Evlendiğim icin cok pişmanım…

Ayrılmayı düşünüyorum tabiki düzelmezse ama Aynı iş yerinde olmakta beni cok düşündüren bişey. Boşansak ortak alanlar, ortak arkadaslar herşey bastan sona ofsayt
İş değiştirme imkanınız yok mu ?
Yeni evlisiniz evlilik tazminatınızı alıp başka iş bakabilirsiniz

İş değiştirme imkanınız yok mu ?
Yeni evlisiniz evlilik tazminatınızı alıp başka iş bakabilirsiniz
Devlet dairesinde calısıyorum o da sözleşmeli oldugum icin sanırım hemen yapabilecegim bişey degil. Bu sebeple işimide bırakmak istemiyorum. Böyle bir cıkmazdayım malesef m

7 yıl maşallah Allah daim etsin sizinde cinsel açıdan bir sorununuz var mıydı?
Eşimde yok ben libidosu düşük kadınlardanım maalesef ama uyumluyuz yani bana uyuyor
Cinsel sorundan kastınız nedir herkes için değişken açıkçası

Kendinize ben bu adamla bu şekilde ömür boyu yaşayabilir miyim deyin sonucta evlilik bu eşiniz evlilik adami değil Anneci hic çekilmez

Devlet dairesinde calısıyorum o da sözleşmeli oldugum icin sanırım hemen yapabilecegim bişey degil. Bu sebeple işimide bırakmak istemiyorum. Böyle bir cıkmazdayım malesef m
Başka birime geçme olur belki daha sonradan
Olmazsa da dert etmeyin
Aynı yerde çalışıyorsunuz diye bir ömür mutlu bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz.

Bizimde ilk aylarımiz böyleydi ama bir süre sonra raya oturdu birbirimizin neyi sevdiğini sevmediğini anladık istemesekte saygı duyduk . Evlilik kolay bir müessese değil biraz fedakarlık ve sabır lazım dua lazım anlayış lazım . Dayak şiddet aldatma olmadığı sürece diğer davranışlar halledilebilir

1 yıl kusa birsüreç değil ki zaten tanımışsınız evlenmeden önce karşınızdaki kişiyi 10 yıl olsa ne farkeder iş ciddiye binince sorumluluk oluşunca belli olur

1 yıl dolmadan çekişmeli boşanamazsınız anlaşmalı boşabilirsiniz. Zaten çekişme için yeterli kriter yok şuan için boşanma zor görünüyor ama sıkmayın canınızı sizi sevdiği sadakatle ilgilendiği sürece sizde ondan birşeyler öğrenmeye daha iyi tanımaya bakın

Ayrılmayı düşünüyorum tabiki düzelmezse ama Aynı iş yerinde olmakta beni cok düşündüren bişey. Boşansak ortak alanlar, ortak arkadaslar herşey bastan sona ofsayt
Sen evlenirken de içine sinmemiş, mecbur hissetmişsin; devam etmek için de mecbur hissediyorsun. İş yerine de okurum, toplumsal baskıya da. Tamam, olmazsa boşanırız demiş adam. Olmamış belli. Küsüp küsüp nerede yatacağını bilemiyor. Evlenirken süpürge almadınız mı, üç ayda modası mı geçti de doğum gününde süpürge alıyor? Düğün hediyesi gibi doğum günü hediyesi mi olur!

Tam tersi bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanmaz çekişmeli olabilir.

Yapılan istatistiklere göre boşanmalarda en yüksek oran ilk sene imiş.
Sizinki zamanla düzelecek bir şey değil. Aranızda geçimsizlik, iletişimsizlik var. Normal bir evlilikte ilk aylar cicim ayları olmalı.
Yol yakınken boşanın. Başka iş alternatifiniz varsa işinizi değiştirin. Boşandıktan sonra aynı iş yerinde olmak ikinizi de huzursuz eder.

Bizim de ilk zamanlar böyle kavga gürültü vardı sonra aile büyükleri araya girdi sonra düzeldi şuan iki çocuğum var hiç bı sorun yok bence acele etmeyin sizinde umarım düzelir

Bence 3-4 ayda annesine gitmemeyi öğretmişsiniz ,bundan yola çıkarak söylüyorum ki eğitilebiliyor en azından. Benim bu emeğe gücüm yok derseniz de hayat sizin .Ama benim şahsi görüşüm aldatma şiddet gibi sorunlar yoksa bir evlilikte en azından bir sene denenmeli.

Aileden kaçmak her zaman hüsranla sonlanır. Ailenizin sizi mutsuz ettiği yerde bir iş bulayım ayrı eve çıkayım düşüncesini bi Allah'ın kuluda düşünmüyor evlenmek daha kolay geliyor aksine en zoru o. Hani eşiniz bu çirkin tarafını gizlese evlenince gösterse hadi diyeceğimde en başta olmadı boşanırız diyen biriyle de yapılmaz be. O yüzden sizde onu takmadan akışına bırakın yemek falan yapmayın diyeceğim daha fazla huzursuzluk çıkarıp kavga eder sizinle. Boşanın o yüzden ne diyim ki

Annenize gitmek onun iznine mi bağlı. Nasıl izin veriyorsunuz buna. Siz ipinizi adamın eline vermişsiniz o da çektirip duruyor. Çocuk olmadan ayrılın

Cinsellik olmadan evlilik olmaz olsa olsa ev arkadaşı olunur. Yıllarınızı böyle heba etmeyin bence.

Daha evliliğin başındasınız. Kendinizi ifade edememiş olabilirsiniz. Çözmek için iletişim kurun bence. Annesini evliliğinizin içinden çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…