• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğim için pişmanım

yaşın daha 22 yeni bir hayat kurmak için çok genç bir yaş..o yaşta insanlar daha annelerinin dizinin dibinden ayrılamıyorlar....

dilerim herşey senin için çok daha iyi olur...haketmediğin davranışlar karşısında sakın boyun eğme

Bence eşiniz hastalıklı bir kişiliğe sahip bazen iyi olup bazen kötü davranmasıda bunu apaçık ortaya koyuyor.. Eşiniz denilen o insancık la lütfen kendi sağlığınız için bir an önce yollarınızı ayırmaya bakın çünkü dövmekle kalmamış öldürmeye bile yeltenmiş..Eğer kararınız değişirde barışırsanız lütfen eşiniz psikolojik destek alsın ikiniz içinde en hayırlısı bu olur..

yanlış mı anladım ben ? ikinizde işitme engellisiniz ve sen esnerken cıkardığın sesi o duyup kızabiliyor ! ve bunun gibi birşey daha söyledin. anlamadım yani

Sakın haaaaaa
bir kere olmamış bu dayak olayı
çocuğun yok
yol yakınken uzatma derim

çocuğu olsa dahi böyle bir muameleye katlanmak zorunda değila arkadaşım!! mantıksız mantıksız konuşmayın çocuk olsaydı da böyle bi şiddet ortamınd normal bir birey olamazdı çocuğu hep bahane ederler barışmak için çocuk olsada olmasada ıkı ınsan anlaşamıyorsa bitmiştir nokta:37:

buraya bu konuyu sen değil de bizlerden biri açsaydı, senin yorumun ne olurdu canım, bir düşün..
çok üzüldüm ..daha çok küçüksün, bi ömür böyle adamla gecer mi? kendini bu muamelelere layık görme,geri dönme..
ÖNÜNDE KOCAMAN Bİ HAYAT VAR PIRIL PIRIL...

çocuğu olsa dahi böyle bir muameleye katlanmak zorunda değila arkadaşım!! mantıksız mantıksız konuşmayın çocuk olsaydı da böyle bi şiddet ortamınd normal bir birey olamazdı çocuğu hep bahane ederler barışmak için çocuk olsada olmasada ıkı ınsan anlaşamıyorsa bitmiştir nokta:37:
iyide ünlemli münlemli bana neden laf atıyon anlamadım.
benim fikrimde bu

Derhal boşan.Kadir kıymet bilmeyen,saygı duymayan biriyle hiçbir şekilde gelecek planı yapmadan,çocuk olmadan boşan.Sonra gençliğin de gidince kafanı vurursun duvarlara benden söylemesi.Burada yuvayı ayırmamak için yok şöle böle diyenlere kulak asma.Sonuçta sağlığın,geleceğin ve mutluluğun sözkonusu.Şimdi "keşke evlenmeseydim" diyorsun,yarın" keşke zamanında boşansaydım" diyeceksin.O adamın değişebileceğini de asla düşünme.

Yorumları hepsi okudum ve snunda ben karar verdim kesin boşanacağım yemin ediyorum bana yaptıkları hiç unutamıyorum hergun yine ona soğuk davranıyorum bana hergun yalvarıyor ama hiç umurumda değil demek kı benım ıcın herşey bitmiştir.Sevgi,huzur,güven hiç kalmadı ve hiç hissetmiyorum.İnş mutlu olurum ilerde ve Çok teşekkür ederim destek verdiğiniz için..:)))

39 yaşında 18 yıldır kamuda çalışan ilk evliliğini 35 inde yapmış o zamana kadar hiç erkek arkadaşı olmamış 2 başarısız sözlülükten sonra evlenmiş ve eşi kumar oynadığı ve yalan söylediği için 6 ay içinde boşanmış bir bayanım. anamla babamın evine tekrar dönüp onlarla yaşamaya başladıktan yani boşanmamdan 3 yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım ilk eşi onu aldatmıştı 2 çocuğu vardı o da kamuda çalışıyor evi var eski ama oturulur durumda kendi memleketinde.çok tatlı dilli ve seni şımarttığını sandıüın biri gibiydi 8 ay konuştuk 8 ay sonunda evlendik 15 ay oldu evlendiğimiz ve şu an 6 aylık bir bebğim var evlenir evlenmez bebk oldu hiç beklemiyordum çocuğum olacak sanmıyordum doktoruma göre ama allah mucizemi vermişti..evlendik başka bir şehre tüm ev eşyamı alarak gittim rahat bir işyeri ana baba ocağımı evim vardı onu herşeyi geride bıraktım ve onunla evlendim (o bir çivi bile almadı kurduğumuz eve) ancak ilk aylarda iyiliği hamileliğimin verdiği stresle bana iyi davranmamasına hor görmesine döndü ben borçluydum eve katkıda bulunamasamda işe gidip gelme yeme içme giyinme ve hastane giderlerimi kendim karşılıyordum hamilelğimdeki giderleri bile..bir gün bile 7,5 ay hamileliğimde benimle doktora vgelip bakmadı bile bebeğine ultrason görüntülerini evde sehpa üstünde bırakmama rağmen elini bile sürmesi hiçbir heves edip bebeğme emzik aldım şunu sakla hanım bile demedi..annesi ve iki çocuğunu evimize getirdi onlarla koalisyon kurup beni hiçe saydı evin hanımı ben değil annesi ben değildim getirdiği hiçbir lokmaya elimi sürmedim ben kira ödüyorum ev bakıyorum sen katkıda bulunmuyorsun dedikçe ama benden kartımı isteyip 500-600 borç yaparak ayı kurtarıyordu 2500 lira maaş almasına rağmen maaş nereye gidiyor bilmiyorsum icra borcu ödüyormuş.6 aydır babamın evinde evladımı büyütmeye çabalıyorum bir kuruş katkısı olmadığı gibi 1 sefer gelip görmedi bile ben neden annemin yanına geldim çocuğumuzu evimizde bakmadım diye..çünkü evde 2 çocuk annesi ve kendisi ve ne temizliğine ne işine ne düzenine yetişemediğim ve sürekli eleştirildiğim bir evde prematüre doğmuş bir bebek bakamazdım ve yüksek tansiyon nedeniyle çocuğumda bende ölümden döndük ve acile gittim direkte doğuma alındım ve amliyatlı olduğum halde 2 gün hastanede yattım annem refakat etti kalp hastası böbrek hastası gözünden ameliyat olmuş kadıncağızın parasıyla ameliyatlı halimle eşyaları ben taşıyarak evrak işlerini gözü görmeyen annem hallederek taksiye binecek parayıda annemden alarak taburcu oldum..o gün başka şehirde mahkemesi olduğunu söyleyip taburcu olacağımı bildiği halde yanıma uğramadan gitti..15 gün küvözde yatan evladımı bile bin minnetle görmeye gittik..şimdi boşanma aşamasına gledik ne görüşlerimiz ne kültürlerimiz nede söylediklerimiz uymadığı gibi birbirimizi anlamıyor sevmiyoruz ve ben eşime artık güvenmiyor inanmıyorum ben çalışan kadın aldım bir çocuğuna bakamıyormusun demesi son nokta oldu annenin yanındaki çocuğa ne parası yollucam demesi beni üzdü..ama ebn onlara çocuklarına hediyelerle gittim hep..evdeyken hizmetkerini gördüm hamile halimle bile..şimdi ayrılmak istediğim ve tek celsede protokol yapıp anlaşarak bu evliliği bitirmek istediğim eşim benden şantajlapara istiyor ve bana aldığı bir set takım bir kolye ucu ve yüzük onu talep ediyor benim durumum yok bir maaşla çalışan bir insanım ve aylardır bebek masrafları sırtımı büktü..ayrılmak isteyen ben olduğum için bedel ödemem gerektiğini söyleyip kendince haklı çıkmak istiyor..şantajın konusuda bizim bir görüşmemizde evlenmeden önce birlikte olmamız şeytana uydum ona inandım zaaflarım ve sevgi açlığına yenildim ben namussuz değilim dobra insanım ama ailem bu durumu bilmiyor mahkemeye gitmem halinde nafaka talep etmem halinde hakime açıklıyacağını delil olarak sunacağını söylüyor ben ondan korkmuyorum ancak ailem duyarsa yıkılır kızlarını kötü bilir ama ben kötü yollu biri değilim olmadımda..ailen gerçek yüzünü görsün diyor ve kendimden nefret ediyorum onurum gururumu hiçe saydı beni malumkadınlar yerine koydu böyle diyerek..artık bunalıma girdim evldımın sevgisi üste çıkıyor onun gülücüğünü görünce ölmekten vazgeçiyorum ama eşimin yazdığı protokolu değil kendi yazdığımı kabul ettirmeye uğraşıyorum hem para verip şantajının karşılığında hemde kadınlık gururumu onurumu yokedip hemde benim eşyalarımı ve benikullanıp üste para almasına göz yumup hemde kendi istediği şartlardaki protokolü imzalamayı istemiyorum. mahkemeye vermem için ailem baskı yapıyor ama korkuyorum sadece onlara bişey olur kalplerine iner ve vicdan azbından kurtulamam diye..ondan korkmuyorum..ne yapacağım bilmiyorum ölüm bana o kadar yakınki artık çözüm yolum yok bende çalışan biriolarak ve ailesi gerçekten oturaklı ağır biri olarak onuruna çok önem veren bir aile sahibiolarak böyle tıynetsiz biri ile yaptığım evlilikten hicap duyuyorum..bana allah katında söz vermişti bir sen bir ben birde allah bilecek dye ve zaten evlendik ben aslında onunla evlenerek bedel ödedim..ayrılma fikrini ocak ayında verdim ama beni ikna edip yendiden başladık şubat ayında çocuğumu alıp gittim ama annesi çocuğumu bronşit yaptı ve zatürre teşhisi kondu mecburen annemin yanına geri getidim bende rapor alarak izine çıkarak yanına geliyorum..şimdide bana karşı 2.plan insan muamalesi yapmasından sıkıldığımdan hamileyken bile bir bardak su vermediğinden ayrılmak istedim ama şantajıyla karşı karşıya kaldım istediği parayı vereceğimi söyledimama kendi hazırladığı protokolü imzalamam için şimdide baskı yapıyor çocuğunu görmediği halde şimdi çocukçu oldu onu almak istiyor ne yapacağım ben ölmek istiyorum hukuçulardan yardım bekliyorum allah rızası için lütfen..

Yorumları hepsi okudum ve snunda ben karar verdim kesin boşanacağım yemin ediyorum bana yaptıkları hiç unutamıyorum hergun yine ona soğuk davranıyorum bana hergun yalvarıyor ama hiç umurumda değil demek kı benım ıcın herşey bitmiştir.Sevgi,huzur,güven hiç kalmadı ve hiç hissetmiyorum.İnş mutlu olurum ilerde ve Çok teşekkür ederim destek verdiğiniz için..:)))
tebrik ediyorum canım
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

39 yaşında 18 yıldır ........... allah rızası için lütfen..
çok üzüldüm
ama eşinin bu tarz bir durumda haklı olma ihtimali yok bildiğim kadarıyla
şantaj falan yapamaz aileni getirme mahkemeye
ispatlayamazsın de üstüne düşme
umarım bu konuda sana yardımcı olacak iyi bir avukat denk gelirde
bebişinle huzuru bulursun

Son düzenleme:
bosanmak kesinlikle cok dogru bir karar...
birincisi bu adam psikopat gibi, rus hastasi resmen...onun yaninda kala kala sen de kafayi siyirabilirsin bence kendini kurtar...
ikincisi ise zaten seni sevmiyor belli ki...
niye evlenmis anlamadim...
bosanin...
cekilmez bu psikopat, hastaneye yatsin tedavi olsun ondan sonra belki evliliginizi kurtarmayi dusunebilirsiniz...
ayrica bir daha size siddet uygularsa hemen ailenizi ya da polisi arayin...
ne zannediyor kendini yaaa...

39 yaşında 18 yıldır kamuda çalışan ilk evliliğini 35 inde yapmış o zamana kadar hiç erkek arkadaşı olmamış 2 başarısız sözlülükten sonra evlenmiş ve eşi kumar oynadığı ve yalan söylediği için 6 ay içinde boşanmış bir bayanım. anamla babamın evine tekrar dönüp onlarla yaşamaya başladıktan yani boşanmamdan 3 yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım ilk eşi onu aldatmıştı 2 çocuğu vardı o da kamuda çalışıyor evi var eski ama oturulur durumda kendi memleketinde.çok tatlı dilli ve seni şımarttığını sandıüın biri gibiydi 8 ay konuştuk 8 ay sonunda evlendik 15 ay oldu evlendiğimiz ve şu an 6 aylık bir bebğim var evlenir evlenmez bebk oldu hiç beklemiyordum çocuğum olacak sanmıyordum doktoruma göre ama allah mucizemi vermişti..evlendik başka bir şehre tüm ev eşyamı alarak gittim rahat bir işyeri ana baba ocağımı evim vardı onu herşeyi geride bıraktım ve onunla evlendim (o bir çivi bile almadı kurduğumuz eve) ancak ilk aylarda iyiliği hamileliğimin verdiği stresle bana iyi davranmamasına hor görmesine döndü ben borçluydum eve katkıda bulunamasamda işe gidip gelme yeme içme giyinme ve hastane giderlerimi kendim karşılıyordum hamilelğimdeki giderleri bile..bir gün bile 7,5 ay hamileliğimde benimle doktora vgelip bakmadı bile bebeğine ultrason görüntülerini evde sehpa üstünde bırakmama rağmen elini bile sürmesi hiçbir heves edip bebeğme emzik aldım şunu sakla hanım bile demedi..annesi ve iki çocuğunu evimize getirdi onlarla koalisyon kurup beni hiçe saydı evin hanımı ben değil annesi ben değildim getirdiği hiçbir lokmaya elimi sürmedim ben kira ödüyorum ev bakıyorum sen katkıda bulunmuyorsun dedikçe ama benden kartımı isteyip 500-600 borç yaparak ayı kurtarıyordu 2500 lira maaş almasına rağmen maaş nereye gidiyor bilmiyorsum icra borcu ödüyormuş.6 aydır babamın evinde evladımı büyütmeye çabalıyorum bir kuruş katkısı olmadığı gibi 1 sefer gelip görmedi bile ben neden annemin yanına geldim çocuğumuzu evimizde bakmadım diye..çünkü evde 2 çocuk annesi ve kendisi ve ne temizliğine ne işine ne düzenine yetişemediğim ve sürekli eleştirildiğim bir evde prematüre doğmuş bir bebek bakamazdım ve yüksek tansiyon nedeniyle çocuğumda bende ölümden döndük ve acile gittim direkte doğuma alındım ve amliyatlı olduğum halde 2 gün hastanede yattım annem refakat etti kalp hastası böbrek hastası gözünden ameliyat olmuş kadıncağızın parasıyla ameliyatlı halimle eşyaları ben taşıyarak evrak işlerini gözü görmeyen annem hallederek taksiye binecek parayıda annemden alarak taburcu oldum..o gün başka şehirde mahkemesi olduğunu söyleyip taburcu olacağımı bildiği halde yanıma uğramadan gitti..15 gün küvözde yatan evladımı bile bin minnetle görmeye gittik..şimdi boşanma aşamasına gledik ne görüşlerimiz ne kültürlerimiz nede söylediklerimiz uymadığı gibi birbirimizi anlamıyor sevmiyoruz ve ben eşime artık güvenmiyor inanmıyorum ben çalışan kadın aldım bir çocuğuna bakamıyormusun demesi son nokta oldu annenin yanındaki çocuğa ne parası yollucam demesi beni üzdü..ama ebn onlara çocuklarına hediyelerle gittim hep..evdeyken hizmetkerini gördüm hamile halimle bile..şimdi ayrılmak istediğim ve tek celsede protokol yapıp anlaşarak bu evliliği bitirmek istediğim eşim benden şantajlapara istiyor ve bana aldığı bir set takım bir kolye ucu ve yüzük onu talep ediyor benim durumum yok bir maaşla çalışan bir insanım ve aylardır bebek masrafları sırtımı büktü..ayrılmak isteyen ben olduğum için bedel ödemem gerektiğini söyleyip kendince haklı çıkmak istiyor..şantajın konusuda bizim bir görüşmemizde evlenmeden önce birlikte olmamız şeytana uydum ona inandım zaaflarım ve sevgi açlığına yenildim ben namussuz değilim dobra insanım ama ailem bu durumu bilmiyor mahkemeye gitmem halinde nafaka talep etmem halinde hakime açıklıyacağını delil olarak sunacağını söylüyor ben ondan korkmuyorum ancak ailem duyarsa yıkılır kızlarını kötü bilir ama ben kötü yollu biri değilim olmadımda..ailen gerçek yüzünü görsün diyor ve kendimden nefret ediyorum onurum gururumu hiçe saydı beni malumkadınlar yerine koydu böyle diyerek..artık bunalıma girdim evldımın sevgisi üste çıkıyor onun gülücüğünü görünce ölmekten vazgeçiyorum ama eşimin yazdığı protokolu değil kendi yazdığımı kabul ettirmeye uğraşıyorum hem para verip şantajının karşılığında hemde kadınlık gururumu onurumu yokedip hemde benim eşyalarımı ve benikullanıp üste para almasına göz yumup hemde kendi istediği şartlardaki protokolü imzalamayı istemiyorum. mahkemeye vermem için ailem baskı yapıyor ama korkuyorum sadece onlara bişey olur kalplerine iner ve vicdan azbından kurtulamam diye..ondan korkmuyorum..ne yapacağım bilmiyorum ölüm bana o kadar yakınki artık çözüm yolum yok bende çalışan biriolarak ve ailesi gerçekten oturaklı ağır biri olarak onuruna çok önem veren bir aile sahibiolarak böyle tıynetsiz biri ile yaptığım evlilikten hicap duyuyorum..bana allah katında söz vermişti bir sen bir ben birde allah bilecek dye ve zaten evlendik ben aslında onunla evlenerek bedel ödedim..ayrılma fikrini ocak ayında verdim ama beni ikna edip yendiden başladık şubat ayında çocuğumu alıp gittim ama annesi çocuğumu bronşit yaptı ve zatürre teşhisi kondu mecburen annemin yanına geri getidim bende rapor alarak izine çıkarak yanına geliyorum..şimdide bana karşı 2.plan insan muamalesi yapmasından sıkıldığımdan hamileyken bile bir bardak su vermediğinden ayrılmak istedim ama şantajıyla karşı karşıya kaldım istediği parayı vereceğimi söyledimama kendi hazırladığı protokolü imzalamam için şimdide baskı yapıyor çocuğunu görmediği halde şimdi çocukçu oldu onu almak istiyor ne yapacağım ben ölmek istiyorum hukuçulardan yardım bekliyorum allah rızası için lütfen..

floodrain,
bosanmanizla sizin evlenmeden onceki munasebetinizin yakindan uzaktan hic bir alakasi yok...
hakime mahkemede bunu soylese hic bir sey olmaz, mahkeme sonucu degismez bunun bosanmanizla alakasi yok ki...
byeni mi sulanmis bu herifin? cinsel munasebet mahkemeye delil olarak nasil ve neden sunulabilir? :37:
eger seni incitmek ve kirmak istiyorsa ailene soyleyebilir, evet, sen de inkar edersin, evet oldu demek zorunda degilsin...
zaten adamin ne pislik oldugu belli...
sen hayir oyle bir sey olmadi dersen ailen sana inanir ve sen de mahcup olmazsin...
yalan soylemek iyi bir sey degil elbette ama pisligin tekinin santaji uzerine, soylediklerini inkar edip onu mor etmek gerekebilir...
mutlaka bu adamdan pacani kurtarmalisin yoksa omur billah cekersin...

Sevgili floodrain
O adamın seni korkutup sindirmesine izin verme.Öncelikle çocuğun çok küçük,işin var ve ailenle yaşayacağın için mahkeme çocuğu sana verecektir.Hukukçu arkadaşlar yazarlarsa seni daha çok rahatlatacaklardır.
Şantaj yaptığı konu ise çok komik.Sen bu adamla evlemiş ve ondan çocuk sahibi olmuşsun.Ne zaman birlikte olduğunuzun artık önemi yok. Ailenin üzerinde duracağını sanmıyorum,bence asıl onu ayıplarlar böyle birşeyi sözkonusu ettiği için.Çok rahatsız olacaksan inkar edersin olur biter.
Mahkemenin de böyle bir konuyu gözönüne alacağını hiç düşünmüyorum.Anlatanın kendi ayıbıdır.Bunu ahlaksızlık olarak öne süremez.Başkasıyla birlikte olmamışsın ki,evlendiğin adamla birlikte olmuşsun.
Bence iyi bir avukatla görüşüp boşanmanın yollarını araştır.Kesinlikle şantaja boyun eğip,anlaşmayı kabul etme.
Allah yolunu açık etsin,inşallah tez zamanda kurtulursun.

allah evvelen yardımcın olsun kardesım..aynı yollardan gecmıs bırı olarak..
1)senın evlenmeden evvel onunla beraber olusun senı hukuken haksız konumuna dusurmez kı hakım bunla ılgılenmez bıle..
2)o senı bununla tehdıt edıyor cunku aılenden cekınecegını bunun ortaya cıkmasını ıstemeyecegını ve karsılıgında ona ıstedıgı paraya verecegını dusunuyor..
3)nısanlılık zarfında ya da evlılık esnasında erkegın sana aldıgı alyans dahıl ufak bır ceyrek altın dahı olsa kosulsuz sartsız kadına aıttır..bu hakımın kararına baglı degıl ,kesınlıgı kabul gormus bır durumdur..
4)kamuda calısan ve 2500 lırada maas alan bırı sana ve evladına nafaka vermek durumundadır.. sen calısmıyor olsaydın sana ılk mahkeme de sen ıstemesen de nafakanı baglardı hakım.. yalnız calısman da goz onune alınarak onun maasının mıktarını ısbat etmen durumunda hukugun musade ettıgı ve hakımın uygun gordugu mıktarlarda nafaka alabılırsın..
5)eger onun sana karsı kötü davranıslarını ısbatlayabılırsen mıktar yukselır..
tazmınat da acmalısın ayrıca...
6)evlılıgın olusumunda kı maddı kaybın esyaların tamamının senın paranla alınmıs olması ve evlılıkten sonrakı donem de kı maddı destek alamayısın ve evın gıderlerını tek basına karsıladıgını da belırtırsen bu mahkemeden onun haklı cıkması ımkansız..
7)kendıne adam akıllı bır avukat tut,sen muhattab olmadan o ılgılensın..

not:ben sadece 75 gun evlı kaldım.yasadıgım hıc bır seyı ısbatlayamadıgım halde (hakımler ınsan sarrafı olmus sen demesen de anlıyorlalar)allaha hamd olsun kı hakım 8 mılyar tazmınat ve 3 yıl boyunca(yanı yenıden evlenene kadar)nafaka verdı..

allah yar ve yardımcınolsun..gozunu acık tut..sen ondan degıl o senden kurtulmanın yollarına baksın.. bak o zaman sen mı verıyon o parayı o mu..

Son düzenleme:

yaşadıklarınız için çok ama çok üzüldüm. Şaşırmıyorum ben artık bunları okudğumda. Sakın ama sakın hiçbir tehditine kulak asmayın.
Size tavsiyem konunuzu ayrı bir başlık altında açın ki hepimiz fikirlerimizle size yardımcı olup destek olalım. Bildiklerimizi paylaşalım sizinle

nurşah sen eşini daha iyi tanıyo biliyosun ama daha balayında başlamış hakarete sonra şiddete varmış olay. bilmiyorum ama kendini aileni düşün sanırım bundan sana eş olmaz hele çocuğun falan olursa bu baba olamaz ya

Valla arkadaşım, kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin.. geç bile kalmışsın.
Ben olsam balayından döner dönmez basmıştım tekmeyi... valla sinirlendim yaa... :113:

Back