerde patlak verdi eve geliyorum diye aradı bende camdan bakıyorken arabanın kapıda olduğunu gördüm aradım meşguldü telefonu sonra geldi dedim niye on dkdır gelmiyorsun bi kız arkadaşı var evli ama kızla ilk günden beri ısınamadık dedi ki o aradı ya kitledi kaç dkdır gelemedim ellerim de doluydu dedi ben de az da olsa sinir oldum suratıma yansıdı sonra bu bir başladı senin geçmişte bazı sıkıntıların vardı heralde ne bu kıskançlık falan diye ama kendisini görseniz bu kadar takıntılı kıskanç bir adam yoktur bende o sinirle dedim ki o zaman benide bi erkek arkadaşım arayınca dışarı çıkayım orda konuşurum dedim yapacaksan yap kapı orda dedi sonra zaten o diğer olay unutuldu ben bu cümlede takılı kaldım ve doldum taşıyorum artık kimsem yok iyiysen sesini çıkarmazsan herşey mükemmel ama en ufak tavır alınca böyle oluyor gitmek istiyorum buralardan bin pişmanım evlendiğime 😭😭
Nolur düzelir diye cocuk yapma.
Psikolojik siddetin dibini yasatıyor adam.
Allah kolaylık versin.

Ben evleneli 1 yıldı oldu.Bende eşim için şehir değiştirmedim ama istanbulun bi ucuna geldim.yaşayanlar bilir bir uçtan diğe uca geçek şehir değiştirmekten daha zor velhasıl kelam benim eşimde ilk zamanlar aynı senin gibi üzerime gelmeye başladı her anlamda ya da ben uzak olduğum için öyle geliyordu.Yok annem hastaymış aradın mı yok şu kuzenim şurdan gelmiş görelim falan deliriyordum.sonralarda artık çok sıkıldım dedim ki gel karşıma adam gibi konuşalım birbirimizden ne istiyoruz.herşeyi konuştuk ailesini çok sevdiğini ama benim heskesten çok sevdiğini ailesinden birinin bana ufacık birşey derse herkesi karşısına almaktan korktuğunu ve herkesin seni iyi bilmesi istiyorum dedi o yüzden aradın mı ettin diye soruyorum dedi hatta annesi bir keresinde benim annemle ilgili birşey söyledi bende kaltım alt kata eve indim ama kötü değil işim var falan dedim sonra eşim peşimden geldi özür dileri falan sonra annesi geldi pişkin pişkin konuşmaya devam etti ve ben tek kelime etmedim gözlerim doldu ama sesim çıkmadı sonra annesini bağır çağır evden kovdu şimdi bütün ailesi peşimde kul köle ben tabi yine iyiyim onlara ama eski sevgim yok onlara .veee en sonunda eşimi ikna ettim evimizi sattırdım ve kendi aileme yakın yerde ev aldım.demem o ki o istiyordur ki herkes seni iyi bilsin sende öyle ol gerçekten en sonunda kazanırsın. kıskançlık konusuna gelince benim kide bin beter herkes evli kaldıkça alışır ses etmez o kadar derdi ama gittikçe kışkançlaşıyor adam.
Sus otur mu diyosnuz ne diyorsunuz hic anlasılmıyor ya?
25 yasında insna niye ceksin bunca tribi?
Sen iyi ol herkes seni öyle bilsin ama alttan alttan yap yuvasını etik mi sizce?
Gercekten bazı yorumları hayretle okuyorum:KK51:

X