• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğim için pişmanım

nursah2

papatya
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
15
0
86
35
Merhaba adım nursah 22 yaşındayım ve işitme engelliyim eşimde 28 yasında ve işitme engelli ama normal konusuyor ve bursada oturuyoruz
Biz 10 aylık evliyiz bazı sorunlarım var ve sizinle konusmak ıstiyorum.

Yeni evlendiğim günden 2 gün sonra balaya gittik hersey güzel gidiyordu birgün arabayla tura atarken yanımda kredi kartımı unutmustum esım birden bana bagırdı oyle ağır seyler söylediki:"Gerizekalısın niye unuttun allah belanı versin cok aptalsın o paraya ihtiyacım var" falan soyledi.Sesımı cıkaramadım o gunden sonra guzel gecırmedık sürekli kavga ettik

balaydan sonra evdeyken yıne aynı seyler soledı hergün kalbımı kırıyor senin ev işlerini yapmayı hiç bilmiyorsun beceremıyorsun yapamazsın ev yemeklerı karısıyor falan filan.ailesine sikayet ettim uyardılar yine hala devam ediyor bana karsı geliyor neden aileme anlatıyorsun anlatmak zorunda değilsin ben ne dersem yapacaksın ben erkeğim ve senden büyüğüm .Biliyorum evilil kolay değil
ben eşime ne anlatmaya calıssam bile dinlemiyor hep kısacası aman boşver beş para etmez lüften arkadasların cevrelerin ne olursa olsun bana anlatmanı duymanı ıstemiyorum diyordu boyle soylenınce cok üzüldüm ailesine yine soyleyemedım içimden diyor kı birsüre geçer
ilk evlendiği gün boyle olabiliyor neyse evleneli 5 ay oldu eşım eve geldikten sonra yemek yiyordu bana "artık bursada yasamaktan nefret ediyorum işimden nefret ediyorum eskişehire(Esımın ailesin yanında) taşınmak istiyorum orada yenı yenıden basayalım" dedi.Şok oldum boşuna mı evlendım yani?Evlenmeden önce eşim bana" eger benımle evlenirsen hergün yanımda olsan cok multu olurum ve asla sıkılmam"dedi ben ona kıyamadım cok seviyordum tek bursada kalıyor.2 yılllık unv bitirdim nişanlanıp 7 ay sonra evlendım bursaya tasındım.yenı hayata başladım cok mutluydum.ama esım cok sıkıntılar vardı anlamaya calıstım yardımcı olmaya çalıştım bana hıc paylaşmadı sonunda eske tasınmak ıstediği soyledı.ben bursada yasamaktan memnunum ailesin yanında tasınrsam bile mutlu olamam kalabalık olması istemedım neyse hala sen karısma ben nereye tasınmak ıstersem yanıma geleceksın bende gelmezsem nolcak kı dedim bısey demedı.ben cok kızdım ve kapı sert vurdum.eşim arkamdan gelip benı dövmeye başladı çok üzgünüdüm cok canım yandı ağladım 2 gündür konusmadım eşimle.konusmaya başladık ama asla affetmedım keşke ailesine yada polise soyleseydim o günden
beri yavas yavas soğumaya başladım 2 ay sonra eşime şaka yapıyordum yine bana tokat attı yine sesimi çıkaramadım sonunda gecen ay(Nisanda) kahvaltı yapıyorduk gec yattıgım için esniyordum biraz ses cıkardım eşim rahatsız oldu bana ayı mısın neden ses cıkarıyorsun manyak mısın diyerek kaşları cattıhiç beklemiyordum neden bana böyle davranıyor problem oldugu zaman hiç benle paylaşmadığı ıcın anlayamıyorum Birde nişanlyken bana söz verdi artık içki içmeceğim yemın ediyorum dedi arkadasım esşiö içki içerken ögrenmıs bana soyledı benden özür diledi.Birgun hepberaber
bara gidip içtik.fotoları faceye koymus biri.Annem görmüş cok üzüldü bizi cok kızdı eşim benı suclanip birdaha içmeceğim kesın bugun son yemın ettım lafımı dınledın demi bende evet duydum dedim.Ogun ben terk ettıkten sonra o ıcmeye başladı .Çok kızdım bana 2 kere soz verıyorum ıcmecegım falan diyo sonra vazgecip sozunu bozup ıçmeye devam ediyor bu ne yaaa.Artık bundan sonnra ona hıc guvenmıyorum alla aşkına....

Ne zaman kavga etsek bile telefonla mesajlasmamı istiyor yuzyuzle konusmamı ıstemiyor ve kavgadan sonra istersen eşyaları toplayıp annenın yanına tasınabilirsin benım için fark etmez hep derdi hiç anlayamıyorum yaa artık dayanamadım hemen esyaları toplayıp terk edip ailesin yanına gidip olanları anlattım tepki verdi cok üzüldülar onun ailesini ve eşimi cagırıp güzelce konustuk artık geri dönmek istemiyorum çünkü benı dovdüğü için artık eskisi gibi eşimi sevmiyorum huzurum güvenım yok oldu ve benım hayatımı mahvetti keşke evlenmeseydim diyorum :(((

Boşanmayı düşünüyorum peki sizce dogru mu karar verdim??

canım ben okurken bi kötü oldum yine iyi sabretmişşinn eşin kendini ne zannediyor ben anlamadım bu kadar zalim olmak niye...?

Kafamda soru işaretlerım vardı neden yapıyor diyerek herkese sorup duruyorum kımse cevabı bulabilecek bişey bulamıyor en iyisi boşan diyor boşanırsam bile pişman olurum mu bilemem ???

Üzüldüm sizin adınıza.Bir an önce canınızı daha fazla yakmadan ondan kurtulmaya bakın.İlerde çocuk olursa ayrılman zorlaşır.

sana istersen git tutan yok diyen sana el kaldıran döven tokat atan hakaret eden adamın yanında ne duruyorsun?
üniversite okumussun çocukta yok s... et bırak naparsa yapsın çok sinirlendim şimdi:47:
şu kadınlara el kaldıranlardan çok hakaret edenlerin ağzını burnunu kırmak istiyorum:47:
erkekse erkekliğini bilsin gerrryyyyy

Şuan cocuğum yok çok şükür biz 2 sene sonra bebeği dusunuyorduk

elfkaya haklısın katılıyorum neden oylece oturuyorum anlayamıyorum ama bana yaptıklarından sonra artık esımı sevmiyorum ve hiç mutlu değilim.:(:( Eşim suan binpişmandı ama ailem ogrendıkten snra .Ama benım cok geç yanı onceden bana yaptıktan sonra terk etmeliydim

elfkaya haklısın katılıyorum neden oylece oturuyorum anlayamıyorum ama bana yaptıklarından sonra artık esımı sevmiyorum ve hiç mutlu değilim.:(:( Eşim suan binpişmandı ama ailem ogrendıkten snra .Ama benım cok geç yanı onceden bana yaptıktan sonra terk etmeliydim

ne demek geç?
sana vurdumu vurdu hakaret ettimi etti
bende 5 yıllık evliyim ve çok hatalarım oldu gerçekten eşim bana bi kere bile elini kaldırmayı bırak yüksek sesle konusmadı ki ben 2 katını yapmışımdır söylenmişimdir eşime ama o gıkını çıkarmadı
bu karakter meselesi ben sinirli bi insanım değişemem
eşinde demek öle bi insan
ben yuvanı yıkmanı tabi istemem ama üzülürsün çok
bebeğin olunca hiç ayrılamazsın hiç düzelmez eşin
kendine ii bak ii düşün derim sen değerli bi insansın kadınsın gurununu ezdirme

Destek verdiğin için Çok teşekkür ederim tabı iki kere düşündüm yine düşünürüm.Evlendıkten sonra neler yapacagı kimse bilemez hala suan cok üzgünüm...

Allah yardımcın olsun
sen üzülme bırak o üzülsün :38:

neden geç olsun ki?
bence yanılıyorsun..
asıl şimdi aklında boşanma fikri varken beklersen geç kalmış olursun.
tabiiki kararını sen vereceksın ama bence bu kadar hakaret işiterek o adamla bir çatı altında kalman doğru değil.. özellikle de işin içine dayak girdiyse..

Ve merak ettiğim birşey var .. eşin siz evlenmeden öncede böyle miydi? yani bu kadar olmasada hakaret sayılabılecek sözler kullanıyor muydu ?

Biliyorum gizz..:((
Hayır evlenmeden önce böyle değildi iyimserdi simdi iyice sert sinirli ve hiç paylaşmaz oldu

Son düzenleme:
Biliyorum gizz..:((
Hayır evlenmeden önce böyle değildi iyimserdi simdi iyice sert sinirli ve hiç paylaşmaz oldu

hmm anladım..
ama böyle bir anda değişmesi ilginç.
belkide kendince sorunları vardır diycem ama ne kadar sorunu olursa olsun sana böyle davranmasını gerektirmez..

yine de yuva yıkmak kolay değildir eminim.. o yuzden çok iyi düşünmelisin .
kendin için doğru olduğuna inandığın şeyi yap

Kafamda soru işaretlerım vardı neden yapıyor diyerek herkese sorup duruyorum kımse cevabı bulabilecek bişey bulamıyor en iyisi boşan diyor boşanırsam bile pişman olurum mu bilemem ???

ay okudum deli oldum ya sen hala neden mi arıyosun kardeşim...belkide onu seviyor ve haklı oldugu yerleri arıyorsundur....! hakaret şiddet vs vs hemde ilk günden beri neden arama bence biz bilemeyiz sende bilemezsin sorsan kendide bilmiyordur...neden yaptıgını! yaptıklarının hiçbir gerekçesi olamaz ki...ne sebeple olursa olsun çok haklıda olsa sana hakaret edip vurması normal mi yani! psikolojik bi neden vardır kendiyle alakalıdır.özgüven eksikligi aşagılık kompleksi vs vs hangisi acaba!!! kusura bakma ben bu konularda çok sinirleniyorum.! dost acı söyler

Merhaba gercekten cok kotu bi durum esinle yasadigin.. bence hic birine tahammul etmek zorunda degilsin dag basinda yasamiyoruz sonucta hepimizin kadin olarak haklari var ve boyle biseye kalkistigindada sana destek olucak bir suru insan var bunu unutma..

Benim merak ettigim bisey var okurken ilgimi cekti

; " kahvaltı yapıyorduk gec yattıgım için esniyordum biraz ses cıkardım eşim rahatsız oldu bana ayı mısın neden ses cıkarıyorsun manyak mısın diyerek kaşları cattı "

Diye yazmissin.. yazdigina gore ikiniz de isitme engellisiniz senin esnerken cikarttigin sesi nasil duyuyor ? Onu merak ettim sadece...

nedeni davranış ve kişilik bozuklugu olabilir mesela..!!!:47:.şu hakaret ve şiddet konuları beni çileden çıkarıyor

Merhaba gercekten cok kotu bi durum esinle yasadigin.. bence hic birine tahammul etmek zorunda degilsin dag basinda yasamiyoruz sonucta hepimizin kadin olarak haklari var ve boyle biseye kalkistigindada sana destek olucak bir suru insan var bunu unutma..

Benim merak ettigim bisey var okurken ilgimi cekti

; " kahvaltı yapıyorduk gec yattıgım için esniyordum biraz ses cıkardım eşim rahatsız oldu bana ayı mısın neden ses cıkarıyorsun manyak mısın diyerek kaşları cattı "

Diye yazmissin.. yazdigina gore ikiniz de isitme engellisiniz senin esnerken cikarttigin sesi nasil duyuyor ? Onu merak ettim sadece...

Pardon dahası vardı yazamamıssım kusura bakma :(( biz cihazlarla kullanıyoruz duyuyoruz yani.Tam olarak anlatmamıstım ..
Bana ayı mısın dedi bende hiç beklemediğim tepkiye verip bağırmaya basladım bana da cok bagırınca eşimin agzı kapatmaya çalıştım komsuları duymasın diye.Ama benı boynumu tutup az kalsın öldürüyordu :(kendımı savundum o gunden sonra terk ettim suan hala ailemin evindeyim...

Son düzenleme:
Sakın haaaaaa
bir kere olmamış bu dayak olayı
çocuğun yok
yol yakınken uzatma derim

Bana kalırsa boşanmanız doğru bir karar gibi görünüyor..
Uzlaşmaya çalışıyor gibi gözükmüyor ve ya bir pişmanlık söz konusu değil gibi duruyor burdan...
En iyisini Siz bilirsiniz, vazgeçemeyecek akdar çok seviyorsanız, Size değer verdiğine eminseniz eğer bir daha değerlenidirirsiniz.
Allah gönlüne göre versin inşş...

canım çok üzüldüm inan seni dövmesi ve hakaret etmesi çok yanlış siz birbirinize emanetsiniz bu nasıl emanete bakma anlayışı anlamadım sana al voltanı git demesi zaten onda da bişeylerin ters gittiğini gösteriyor belki oda pişman evlilik zor sorumluluk isteyen bir durum ayrıca ev işleri onu ne alakadar eder zamanla ögrenirsin bunu bile eleştirmesi çok yanlış zaten
neyse tatlım hakkında hayırlısı

Back